Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Δάγκωσε τον γείτονα για τα σκουπίδια

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσει στις 8 Ιουνίου ένας 45χρονος άνδρας από το Πήλιο, που δεν δίστασε να δαγκώσει το χέρι και τη μύτη ενός γείτονά του, κόβοντάς του κομμάτι! Ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε ξεσπάσει καβγάς για έναν… κάδο σκουπιδιών.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε το 2020 σε παραλιακό χωριό του Πηλίου και αναβίωσε τη Δευτέρα, ωστόσο τελικά η δίκη διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου. Αφορμή για τη διαμάχη των γειτόνων στάθηκε ο κάδος στα εξοχικά συγκροτήματος κατοικιών, που «πηγαινοερχόταν» επί μήνες.

Οι γείτονες μάλωναν συχνά, καθώς κανείς δεν τον ήθελε στην πόρτα του, και τελικά πιάστηκαν… στα χέρια. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού και οι συνήγοροί του προσκόμισαν στο δικαστήριο βίντεο που δείχνει πως ο μηνυτής επιτέθηκε πρώτος και τον έριξε στο έδαφος. Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν είχε άλλον τρόπο να αμυνθεί και να τον διώξει από πάνω του, παρά να τον δαγκώσει. Ο μηνυτής θα βρεθεί στη θέση του κατηγορουμένου, καθώς έχει κατατεθεί εναντίον του αντιμήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα