Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Γάμος με λάμψη και γοητεία

❱❱ Με τον μπαμπά Γιώργο Τζώρτζη να καμαρώνει για εκείνη και τη μαμά Τόνια Καζιάνη να λάμπει από ευτυχία, η Ευγενία Τζώρτζη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Κωστόπουλο……στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου.
234rt243rtwef 3Το ζευγάρι, μετά και την απόκτηση της πανέμορφης κόρης του Ζωής, αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λιτή τελετή, παρουσία συγγενών και φίλων που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται στο πλευρό τους. Η νύφη επέλεξε να φορέσει ολόλευκο νυφικό με τούλινη φούστα, στο οποίο κατέληξε με τη βοήθεια της γοητευτικής μητέρας της. Μάλιστα η Τόνια Καζιάνη ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα της, την οποία είχε συνδυάσει με ίδιου χρώματος μπολερό και χρυσά πέδιλα. Ο πάντα γοητευτικός Γιώργος Τζώρτζης συνόδευσε συγκινημένος την Ευγενία στην εκκλησία και, όπως μαθαίνουμε, κράτησε με δυσκολία τα δάκρυά του, όταν την παρέδωσε στον σύζυγό της.
234rt243rtwef 4Οι δύο ηθοποιοί δηλώνουν ξετρελαμένοι με την εγγονή τους, τη μικρή Ζωή, η οποία συμπλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Μάλιστα, το κοριτσάκι -αν και πολύ μικρό σε ηλικία- δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει σε όλους και κυρίως στη φωτογράφο Κατερίνα Τσουκιά, η οποία δεν έχανε την ευκαιρία να την απαθανατίζει με τον φακό της. Ο στολισμός, τόσο της εκκλησίας όσο και του χώρου όπου έγινε στη συνέχεια η γαμήλια δεξίωση, ήταν απλός, αφού εκείνο που χαρακτηρίζει την Ευγενία είναι το καλό και κομψό γούστο.
234rt243rtwef 1Η Τόνια Καζιάνη και ο Γιώργος Τζώρτζης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ενας Γερμανός στα Καλάβρυτα», το 1970, ερωτεύτηκαν και σύντομα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Απέκτησαν μια κόρη, την 31 ετών σήμερα Ευγενία, η οποία δεν θέλησε να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εργάζεται σε υπουργείο.

Από τον «Αγνωστο πόλεμο» και για μια ζωή!

Ο πατέρας της Ευγενίας, Γιώργος Τζώρτζης έχει συμμετάσχει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, με πιο πρόσφατη το «Βαλς με 12 θεούς». Εχει πάρει μέρος σε θρυλικά σίριαλ, όπως ο «Αγνωστος πόλεμος», αλλά και σε εκείνα που καθήλωσαν τους τηλεθεατές, μεταξύ των οποίων τα «Λάμψη» (υποδύθηκε τον αρχηγό της Αστυνομίας), «Επιθυμίες», «Απαγορευμένη αγάπη» και «Οι μάγισσες της Σμύρνης». Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1960 και ένα χρόνο μετά έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία «Συνοικία το όνειρο».

Η Τόνια Καζιάνη «συναντήθηκε» καλλιτεχνικά με τον σύζυγο της στον «Αγνωστο πόλεμο», αφού η σειρά άρχισε να προβάλλεται μετά τη γνωριμία τους, το 1971. Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2007 στη σειρά «Τυφλόμυγα» του ΑΝΤ1. Οι περισσότερες κινηματογραφικές της συμμετοχές σημειώνονται τη δεκαετία του ’70, σε φιλμ που άφησαν το δικό τους στίγμα, όπως τα «Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά», στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, και «Επαναστάτης ποπολάρος» με συμπρωταγωνιστή τον γόη Κώστα Πρέκα.

Θάνος Μακρογαμβράκης 

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...