Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της...

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά...

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Αγέλη ανήλικων βιαστών: Τέσσερα καλόπαιδα παρέσυραν 22χρονη στον Τύρναβο και την κακοποίησαν σεξουαλικά

Ο μικρότερος της παρέας, ηλικίας 14 χρονών, κατέγραφε με το κινητό τηλέφωνό του τις σκηνές

Ανυπεράσπιστη στις αρρωστημένες ορέξεις μιας «αγέλης» ανήλικων βιαστών βρέθηκε μια 22χρονη το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο αφότου είχε φύγει από την εμποροπανήγυρη του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα. Οπως κατήγγειλε στις Αρχές η άτυχη κοπέλα, οι πέντε «άγουροι» δράστες, ηλικίας από 14 έως 17 χρονών, την παρέσυραν σε μια οικοδομή, όπου οι δύο εξ αυτών την κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια φώναξαν άλλους δύο, που με τη σειρά τους τη βίασαν!

viasmos775458441

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο μικρότερος της διεστραμμένης παρέας, ηλικίας 14 χρονών, κατέγραφε με το κινητό τηλέφωνό του τις σκηνές του ομαδικού βιασμού, αλλά και τις απελπισμένες προσπάθειες της 22χρονης να γλιτώσει από τα νύχια των «αρπακτικών»! Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η νεαρή, η οποία φέρεται ότι αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, εμφανίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τρέμοντας από το σοκ ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού! Οπως είπε η 22χρονη στους έκπληκτους αστυνομικούς, όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, ενώ έφευγε από το τοπικό παζάρι στον Τύρναβο, το οποίο κλείνει τις μεσημβρινές ώρες, για να πάει στη Λάρισα.

viasmos862448

Τότε, εμφανίστηκαν από το πουθενά οι ανήλικοι δράστες, οι οποίοι φέρεται ότι είναι Ελληνες και μένουν μόνιμα στον Τύρναβο, και την οδήγησαν διά της βίας σε μια οικοδομή, κοντά στον χώρο όπου διεξάγεται η εμποροπανήγυρη, όπου τη βίασαν οι δύο εξ αυτών. Ο εφιάλτης, όμως, της 22χρονης είχε και συνέχεια, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη τους οι «αμούστακοι» βιαστές φώναξαν τους άλλους δύο της διψασμένης για σεξ «αγέλης», οι οποίοι εκτόνωσαν με τη σειρά τους τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω στο κορμί της ανήμπορης να αντιδράσει κοπέλας! Σοκαριστικό είναι, επίσης, το γεγονός πως όσο συνέβαιναν όλα αυτά ο μικρότερος της συμμορίας ανηλίκων, ηλικίας 14 χρονών, κατέγραφε τον ομαδικό βιασμό με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του. Μόλις ολοκλήρωσαν τις φρικτές πράξεις τους, οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν αφήνοντας την κοπέλα ράκος ψυχικά και σωματικά. Παρ’ όλα αυτά, βρήκε το σθένος και κατήγγειλε τον βιασμό της στην Αστυνομία.

viasmos

Υστερα από αυτό άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ανήλικων σεξουαλικών «αρπακτικών» και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων. Κατόπιν, η κοπέλα αναγνώρισε μετά βεβαιότητας τους τέσσερις από τους δράστες, ανάμεσά τους και τον 14χρονο που βιντεοσκοπούσε τις σκηνές βιασμού, με συνέπεια να συλληφθούν.

Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς τους και πλέον κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Αντίθετα, άκαρπες παρέμεναν ως αργά χθες οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του πέμπτου νεαρού που έχει ταυτοποιηθεί και ο οποίος φέρεται ότι συμπλήρωνε την αδίστακτη παρέα.

viasmos2535

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε στους τρεις εξ αυτών, ηλικίας 16 και 17 χρονών, δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και στον 14χρονο για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Κατόπιν, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι βίασαν την 22χρονη, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Η κοπέλα εξετάστηκε από γυναικολόγους στο Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ σήμερα αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...