Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Οι πρώτες έξι εφιαλτικές εβδομάδες της Καϊλή μετά τις αποκαλύψεις για το Κατάρ-gate!

Οσα επικαλείται η «Corriere della Sera» ύστερα από μαρτυρία ευρωβουλευτή που είδε την Εύα στις φυλακές

Την ώρα που η βελγική Δικαιοσύνη απέρριψε και το τελευταίο αίτημα της Εύας Καϊλή για αποφυλάκιση, και ενώ παραμένει στις φυλακές των Βρυξελλών για το σκάνδαλο του Κατάρ-gate, η εφημερίδα «Corriere della Sera» έκανε γνωστό πως η Ελληνίδα πολιτικός τις πρώτες εβδομάδες της κράτησής της φέρεται ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Εύα Καϊλή δέχτηκε την περασμένη Δευτέρα επίσκεψη στις φυλακές Χάρεν από την Ντέμπορα Μπεργκαμίνι, ευρωβουλευτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια.

«Αισθάνομαι τρόπαιο»

«Είμαι αθώα, θα το αποδείξω. Αλλά δεν αισθάνομαι θύμα, αισθάνομαι τρόπαιο. Τρόπαιο μιας πολιτικής δίωξης, μέρος της οποίας είναι μια προκατάληψη εναντίον βουλευτών και πολιτικών από τη νότια Ευρώπη» φέρεται ότι είπε η Εύα Καϊλή στην Ιταλίδα ευρωβουλευτή, σύμφωνα με την «Corriere della Sera».

Η Ελληνίδα πολιτικός ευχαρίστησε την επισκέπτριά της για το θάρρος της και υπογράμμισε πως είναι η πρώτη ευρωβουλευτής που την επισκέφθηκε για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μάλιστα, φέρεται επίσης ότι είπε στην ευρωβουλευτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια πως «τις πρώτες έξι εβδομάδες σκέφτηκα την αυτοκτονία. Αρκετές φορές». Πρόσθεσε δε ότι «ο Παντσέρι ήταν πολύ χειριστικός με τον σύντροφό μου».

Οπως αναφέρει η εφημερίδα στο δημοσίευμά της, η ευρωβουλευτής Μπεργκαμίνι κάνει λόγο για «ακλόνητο τεκμήριο αθωότητας», το οποίο «πρέπει να ισχύει για όλους», ενώ υπογράμμισε πως είδε την Ελληνίδα πολιτικό μαχητική και όχι με κατάθλιψη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κόρη της Εύας Καϊλή. «Η κόρη της δεν φταίει. Αντιθέτως, βιώνει μια διαλυμένη στοργή που θα έχει συνέπειες στη ζωή της» επισήμανε. Τέλος, γνωστοποίησε πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μελετά γαλλικά και ολλανδικά και πως στο τέλος της υπόθεσης θέλει να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξηγώντας πως η εντολέας του τις πρώτες ημέρες της φυλάκισής της ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πέρασε από το μυαλό της να βάλει τέλος στη ζωή της. «Είναι γεγονός. Ωστόσο, τώρα είναι δυνατή και θα δώσει τη μάχη της για να αποτινάξει αυτόν τον λεκέ που αδίκως της έχουν ρίξει. Δεν θα δεχτεί ποτέ να ομολογήσει πράξεις που δεν έχει τελέσει για να βγει έξω. Η μεγαλύτερη έλλειψη αυτή τη στιγμή για την ίδια είναι εκείνη του παιδιού της» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε:

«Η εντολέας μου έχει τη δυνατότητα να βλέπει το παιδί δύο φορές την εβδομάδα. Οι ιταλικές Αρχές και οι Ιταλοί πολιτικοί μάς στήριξαν πολύ στο ζήτημα του παιδιού. Το μωρό αυτή τη στιγμή μένει με τον πατέρα, αλλά πολλές ώρες είναι και στον παππού. Για να καταλάβετε τι στιγμές βιώνει αυτό το παιδί, τη στιγμή που τελειώνει το επισκεπτήριο, πάει και κρύβεται πίσω από μία καρέκλα για να μην το δουν και να μείνει με τη μητέρα του».

Ωστόσο, ο ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλάει συναισθηματικά, αλλά με ισχυρά επιχειρήματα. «Η Εύα Καϊλή δεσμεύεται απέναντι στους Ελληνες ψηφοφόρους της ότι θα πολεμήσει για την αθωότητά της. Ο λόγος που απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισής της δεν είναι ότι υπάρχουν στοιχεία ενοχής σε βάρος της. Η μόνιμη αιτιολογία είναι ότι υπάρχουν σε εξέλιξη έρευνες και μέχρι να ολοκληρωθούν δεν την αφήνουν ελεύθερη, γιατί μπορεί να καταστρέψει τα στοιχεία της ανάκρισης» κατέληξε.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα