Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» εξέδιδε μαζί με τον Ταχίρ τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη

Οι 50 «εξαφανίσεις» του κοριτσιού τα τελευταία τρία χρόνια, που αντιστοιχούσαν σε ραντεβού με παιδόφιλους

Κάθε μέρα και μια γροθιά στο στομάχι φέρνουν οι αποκαλύψεις για το μαρτύριο που ζούσε το 14χρονο κορίτσι, το οποίο φέρεται ότι εκδιδόταν από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων σε διεστραμμένους «πελάτες» τους οποίους «ψάρευε» στο διαδίκτυο ένας 28χρονος αλλοδαπός ονόματι Ταχίρ!

viasmos

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού είναι ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο 23χρονος Ελλάδιος Σ.

Ο νεαρός έγινε γνωστός όταν έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Ο Ελλάδιος Σ. μαζί με τον μαστροπό Ταχίρ και έναν άλλον Ελληνα κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

viasmos

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι υπεύθυνοι της δημόσιας δομής στη Νέα Σμύρνη, η οποία φιλοξενεί την ανήλικη μαζί με την αδελφή της, είχαν δηλώσει σε υπηρεσίες της Αστυνομίας περισσότερες από 50 (!) εξαφανίσεις της 14χρονης τα τελευταία τρία χρόνια. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως κάθε εξαφάνιση της μικρής μαθήτριας αντιστοιχεί σε τουλάχιστον δύο με τρία ραντεβού με πελάτες βιαστές!

Μετά τα παραπάνω γεννώνται εύλογα τα εξής δύο ερωτήματα: Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αντιληφθεί κανείς ότι το παιδί μπαινόβγαινε στο ίδρυμα; Και, επίσης, δεν αναρωτήθηκε κανείς πού πήγαινε η ανήλικη, με ποιους συναντιόταν και τι έκανε το διάστημα της απουσίας της;

viasmos 1

Στην κατάθεση που έδωσε η 14χρονη σε δομή για ανήλικα παιδιά, παρουσία παιδοψυχολόγων, ήταν φοβισμένη και απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την υπόθεση τόσο στους αστυνομικούς όσο και στους ειδικούς του υπουργείου Δικαιοσύνης που προσπάθησαν να εκμαιεύσουν πληροφορίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αποκάλυψε ότι την προσέγγισε ο Ταχίρ προκειμένου να την εκδίδει σε παιδεραστές αντί του ποσού των 100 ευρώ.

Ωστόσο, δεν ήταν συνεργάσιμη με τους αστυνομικούς ούτε και με το επιστημονικό προσωπικό, που κλήθηκε να «ξεκλειδώσει» την ψυχή της, προκειμένου να εξιστορήσει όλες τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, καθώς δεν είπε το παραμικρό για τον αριθμό των ανδρών που τη βίασαν το διάστημα που ήταν παγιδευμένη στα δίχτυα του επικίνδυνου κυκλώματος μαστροπείας. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως τη βιντεοσκοπούσαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μετά το τέλος της διαδικασίας οι ψυχολόγοι του υπουργείου Δικαιοσύνης απέστειλαν την κατάθεση της ανήλικης στην αρμόδια ανακρίτρια.

viasmos

Στο… μικροσκόπιο

Σε μια προσπάθεια να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση, η οποία θυμίζει σε πολλά σημεία εκείνη του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, που εκδιδόταν σε «άρρωστους» παιδόφιλους υπό την καθοδήγηση του 53χρονου Ηλία Μίχου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ανηλίκων της ΓΑΔΑ έχουν βάλει στο «μικροσκόπιό» τους τόσο τις τηλεφωνικές συνομιλίες του 28χρονου αλλοδαπού (είχε ρόλο μαστροπού) και των άλλων δύο συλληφθέντων όσο και τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, αλλά και με τρίτα πρόσωπα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

viasmos

Από την ανάλυσή τους θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγούν σε ένα πελατολόγιο παιδόφιλων και παιδοβιαστών και να διαπιστώσουν αν ο Ταχίρ είχε παγιδεύσει και άλλα ευάλωτα κοριτσάκια. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν τον 23χρονο Γεωργιανό με το όνομα Ρουσλάν, που κατηγορείται επίσης για μαστροπεία και ο οποίος φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 14χρονη στο ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...