Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πατρινός επιχειρηματίας «δάγκωσε» κόσμο και έκανε στροφή στον Θεό

Φόρεσε τα ράσα ο «Mister φέσια»

Τα δυσβάσταχτα χρέη, και όχι η άδολη αγάπη του για τον Θεό, φαίνεται πως οδήγησαν έναν Πατρινό πρώην επιχειρηματία, ο οποίος είχε «δαγκώσει» κόσμο και κοσμάκη, να φορέσει το… ράσο και να χειροτονηθεί ιερέας, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του!

Σύμφωνα με όσα απίστευτα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο «μπαταχτσής» πρώην επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο δερμάτων με μεγάλο κύκλο εργασιών, βάρεσε «κανόνι» πριν από 14 χρόνια και αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του, αφήνοντας… διαστημικά φέσια, ύψους 1.000.000 ευρώ (!), στους ανθρώπους με τους οποίους συναλλασσόταν.

Για τα επόμενα χρόνια ο δαιμόνιος επιχειρηματίας είχε καταφέρει να εξαφανίσει τελείως τα ίχνη του και να κρύβεται από τους πιστωτές του. Ωστόσο, η… έμπνευσή του να δημιουργήσει προφίλ στο facebook τον «πρόδωσε» και στάθηκε αφορμή για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια! Οπως είπε η δικηγόρος ενός από τους πιστωτές του πρώην επιχειρηματία Ανθούλα Ανάσογλου, κάποια από τα θύματα του ιερέα ανακάλυψαν, προς μεγάλη τους έκπληξη, ότι ο Πατρινός πρώην επιχειρηματίας είχε κάνει στροφή στον… Θεό και μάλιστα διατηρούσε προφίλ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας συχνά αναρτήσεις, στις οποίες «διαφήμιζε» το ιερατικό έργο του!

anasoglou
Ανθούλα Ανάσογλου

«Ολα αυτά τα χρόνια κανένας δικαστικός επιμελητής δεν μπορούσε να τον βρει. Ολες οι δικαστικές αποφάσεις και οι μηνύσεις πήγαιναν αγνώστου διαμονής. Και, όμως, το facebook τον πρόδωσε. Τα θύματά του, με το πρόσχημα ότι ήθελαν να επισκεφθούν τον ιερέα, του έδωσαν ραντεβού έπειτα από κηδεία στο νεκροταφείο και τον εντόπισαν εκεί» είπε η κυρία Ανάσογλου, προσθέτοντας πως ο πρώην επιχειρηματίας και νυν κληρικός επιχείρησε στην αρχή να πείσει τα θύματά του πως ήταν κάποιος άλλος. Στη συνέχεια, όμως, αναγκάστηκε να πει την αλήθεια.

«Στο τέλος προτίμησε να πει την αλήθεια. Καταλαβαίνετε, δεν γίνεται να φοράει κάποιος τα ράσα και να λέει ψέματα περί της ταυτότητάς του» είπε η δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, τονίζοντας ότι ο θεομπαίχτης ρασοφόρος, στην προσπάθειά του να ξεγλιστρήσει, ζήτησε από τα άτομα που τον ανακάλυψαν να περιμένουν, λέγοντάς τους ότι θα τους επέστρεφε τα χρήματά τους σιγά σιγά, όταν θα το επέτρεπαν οι συνθήκες.

«Από τότε, όμως, τα χρόνια πέρασαν, δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο περιουσιακό στοιχείο και βρισκόμαστε πάλι στην αρχή, δηλαδή σε έναν λόγο που δεν γνωρίζουμε αν θα κρατηθεί και επαφιόμαστε στην καλή θέληση του συγκεκριμένου» εξήγησε η κυρία Ανάσογλου. Η ίδια, μιλώντας στο skaipatras.gr, αποκάλυψε ότι τα χρέη του ιερέα -πλέον- ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, την ώρα που η Αρχιεπισκοπή Αθηνών… νίπτει τας χείρας της, απαντώντας ότι δεν μπορεί να εμπλακεί σε ιδιωτικά ζητήματα.

«Ο κόσμος που ζητάει να εξομολογηθεί, ζητάει συγχώρεση από έναν άνθρωπο που δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από τους πιστωτές του, από τους ανθρώπους που άφησε στον δρόμο! Πώς θα συνεχίσει να κηρύττει τον λόγο του Θεού, όταν ο ίδιος κουβαλάει μέσα του τον πόνο των ανθρώπων αυτών;» αναρωτήθηκε στο τέλος η κυρία Ανάσογλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...