Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Απασφάλισε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν – «Μακάρι να σαπίσει στην Κόλαση»

Γιατί διεκόπη η δίκη του πιλότου στο Εφετείο

Την αδυσώπητη οργή του και την αποστροφή του για τον δολοφόνο της κόρης του εξέφρασε ακόμα μία φορά ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail», που καλύπτει τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

karolain 1
H ατυχη Καρολάιν κρατώντας τη μικρή Λυδία

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας για την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που έχει ασκήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τον χαρακτήρισε «ύπουλο μπάσταρδο», προσθέτοντας πως «αν η θανατική ποινή ήταν ακόμη διαθέσιμη σαν ποινή στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τη σκανδάλη για να τον στείλω στη λήθη. Τον μισώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου. Μακάρι να σαπίσει στην Κόλαση».

Ούτε… ευρώ

Επίσης, ο χαροκαμένος πατέρας, σχολιάζοντας όσα είπε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, πως είναι «υπόδειγμα κρατουμένου και βοηθάει τους άλλους κρατουμένους», προσθέτοντας ότι «κάθε μέρα που βρίσκεται στη φυλακή σκέφτεται τι συνέβη και πόσο μισεί τον εαυτό του», ο κ. Κράουτς είπε πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας καρπωνόταν τα χρήματα που της έδιναν για να έχει την ανεξαρτησία της: «Ανακαλύψαμε μετά τον θάνατό της ότι τα χρήματα που η Σούζαν και εγώ πληρώναμε κάθε μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό της τα είχε ιδιοποιηθεί ο σύζυγός της και ότι κάθε φορά που χρειαζόταν χρήματα για να αγοράσει έναν καφέ ή για να αγοράσει τροφή για τα κατοικίδιά της έπρεπε να ζητήσει τα χρήματα αυτά από εκείνον. Τα πάντα ελέγχονταν από αυτόν. Απορώ πώς η Καρολάιν δέχτηκε αυτή την κατάσταση».

goneis karolain

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε και για τη μικρή Λυδία, η οποία ζει, πλέον, με την αδερφή της μητέρας της, Ντόνα, στις Φιλιππίνες. «Η Λυδία έχει εγκατασταθεί εκεί. Ολα τα ξαδέρφια της, όπως και όλοι οι Φιλιππινέζοι, έχουν ίσια μαύρα μαλλιά… Ετσι ξεχωρίζει από τους άλλους και τραβάει πολλή προσοχή, κάτι που της αρέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου σε δηλώσεις του στο ίδιο βρετανικό μέσο αντέδρασε σε όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν ότι τη σκότωσε επειδή ανακάλυψε ότι ήταν διακινητής ναρκωτικών.

«Ελιγμοί» του Μπάμπη

Ατσαλάκωτος, ψύχραιμος και με προσεγμένη εμφάνιση έδωσε χθες στο Εφετείο της Αθήνας το «παρών» του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

anagnostopoulos2356767

Ωστόσο, η δίκη του 34χρονου πιλότου με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου διεκόπη για δεύτερη φορά, καθώς ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δεν μπορούσε να παραστεί στο ακροατήριο λόγω κωλύματος. Μάλιστα, με άνεση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε σε δικαστές και ενόρκους πως, μετά τη παραίτηση της προηγούμενης συνηγόρου του Κατερίνας Μαυροειδή, την υπεράσπισή του ανέλαβε ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος τον εκπροσωπεί από την ημέρα της σύλληψής του.

Εν συνεχεία, συνεργάτης του δικηγόρου ενημέρωσε το δικαστήριο πως ο κ. Παπαϊωαννίδης δεν μπορεί να παραστεί στη δίκη λόγω κωλύματος και για αυτό ζητεί αναβολή ή διακοπή στην υπόθεση. Εν τέλει, η έδρα αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 24 Απριλίου, με τον κατηγορούμενο, που πλέον ελπίζει στην αναγνώριση κάποιου ελαφρυντικού, να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τις Φυλακές Κορυδαλλού.

karolain

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτο βαθμό ο 34χρονος πιλότος είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, ενώ του επιβλήθηκε και κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας καθώς και για άλλα αδικήματα, όπως ψευδή κατάθεση και ψευδή καταγγελία.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το στυγερό έγκλημα προβλεπόταν να αρχίσει στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά και τότε είχε διακοπεί και ορίστηκε για τη χθεσινή δικάσιμο. Στο Εφετείο παράσταση πολιτικής αγωγής έχει δηλώσει η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, ενώ αντίθετα δεν δηλώθηκε για τη θανάτωση του σκυλιού της οικογένειας, όπως είχε γίνει σε πρώτο βαθμό από φιλοζωική οργάνωση.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...