Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο προπονητής που φέρεται να βίασε ανήλικε χτυπούσε και απειλούσε με καραμπίνα τη σύζυγό του

Πήγε να «φάει» τη γυναίκα του!

Το κατώφλι της 14ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσει σήμερα το πρωί ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο Αρης Δάτσιος, ο οποίος κατηγορείται ότι από το 2009 έως το 2020 βίασε τουλάχιστον πέντε αθλήτριές του.

datsios27202

Η έρευνα για την αρρωστημένη δράση του είναι σε πλήρη εξέλιξη και στο μικροσκόπιο μπαίνει το αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το περιβάλλον της σχολής στην Ηλιούπολη, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ήταν εδώ και χρόνια γνωστός στις διωκτικές Αρχές για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

proponitis2

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Η δράση του, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αρχίζει το 2009, όταν τα πρώτα θύματα τον κατήγγειλαν ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους -τόσο των ίδιων των κοριτσιών όσο και των οικογενειών τους.

social media

Οι Αρχές εκτιμούν ότι με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του αλλά και των προσωπικών του στοιχείων ενδεχομένως να υπάρξουν κι άλλα θύματα που θα τον καταγγείλουν. Οι Αρχές κινούνται μεθοδικά αντλώντας νέα στοιχεία για τη δράση του 44χρονου μέσα από την εξέταση του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να βρουν επίμαχα μηνύματα που αντάλλασσε με ανήλικες μαθήτριες, τις τυχόν συνομιλίες του στα social media που διατηρούσε και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

proponitis kentriki 1

Τον βίαιο χαρακτήρα του προπονητή τάε κβον ντο ανέδειξαν άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφεραν ότι κάποια στιγμή ο 44χρονος κόντεψε να σκοτώσει ακόμα και την πρώην γυναίκα του, καθώς τη χτυπούσε επανειλημμένα!

proponitis 1

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Τη χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι, αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 τη χτύπησε για πρώτη φορά, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019.datsios26867

Παράλληλα, ο 44χρονος ήταν… πρωταγωνιστής και σε επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας τον Μάιο του 2020, όταν, ευρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατώντας δύο μαχαίρια, έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη και την απείλησε, ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει σημαντικές φθορές. Στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και, κρατώντας μια καραμπίνα, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

PROPONITIS3445
Ο Αρης Δάτσιος με τη σύζυγό του όταν εκείνη ήταν έγκυος

«Είχαν πάει στο σπίτι άντρες της Αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα, ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της» τόνισαν γνωστοί του και πρόσθεσαν: «Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Ολοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή έσπασε όλο το σπίτι, ότι τη χτυπούσε επανειλημμένα, αλλά όλοι τον υποστήριζαν, γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα τη θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...