Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δολοφόνησε τη μητέρα του με καραμπίνα μέσα σε αυτοκίνητο και μετά εξαφανίστηκε

Ανατριχίλα στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης!

Ενα λευκό αυτοκίνητο παρατημένο στη μέση τού πουθενά, μια γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος και ένα τραύμα στο κεφάλι συνθέτουν το σκηνικό του εγκλήματος με θύμα μια 71χρονη γυναίκα, που συντάραξε χθες τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, με τους έμπειρους άνδρες της Αστυνομίας να φτάνουν μέσα σε λίγες ώρες στην άκρη του νήματος.

Ως δράστη της δολοφονίας κατέδειξαν τον 34χρονο γιο της γυναίκας, ο οποίος μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε εντοπιστεί. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε περίπου στις 7.45 χθες το πρωί σε ενοικιαζόμενο όχημα, πίσω από το κτίριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία της Χαλκηδόνας, από έναν υπάλληλο. Βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού μέσα σε λίμνη αίματος.

mitroktonos
Ο 34χρονος μητροκτόνος

«Είδα το αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο και πήρα την Ασφάλεια τηλέφωνο, γιατί νόμιζα ότι ήταν κλεμμένο, να έρθουν να το πάρουν και να το δώσουν στον ιδιοκτήτη. Μετά από λίγο ήρθαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο, και καταλάβαμε ότι υπάρχει θέμα. Δεν είχα δει τη γυναίκα που ήταν μέσα. Κάλεσα τις Αρχές, γιατί έρχονται με κλεμμένα αυτοκίνητα και τα παρατάνε εδώ πίσω. Υπάρχει πρόβλημα με ναρκωτικά στην περιοχή, είναι υποβαθμισμένη και έχει πολλά συμβάντα» δήλωσε ο Θεόδωρος Σταμούλης, που εντόπισε το αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις Αρχές.

Εξ επαφής

Σύντομα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, το απέκλεισαν και άρχισαν να συγκεντρώνουν στοιχεία. Η ηλικιωμένη είχε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα και είχε πυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής. Ενδεικτικό είναι ότι το κεφάλι της, κατά πληροφορίες, είχε σχεδόν διαλυθεί.

dolofonia
Αστυνομικοί πάνω από το πτώμα της άτυχης 71χρονης

Ιατροδικαστής που έσπευσε λίγα λεπτά αργότερα διαπίστωσε πως η γυναίκα δολοφονήθηκε τα ξημερώματα. Γύρω στις 12.30 ολοκληρώθηκαν η συγκέντρωση στοιχείων από το έμπειρο προσωπικό του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η μακροσκοπική εξέταση, και στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν η νεκροφόρα για τη μεταφορά της σορού και γερανός της Τροχαίας για να μεταφέρει το όχημα στην αρμόδια υπηρεσία για περαιτέρω έρευνα. Το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε η γυναίκα είχε ενοικιαστεί πριν από λίγες ημέρες και ήταν το στοιχείο που βοήθησε τους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Μερικές ώρες αργότερα διαπίστωσαν πως το όχημα είχε μισθωθεί στο όνομα του 34χρονου γιου της, ωστόσο μέχρι χθες αργά το απόγευμα δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν στα ίχνη του.

astynomia

Ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος του 34χρονου, μίλησε για εκείνον, κάνοντας λόγο για ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί. «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για τη μητέρα του, μόνο πως έχει μια σχέση, και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν από επτά χρόνια» είπε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...