Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Παπάς καβγάδισε με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του – Τους έβαλαν κρατητήριο και κατέληξαν νοσοκομείο

Παπάς στην Άρτα φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον νυν σύντροφο της πρώην συζύγου του. Οι αστυνομικοί κατάφεραν έπειτα από αρκετή ώρα να χωρίσουν τους δύο άνδρες και τους μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση. Σε ενορία χωριού της Αιτωλοακαρνανίας υπηρετεί ο ιερέας.

iereas

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο αστυνομικό τμήμα ακολούθησε νέος γύρος συμπλοκής ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. «Πέτρα» του σκανδάλου είναι η παπαδιά, μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πρόσφατα, φέρεται να έμαθε για έναν νέο άνδρα, που είχε μπει στη ζωή της παπαδιάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που κατέθεσαν ο Παπάς και ο σύντροφος της πρώην πρεσβυτέρας στους αστυνομικούς, πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου. Αιτία, η σχέση του ζευγαριού.

Τότε, τα… αίματα άναψαν, αλλά χάρη στην επέμβαση ψυχραιμότερων, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Δεν συνέβη το ίδιο όμως και το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ιερωμένος έφυγε από το χωριό του, και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφο της παπαδιάς. Ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί, για να τους χωρίσουν. Στο επεισόδιο, μάλιστα, ενεπλάκη και ένας φίλος του νέου συντρόφου, ο οποίος προσήχθη στην Αστυνομία. Οι δύο άνδρες, αφού τσακώθηκαν εκ νέου στο Τμήμα, μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, όπου παρέμεναν φρουρούμενοι έως αργά χθες το απόγευμα. Η… πέτρα του σκανδάλου, η παπαδιά, βρέθηκε και η ίδια με τα τέσσερα παιδιά της στο τμήμα, προσπαθώντας, μάταια όμως, να ηρεμήσει τον σύζυγό της. Ο ιερωμένος βρισκόταν εκτός εαυτού, μη μπορώντας να δεχθεί τη νέα της σχέση.

Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας όπου συνέβησαν όλα αυτά, προσπάθησαν να συνετίσουν τους δύο άνδρες, ειδικά τον ιερωμένο, ώστε να δοθεί ένα τέλος στο περιστατικό. Όμως, ο ιερωμένος εμφανιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή ανένδοτος.

Η  ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτας σημειώνει:

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της. Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί. Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα.

(Πληροφορίες e-maistros.gr- Aπογευματινή)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...