Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η κλήση που δέχτηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου μωρού στην Άρτα και πήγε κατευθείαν στη δουλειά

Μαζί στην κηδεία του βρέφους οι δύο γονείς

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 37χρονος πατέρας από την Aρτα, ο οποίος ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο τη μόλις 5,5 μηνών κόρη του, με συνέπεια να βρει μαρτυρικό θάνατο από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου!

Ο κατηγορούμενος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ, που σόκαρε το πανελλήνιο με την εγκληματική αμέλειά του, πέρασε με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου και περιέγραψε σε φορτισμένο συναισθηματικό κλίμα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό της περασμένης Τρίτης, όταν «έσβησε» αβοήθητο το άτυχο βρέφος. Oπως είπε, μεταξύ άλλων, ξεκίνησε από το σπίτι του για να αφήσει την κόρη του στον βρεφονηπιακό σταθμό και από κει θα κατευθυνόταν στη δουλειά του. Ωστόσο, δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν συνάδελφό του στον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έπρεπε να πάνε επειγόντως στη Λευκάδα για να αποκαταστήσουν μια βλάβη. Τότε, «σταμάτησε» το μυαλό του 37χρονου και ξέχασε πως στο πίσω κάθισμα, δεμένο στο παιδικό καρεκλάκι, βρισκόταν το άτυχο κοριτσάκι! Eτσι, αντί να στρίψει στον σωστό δρόμο και να κατευθυνθεί στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψε με προορισμό τη δουλειά του. Κατόπιν, πήρε ένα υπηρεσιακό όχημα και πήγε στη Λευκάδα, γράφοντας τον τραγικό επίλογο της σύντομης ζωής του ίδιου του σπλάχνου του!

mitera vrefous arta
Η μητέρα του άτυχου μωρού

«Η δίωξη που αρχικά του ασκήθηκε ήταν ορθή με τα στοιχεία που είχαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ελπίζω ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια» δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα, σχολιάζοντας την απόφαση της ανακρίτριας να αφήσει ελεύθερο τον εντολέα του. Παράλληλα, τόνισε: «Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση. Επειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού, που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς, η γυναίκα του είχε ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στον παιδικό, και έτσι το πήγε αυτός. Σταμάτησε για να πάρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του».

Συνάδελφος του πατέρα επιβεβαίωσε πως ο 37χρονος δέχτηκε τηλεφώνημα ενώ βρισκόταν στον δρόμο και από αφηρημάδα πάρκαρε το αυτοκίνητό του με το παιδί μέσα. Ο 37χρονος και η 27χρονη σύζυγός του συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν το πρωί της περασμένης Πέμπτης, μέσα στο Νοσοκομείο Αρτας, όπου νοσηλεύονταν και οι δύο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Εκείνη η συνάντηση διήρκεσε περίπου ένα τέταρτο της ώρας και ακολούθησε και δεύτερη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Οπως είπε, μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, την πρώτη φορά «ράγισαν» καρδιές, καθώς το ζευγάρι ξέσπασε σε γοερά κλάματα σφιχταγκαλιασμένο!

pateras vrefous arta
Ο 37χρονος πατέρας

«Η μητέρα από χθες (ενν. προχθές) είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε το πρωί, περίπου στις 10, και πάλι το μεσημέρι ζήτησε και είδε τον σύζυγό της» είπε ο κ. Γιαννάκος. Παράλληλα, μιλώντας στο Live News, αποκάλυψε ότι η 27χρονη μητέρα είπε πως δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της! Αναφερόμενος ο ίδιος στον πατέρα του μωρού τόνισε ότι «είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα το μεσημέρι, στο χωριό Περδικορράχη της Αρτας. Εκεί, ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή με την οποία το άτυχο κοριτσάκι θα πάρει τα ονόματα Λυδία – Ελένη και στη συνέχεια θα γίνει η κηδεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...