Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Αλλοι οκτώ ένστολοι στο κάδρο των ερευνών για συμμετοχή στην επιχείρηση διανομής ναρκωτικών!

ΕΛ.ΑΣ. με φούντες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, χθες, μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, ο 33χρονος διεφθαρμένος αστυνομικός-body builder, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι, ακόμα και με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας!

astynomikos Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, όμως, και ο «γείτονας» του αστυνομικού, ο οποίος φέρεται ως το άτομο που του προμήθευε τα ναρκωτικά. Πλέον, οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν στραφεί σε άλλους οκτώ ενστόλους, για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. «Ερευνώνται και άλλοι αστυνομικοί εάν συμμετείχαν στο κύκλωμα του bodybuilder αστυνομικού ή στο ευρύτερο κύκλωμα. Ερευνώνται άλλοι οκτώ αστυνομικοί για το κύκλωμα αυτό, έστω και ως χρήστες, ότι έχουν αγοράσει από το ντούκι» αποκάλυψε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Action 24 «Πρωινή Ζώνη».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε επισημάνει ότι ο 33χρονος αστυνομικός βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου. «Παρακολουθείται αυτός ο αστυνομικός από τέλη Αυγούστου, για να μπορέσουμε όχι να πάρουμε ένα σάπιο μήλο αστυνομικό, ο οποίος ψιλοσπρώχνει χασισάκι, να μπορέσουν να βγάλουν οι Τειρεσίες και κάτι μεγαλύτερο» είχε τονίσει. Ο συνήγορος του αστυφύλακα Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν βρέθηκαν ευρήματα για εμπόριο και πως η υπερασπιστική γραμμή θα κινηθεί στο ότι ο 33χρονος ήθελε τα ναρκωτικά για προσωπική χρήση.

Ποιοι τη γλίτωσαν

«Βρέθηκαν δύο κιλά ινδική κάνναβη, δεν βρέθηκαν μετρητά, δεν βρέθηκαν ευρήματα που να δείχνουν εμπόριο» είπε χαρακτηριστικά. Στον ανακριτή απολογήθηκαν, επίσης, η σύντροφος του φερόμενου ως προμηθευτή και η σύζυγος του 33χρονου αστυφύλακα Σ.Δ., η οποία κατηγορείται πως γνώριζε τη δραστηριότητά του. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής τους δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ στην τελευταία επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ.

astynomikos7536987

Πελάτης του προφυλακισμένου πλέον αστυνομικού ήταν, σύμφωνα με τη δικογραφία, και ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται ότι δούλευε επί χρόνια με τον 33χρονο αστυνομικό στην Ομάδα ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, προμηθευόταν από τον συνάδελφό του κάνναβη για προσωπική χρήση. Ναρκωτικές ουσίες αγόραζε από τον προφυλακισμένο αστυνομικό και θείος του ειδικού φρουρού, που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μετά την απολογία του.

snik videoclip
Ο αστυνομικός σε βιντεοκλίπ με τον Snik

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο προφυλακισμένος -πλέον- αστυνομικός-drug dealer αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, χωρίς όμως να πείσει τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που διέταξαν την προσωρινή κράτησή του. Ο συγκατηγορούμενός του, που κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος, από την πλευρά του δήλωσε εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκε ότι αποθήκευε τις ουσίες και τις παρέδιδε σε πελάτες κατ’ εντολή τρίτου προσώπου, το οποίο μάλιστα φέρεται ότι κατονόμασε, λέγοντας πως άκουγε όσα τού έλεγε γιατί είχε χρέος απέναντί του. Η δράση του γυμνασμένου διεφθαρμένου αστυνομικού, που εμφανιζόταν ημίγυμνος σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik φορώντας μάσκα ή κουκούλα, τερματίστηκε έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας το περασμένο Σάββατο, ενώ εκτελούσε περιπολία ασφαλείας στο λιμάνι του Πειραιά. Τότε ζήτησε από τον συνάδελφό του, με τον οποίο εκτελούσαν υπηρεσία, να μεταβεί σε κοντινό σημείο για να χαιρετήσει συγγενικό του πρόσωπο. Εκεί, οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που προμήθευε «πελάτη» του με οκτώ γραμμάρια κάνναβη.

Εν ώρα υπηρεσίας

Οπως διαπιστώθηκε, ο θηριώδης επίορκος αστυνομικός διακινούσε για τουλάχιστον έξι μήνες ποσότητες χασίς, ακόμα και… εν ώρα υπηρεσίας. Παράλληλα, χρησιμοποιούσε τα social media του για να κλείνει «αθόρυβα» και χωρίς ίχνη τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών, ενώ είχε δημιουργήσει το κωδικό λεξιλόγιο για «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», όταν αναφερόταν στην κάνναβη. Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 536,2 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, τρεις τρίφτες κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες, δύο συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών, πλήθος νάιλον συσκευασιών και 265 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...