Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τι λέει ο θείος του φοιτητή που είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του Intercity

Χείμαρρος συμπαράστασης για τον 20χρονο Γεράσιμο που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Την ώρα που ο 20χρονος Γεράσιμος από τον Βόλο δίνει την υπέρτατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ένας χείμαρρος συμπαράστασης και αγάπης έχει εκδηλωθεί, με την ευχή να βγει νικητής και να είναι ο μοναδικός που επέζησε από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62.

treno kentriki

Ο Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης που ταξίδευε για να επιστρέψει στα μαθήματά του στο Αριστοτέλειο παραμένει σε νοσηλεία στην Εντατική του Νοσοκομείου Λάρισας. Ο φοιτητής έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι όπου τραυματίστηκε όταν εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του πρώτου βαγονιού, γλιτώνοντας τον ακαριαίο θάνατο από την έκρηξη που ακολούθησε.

vagonia kentriki

Δίπλα του εδώ και 14 ημέρες βρίσκονται αδιάλειπτα οι γονείς και οι συγγενείς του, ενώ αμέτρητες είναι οι ευχές και οι προσευχές γνωστών και αγνώστων να καταφέρει το παλικάρι να βγει ζωντανό από τη μάχη που δίνει. Ο θείος του νεαρού Γεράσιμου τονίζει πως δυστυχώς δεν υπάρχει θετική εξέλιξη στην υγεία του νεαρού αγοριού και ευχαριστεί τους εκατοντάδες ανθρώπους που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

«Δυστυχώς, δεν έχουμε κάτι νεότερο από την εξέλιξη της πορείας του Γεράσιμου. Η κατάστασή του παραμένει σταθερά κρίσιμη και δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα κάτι ευχάριστο για να σας το ανακοινώσουμε. Προς το παρόν μεταφέρετε, παρακαλώ, τις ευχαριστίες της οικογένειας για το κύμα συμπαράστασης που δεχόμαστε από κάθε γωνιά της Γης. Ευχαριστούμε κι εσάς για το ενδιαφέρον» σημειώνει. Ενδεικτικό του κύματος αγάπης στον νεαρό φοιτητή του τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών είναι τα δεκάδες μηνύματα που γράφουν στον λογαριασμό του στο facebook. «Εύχομαι ολόψυχα να κερδίσεις αυτή τη δύσκολη μάχη που άνθρωποι ανεύθυνοι σου προξένησαν!

treno 4

«Πολέμησε»

Η Παναγία να σε προστατέψει, Γεράσιμε Ιάσονα!», «Κράτα, παλίκαρε!», «Ο Τίμιος Σταυρός να σου δίνει υγεία και δύναμη, οι προσευχές μου να σ’ ακολουθούν» γράφουν χρήστες του facebook στη σελίδα του 20χρονου. Αλλα μηνύματα αναφέρουν: «Γίγαντά μου, πολέμησε μαζί με τους γιατρούς σου να τα καταφέρετε… Ο Θεός μαζί σας», «Κράτα γερά, παλικάρι. Πρέπει να βγεις νικητής και γρήγορα!», «Εύχομαι να γίνεις καλά! Είσαι η ελπίδα ότι κάτι έμεινε από το πρώτο βαγόνι!»

treno4586

Ο Γεράσιμος επιβιβάστηκε στο τρένο του θανάτου από τη Λάρισα για να επιστρέψει μετά το τριήμερο στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει. Την πρώτη μέρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί τον υπέβαλαν σε κρανιοτομή για να μειωθεί η ενδοκράνια πίεση και τον έθεσαν σε καταστολή. Το ίδιο έκαναν και την επόμενη μέρα οι γιατροί που πασχίζουν με κάθε τρόπο να κρατήσουν στη ζωή το παλικάρι και να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του, όμως ακόμα κάθε λεπτό που περνά παραμένει κρίσιμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...