Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Τι αποκάλυψε φίλος του κτηνοτρόφου Θεόδωρου Σελεμετζίδη που χάθηκε πριν από έναν χρόνο στη Λάρισα

Tα προσωπικά του αντικείμενα στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ και η μυστηριώδης κοπέλα

Ανατροπή φέρνει στην υπόθεση εξαφάνισης του Θεόδωρου Σελεμετζίδη, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, η μαρτυρία ενός φίλου του, ο οποίος πιθανότατα ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 43χρονο κτηνοτρόφο!

Ο Θοδωρής Σελεμετζίδης, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12 Μαΐου 2022, είχε πάει στη Λάρισα για δουλειές και ετοιμαζόταν να επιστρέψει με το ΚΤΕΛ στο σπίτι του στον Τύρναβο, αλλά προηγουμένως επισκέφθηκε έναν φίλο του, τον Χρήστο, ο οποίος έμενε κοντά στον σταθμό των λεωφορείων. Oμως, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν μπήκε ποτέ στο πούλμαν, ενώ τα προσωπικά αντικείμενά του βρέθηκαν πεταμένα στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ Λάρισας. Eπειτα από μεγάλη έρευνα, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» κατάφερε να εντοπίσει τον φίλο του εξαφανισμένου κτηνοτρόφου, ο οποίος τον πήρε με το αυτοκίνητό του από τα ΚΤΕΛ της Λάρισας. Οπως είπε, όταν έφτασαν στο σπίτι του, έφτιαξε καφέ και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 16.00, ο Θοδωρής έφυγε με προορισμό τον Τύρναβο. Ο ίδιος μάρτυρας «κλειδί» περιέγραψε τον φίλο του σκεπτικό και προβληματισμένο, και άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι έστησαν σκηνικό εξαφάνισης του 43χρονου!

theodoros selemetzidis
Ο αγνοούμενος Θεόδωρος Σελεμετζίδης

«Μετά έμαθα εγώ ότι δεν ήταν πουθενά ο Θοδωρής. Μου έκανε εντύπωση ότι βρήκαν τα πράγματά του, το κινητό και το πορτοφόλι του πεταμένα, γιατί τα έβαζε πάντα στην “μπανάνα” που κουβαλούσε. Πώς γίνεται αυτό; Προστάτευε πολύ τα προσωπικά του αντικείμενα» δήλωσε ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Θοδωρή Σελεμετζίδη, προτού χαθούν τα ίχνη του. Ενα από τα άτομα που επικοινώνησαν με τον 43χρονο λίγο προτού εξαφανιστεί ήταν και η αδελφική φίλη του. «Μεγάλωσα μαζί με τον Θοδωρή, στην ίδια γειτονιά. Ηταν ο αδελφός μου και πολύ καλό παιδί. Κάναμε παρέα και με τον Χρήστο, αλλά δεν είμαι η κοπέλα που έβλεπαν να πηγαίνει στο σπίτι του στη Λάρισα μαζί με τον Θοδωρή.

Πρώτα πήρε τον κτηνοτρόφο, που ήταν να πάει για δουλειά, μετά πήρε τον φίλο του στον Τύρναβο και μετά εμένα. Μου είπε ότι θα φύγει από τη Λάρισα με το λεωφορείο στις δύο το μεσημέρι για Τύρναβο. Τελικά, όπως είπε ο Χρήστος, πήγε σπίτι του για καφέ, αποκοιμήθηκε και έφυγε γύρω στις 4.30 από εκεί» σχολίασε. Για τον εντοπισμό του πορτοφολιού του 43χρονου στο πάρκινγκ απέναντι από τα ΚΤΕΛ, εξήγησε ότι της φαίνεται περίεργο που βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο:

«Είναι λίγο παράξενο. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά μερικές φορές» είπε με νόημα η φίλη του αγνοούμενου κτηνοτρόφου. Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνέβη κάτι στο σπίτι του φίλου τους Χρήστου, αφού όλοι το έχουν ψάξει. «Πιστεύω πως δεν βρίσκεται στη ζωή.

Μπορεί να ήταν κάποιος μαζί του; Να έγινε ένας καβγάς; Μήπως τον βρήκαν σε μία αδύνατη στιγμή και κάποιος είχε το συμφέρον να το κάνει αυτό; Δεν ξέρω τι έχει γίνει και αν μπορεί να το έχει κάνει κάποιος γνωστός. Εδώ έχει μπει χέρι για να μην μπορούμε να βρούμε τον άνθρωπο. Φοβάμαι και εγώ, γιατί προφανώς ξέρουν ότι η κολλητή του φίλη θα ψάξει τα πάντα» τόνισε.

Ο φίλος του Θοδωρή Σελεμετζίδη μετακόμισε από το σπίτι όπου έμενε μετά την εξαφάνιση του 43χρονου. Αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε μετά την προβολή της εκπομπής, χωρίς ωστόσο να βρουν κάποιο στοιχείο. Γείτονες μίλησαν στη ρεπόρτερ της εκπομπής κάνοντας λόγο για προστριβές μεταξύ του αγνοουμένου και μίας κοπέλας με την οποία διατηρούσε σχέση και πήγαιναν μαζί στο συγκεκριμένο σπίτι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...