Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου πέθανε το μωρό που ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο ο πατέρας του

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η μητέρα, οι συγγενείς της οποίας απειλούν να σκοτώσουν τον 37χρονο

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του 5,5 μηνών κοριτσιού, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του μέσα στο αυτοκίνητο επί περίπου οκτώ ώρες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στο άψυχο κορμάκι του άτυχου βρέφους!

Την ίδια ώρα, διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας δίνει στην αδιανόητη υπόθεση της Αρτας η αποκάλυψη πως τόσο η μητέρα του παιδιού όσο και ο 37χρονος που με την εγκληματική αφηρημάδα του έγραψε με τον πιο φρικτό τρόπο τον επίλογο για το ίδιο του το σπλάχνο αποπειράθηκαν να βάλουν τέλος στις ζωές τους.

pateras vrefous arta
Ο 37χρονος πατέρας

Οπως τονίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση, το αβάπτιστο αγγελούδι, που επρόκειτο να πάρει τα ονόματα Λυδία Ελένη, πέθανε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει μέσα στο κλειδωμένο όχημα, στο οποίο επικρατούσαν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες! Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του βρέφους διαπίστωσε πως το 5,5 μηνών κοριτσάκι υπέστη αίσθημα ασφυξίας, εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής και υποξία (χαμηλή στάθμη οξυγόνου). Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να υποστεί πνευμονικό οίδημα, που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.

aytokinito arta
Το μοιραίο αυτοκίνητο

Στα δικαστήρια

Ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, οδηγήθηκε χθες το πρωί στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς συγγενείς της συζύγου του είχαν απειλήσει πως θα τον σκοτώσουν. Κατόπιν συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, τις προηγούμενες ώρες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο νοσοκομείο, τυλίγοντας ένα καλώδιο τηλεόρασης γύρω από τον λαιμό του. Ωστόσο, νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος είχε διαψεύσει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, που «λυγίζουν» ακόμα και τους πιο ψύχραιμους, μόλις η μητέρα του άτυχου κοριτσιού πληροφορήθηκε ότι το παιδί της ήταν νεκρό, αποπειράθηκε και εκείνη να βάλει τέλος στη ζωή της, προσπαθώντας να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου!

mitera vrefous arta
Η μητέρα του άτυχου μωρού

Η κηδεία του 5,5 μηνών κοριτσιού από την Αρτα θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Περδικορράχη. Για να ταφεί το παιδί θα πρέπει να έχει βαφτιστεί, κάτι που δεν έχει γίνει. Για τον λόγο αυτό θα προηγηθεί μια ειδική ευχή από τον ιερέα, με την οποία το άτυχο κοριτσάκι θα πάρει τα ονόματα Λυδία Ελένη και στη συνέχεια θα κηδευτεί.

Πέπλο πένθους

Στο Κλειδί Αρτας, τόπο καταγωγής της μητέρας, ένα πέπλο πένθους έχει σκεπάσει όλη την τοπική κοινότητα, που αρνείται να αποδεχθεί ότι το μικρό κοριτσάκι έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Μάλιστα, συγγενείς της νεαρής γυναίκας βρέθηκαν έξω από το Νοσοκομείο Αρτας, όπου απειλούσαν μέλη της οικογένειας του πατέρα. Συγγενής, δε, του 37χρονου δήλωσε πως ο παππούς του μωρού δέχτηκε απειλές από συγγενείς της μητέρας.

Ο πατέρας πήρε προχθές το πρωί το 5,5 μηνών αγγελούδι, προκείμενου να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστους, όμως, λόγους, πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην οδό Αρτινών Πεσόντων, κοντά στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, και, αφού το κλείδωσε, έφυγε με υπηρεσιακό όχημα για τη Λευκάδα, ξεχνώντας δεμένο στο παιδικό καθισματάκι το μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι του! Οταν, στις 2 το μεσημέρι, η μητέρα του παιδιού πέρασε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν στο σπίτι τους, της είπαν ότι το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα. Εντρομη κάλεσε τον σύζυγό της και τον ρώτησε: «Πού είναι το παιδί;» Τότε ο ίδιος κατάλαβε τι είχε κάνει και έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο, όπου βρήκε το παιδί νεκρό και με αφρούς στο στόμα!

arta vrefos

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 7.00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη» φέρεται ότι είπε. Από το σημείο στο οποίο είχε παρκάρει το όχημά του περνούν συχνά πεζοί αλλά και αυτοκίνητα. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι μέσα στο αυτοκίνητο χαροπάλευε το κοριτσάκι, καθώς το όχημα είχε φιμέ τζάμια.

«Πρόκειται για ένα φριχτό παιχνίδι της μοίρας. Χάθηκε ένα μωρό και μαζί χάθηκαν και άλλες δύο ψυχές, του ίδιου (σ.σ.: του 37χρονου πατέρα) και της μητέρας (σ.σ.: του βρέφους)» δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα Δημήτρης Λαμπράκης.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...