Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τον σκότωσαν στο ξύλο: Δύο αδέλφια από την Αρμενία έδειραν άγρια ιδιοκτήτη γραφείου τελετών

Η συμπλοκή για τα αδέσποτα και οι μαρτυρίες των γειτόνων για νταηλίκια των δύο ανδρών

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την κτηνωδία που εκτυλίχθηκε στην Νεάπολη της δυτικής Θεσσαλονίκης, όταν δύο Αρμένιοι, ηλικίας 40 και 42 ετών, σκότωσαν στο ξύλο έναν 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, με αφορμή τα… αδέσποτα της γειτονιάς!

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ωστόσο από την πλευρά τους υποστήριξαν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον άτυχο Κώστα και πως, όταν έφυγαν, εκείνος είχε τις αισθήσεις του και στεκόταν στα πόδια του.

Το θύμα του ξυλοδαρμού

Oπως ισχυρίστηκαν τα δύο αδέρφια, η συμπλοκή ξεκίνησε όταν κλότσησαν ένα πλαστικό με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει ο επιχειρηματίας στο σημείο και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με τους αλλοδαπούς, εκείνη τη στιγμή έφτασε στο σημείο η μητέρα τους και ο 52χρονος την έβρισε, γεγονός που τους έβγαλε εκτός εαυτού.

Μάλιστα, υποστήριξαν πως προτίθενται να διορίσουν τεχνικό σύμβουλο για να παραστεί στην ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αναμένεται να ρίξει «φως» στα αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα. Απέδωσαν δε το έγκλημα στην κακιά στιγμή, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

Oπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν, επειδή οι κατηγορούμενοι αντιδρούσαν στη λειτουργία του γραφείου τελετών στη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου. Eτσι, οι καβγάδες διαδέχονταν ο ένας τον άλλον, μέχρι που η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

armenioi
Τα δύο αδέλφια προσέρχονται στον εισαγγελέα

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου οι γείτονες άκουσαν φωνές και απειλές, με αποτέλεσμα να βγουν έξω και να αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα. Τα δύο αδέρφια είχαν ρίξει κάτω τον 52χρονο Κώστα και τον χτυπούσαν ανελέητα με κλοτσιές και μπουνιές!

Το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο παρέλαβε τον επιχειρηματία για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του στη διαδρομή. Βέβαια, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν ήταν τόσο βαριά η κατάστασή του από τα χτυπήματα ή αν κατέληξε από άλλη αιτία, όπως ανακοπή καρδιάς λόγω του συμβάντος. Σε κάθε περίπτωση, οι γείτονες κάνουν λόγο για δύο αδέρφια που δημιουργούσαν συχνά πρόβλημα στην περιοχή.

grafeio teleton
Το γραφείο τελετών

«Προσπαθούμε και εμείς να δούμε τι έγινε ακριβώς. Κι όμως, πρωί πρωί σκότωσαν τον πατέρα μου στο ξύλο. Δράστες είναι δύο Αρμένιοι που μένουν κοντά στη γειτονιά. Υπάρχει μπέσα σε αυτούς τους ανθρώπους; Βγήκε έξω από κατάστημα για να ταΐσει τα ζώα της γειτονιάς και τον σκότωσαν» δήλωσε συντετριμμένος ο γιος του θύματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...