Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Τραγωδία στα Τέμπη – Νέος κύκλος αρχίζει σήμερα με «παρέλαση» σταθμαρχών

Νυν & πρώην στον ανακριτή

Νέος κύκλος καταθέσεων αρχίζει σήμερα σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, αφού ο εφέτης ανακριτής Λάρισας καλεί ως μάρτυρες νυν και πρώην σταθμάρχες της περιοχής, σε μια προσπάθεια να συλλέξει στοιχεία για τη λειτουργία του σταθμαρχείου.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να καταθέσουν δύο έμπειροι σταθμάρχες. Πρόκειται για την Αγαθή Γκούμα και τον πρώην σταθμάρχη Βόλου Γιώργο Αποστολιέρη, ο οποίος σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του έχει δηλώσει ότι δεν λειτουργεί τίποτα στον ΟΣΕ και ότι δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια σύστημα αξιολόγησης των σταθμαρχών. Μάλιστα, κατήγγειλε ότι ο προφυλακισμένος επιθεωρητής έβγαλε τον ίδιο από τη θέση του προκειμένου να τοποθετήσει τον… κουμπάρο του.

Ωστόσο, τα βλέμματα είναι στραμμένα και στη νέα κατάθεση του κεντρικού σταθμάρχη Λάρισας Γιώργου Ζήντρου, ο οποίος στις 28 Φεβρουαρίου είχε βάρδια στον σταθμό του Παλαιοφαρσάλου. Ο εφέτης ανακριτής τον κάλεσε σε δεύτερη κατάθεση και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζήντρος έχει πολλά να καταγγείλει για τον τρόπο με τον οποίο διοικούσε ο επιθεωρητής Δημήτρης Νικολάου. Πηγές θέλουν τον Γιώργο Ζήντρο να καταλογίζει λάθη και παραλείψεις στον προϊστάμενό του κατά τη διάρκεια της διοίκησής του. Επιμένει ότι ήταν λάθος χειρισμός να τοποθετήσει μόνο του τον νέο σταθμάρχη στη νυχτερινή βάρδια, τη στιγμή που ήταν κοινό μυστικό μεταξύ των παλαιοτέρων ότι όχι μόνο ήταν άπειρος, αλλά δεν άκουγε και τους πιο έμπειρους σταθμάρχες.

Το μοιραίο βράδυ

«Εκεί που εκπαιδεύτηκε δεν υπάρχει καν πίνακας κυκλοφορίας» δήλωσε ο έμπειρος σταθμάρχης που το μοιραίο βράδυ ήταν ο πρώτος που μπήκε στο σταθμαρχείο Λάρισας μετά τη σύγκρουση.

Στην πρώτη του κατάθεση στην ανακρίτρια ο Γιώργος Ζήντρος είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, πως όταν αναχώρησε το τρένο από το Παλαιοφάρσαλο, μίλησε με τον σταθμάρχη Λάρισας. «Είναι άπειρος και υπήρχε μια δυσκολία στη συνεργασία όταν εμφανίζονταν ανωμαλίες στην κυκλοφορία. Αφού μίλησα μαζί του, κάλεσα τον έτερο σταθμάρχη στο κινητό του στις 22.45 και τον ρώτησα πού βρίσκεται. Μου είπε “Πόσο να καθίσω; Αυτόν θα φυλάω;’”» είχε καταθέσει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα