Λαμπάδες… Κουτσούμπας – Πρωτότυπες δημιουργίες με τις ατάκες του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ

Λαμπάδες... Κουτσούμπας

Οι λαμπάδες με τις ατάκες του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που τις φτιάχνει μια οπαδός του, «κομμουνίστρια», στα Κρέστενα Ηλείας, έχουν γίνει ανάρπαστες!

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι η μόδα του Πάσχα του 2023, αλλά και η μόδα των ψηφοφόρων των εκλογών του Μαΐου. Αλλιώς δεν εξηγείται η τεράστια ζήτηση λαμπάδων με τις περίφημες ατάκες του

Δημήτρης Κουτσούμπας

Μόνο η φράση «Ωραία που είναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία» πούλησε περισσότερα από 300 κομμάτια. Το ίδιο και το περίφημο «αυτοί είστε», που μετράει εκατοντάδες παραγγελίες.

Τα γαλλικά του Κουτσούμπα, δε, ξεπουλάνε απίστευτα… Είναι οριστικό, λοιπόν, ότι το νούμερο 1 trend αυτών των εκλογών είναι και θα παραμείνει το ΚΚΕ, που πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει τέτοιο επικοινωνιακό άλμα!

Οι «κουτσουμπίτσες» ή τα «κουτσουμπίνια», όπως λέει τις χειροποίητες λαμπάδες της η δημιουργός τους Πηνελόπη Καλογεροπούλου, ταξίδεψαν και θα ταξιδεύουν ως το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε Βέλγιο, Κύπρο, Τσεχία και Γερμανία, όπου έχουν ζητηθεί από τους ομογενείς.

Οι πρωτότυπες λαμπάδες του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Το Λειρί του Κόκορα», που δημιούργησε η ίδια το 2017 στα Κρέστενα Ηλείας, λατρεύτηκαν από το κοινό. Το ταλέντο της, ο φανατισμός της για το ΚΚΕ, τα κόμικς από τη σειρά «Baby politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου, σε συνδυασμό με τις viral ατάκες του γ.γ. του ΚΚΕ έχουν δημιουργήσει τις λαμπάδες που έγιναν λατρεία.

«Δόξα τω Κουτσούμπα, λέω… Το ΚΚΕ θα μας σώσει! Προσωπικά, μου αρέσει παρά πολύ ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ως πολιτικός αλλά και ως άνθρωπος. Θεωρώ ότι είναι πολύ αυθεντικός και γι’ αυτό οι ατάκες του γίνονται αμέσως viral. Ηδη μετά την επίσκεψή του στη Γαλλία μού ζητάνε να γράφει η λαμπάδα τη φράση “Chers amis chers Camarades” με την οποία άρχισε την ομιλία του προς τους Γάλλους διαδηλωτές.

Εχω στείλει λαμπάδες κουτσουμπίτσες στον γραμματέα του ΚΚΕ και θέλω να μου τηλεφωνήσει», δήλωσε για τις λαμπάδες της η Πηνελόπη Καλογεροπούλου.

Και επειδή η ίδια αγαπάει το ΚΚΕ, ικανοποιεί τη ζήτηση για λαμπαδίτσες που έχουν και η Λιάνα Κανέλλη και ο Θανάσης Παφίλης, αλλά και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

«Γραμματέα, τηλεφώνησέ μου», φωνάζει η δημιουργός των περιζήτητων λαμπάδων για το Πάσχα του 2023!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...