Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Ανήλικη κατήγγειλε ότι 32χρονος της έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό σε κλαμπ και την κακοποίησε

Σφηνάκι βιασμού

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει πλέον τα περιστατικά βιασμού, με ανυπεράσπιστες κοπέλες να καταναλώνουν αλκοόλ και να καταλήγουν έρμαια στις ορέξεις αγνώστων, με θύμα αυτήν τη φορά μια ανήλικη, που καταγγέλλει ότι της έριξαν ναρκωτική ουσία στο ποτό, σε κλαμπ του Κολωνακίου, και στη συνέχεια την κακοποίησαν σεξουαλικά!

viasmos

Ολα άρχισαν για τη 17χρονη, όταν βρέθηκε μαζί με μια ενήλικη φίλη της σε μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη. Εκεί τα δύο κορίτσια γνώρισαν δύο άντρες, ηλικίας 35 και 32 ετών. Συγκεκριμένα, εκείνοι τις πλησίασαν, συστήθηκαν και κάθισαν μαζί τους για να τις πείσουν να εργαστούν σε μαγαζί που διαθέτει ο ένας στα Κύθηρα. Στη συνέχεια, τους πρότειναν να πιουν ένα ποτό σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι για να συζητήσουν με λεπτομέρειες τα της δουλειάς στο νησί.

viasmos

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο ένας από τους δύο άντρες, ηλικίας 35 ετών, της προσέφερε ένα σφηνάκι, στο οποίο είχε ρίξει μέσα ναρκωτική ουσία. Λίγη ώρα μετά το κορίτσι άρχισε να ζαλίζεται και ο άντρας άρχισε να τη χαϊδεύει στα γεννητικά όργανά της, ενώ παράλληλα επιχειρούσε να πείσει τη φίλη της να συνευρεθούν σεξουαλικά. Αφού δεν τα κατάφερε τελικά, έφυγε από το μαγαζί στις 6 το πρωί.

viasmos

Το κορίτσι, ζαλισμένο, έφυγε από το μαγαζί με τον 32χρονο άντρα, ο οποίος την οδήγησε σε σπίτι τρίτου προσώπου στο Αιγάλεω. Εκεί, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, την κακοποίησε σεξουαλικά. Το επόμενο μεσημέρι η ίδια ξύπνησε γυμνή και σε άθλια κατάσταση, μη μπορώντας να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί. Αρχισε να κλαίει και αμέσως ειδοποίησε τους γονείς της. Οταν κατάφερε να συνέλθει και να τους εξηγήσει τι είχε συμβεί, την πήραν και πήγαν όλοι μαζί στην Ασφάλεια, όπου υπέβαλαν καταγγελία.

viasmos 1

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι είχε απώλεια μνήμης και πως πληροφορήθηκε από τον 32χρονο ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, αφού η ίδια δεν το θυμόταν. Ακόμα, τόνισε ότι εκείνος δεν έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη κατάστασή της για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της, καθώς, αν δεν έπινε το σφηνάκι με τη ναρκωτική ουσία που της έδωσαν, δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε όσα την ανάγκασε με τον τρόπο του να κάνει.

viasmos 1

Σε βάρος του 32χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση, ενώ σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο ίδιος αναζητείται από τις Αρχές, ενώ ο 32χρονος που συνελήφθη αρνείται ότι βίασε την ανήλικη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...