Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πακιστανός ανάγκασε 17χρονη γνωστή του σε στοματικό σεξ με την απειλή μαχαιριού!

Βιντεοσκόπησε την πράξη του για να της κλείσει το στόμα

Ρεσιτάλ ανωμαλίας και διαστροφής έδωσε ένας 42χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος παρέσυρε μια 17χρονη γνωστή του στο διαμέρισμά του, στον Αγιο Παντελεήμονα, κι εκεί τη βίασε και την εξανάγκασε να τη βιντεοσκοπεί γυμνή! Η ανήλικη, μετά τη διαφυγή της από το διαμέρισμα-κολαστήριο της οδού Σμύρνης, έσπευσε άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και τον κατήγγειλε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα ο βιαστής.

spiti pakistanou1

Οπως έγινε γνωστό, ο εφιάλτης της 17χρονης άρχισε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο Πακιστανός τής είπε να συναντηθούν σπίτι του για να κάνουν παρέα. Η κοπέλα, που ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι επίσης αλλοδαπή, τον θεωρούσε φίλο και τον επισκέφθηκε. Ομως μέσα στο διαμέρισμα ο «φίλος» έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Ξαφνικά, ενώ συζητούσαν, ο 42χρονος έπεσε πάνω στη 17χρονη και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο όπου την ξεγύμνωσε.

viasmos862448

Αρρωστημένη σκηνή

Εκείνη εκλιπαρούσε να μην την πειράξει, επικαλούμενη τη φιλία τους, όμως ο Πακιστανός είχε μετατραπεί σε αγρίμι που δεν θα σταματούσε εάν δεν εκτόνωνε τις σεξουαλικές του ορμές. Ετσι με την απειλή του μαχαιριού ο δράστης υποχρέωσε τη 17χρονη σε στοματικό σεξ. Μάλιστα, την αρρωστημένη σκηνή ο Πακιστανός θέλησε να την «αιχμαλωτίσει» για πάντα ως ενθύμιο, γι’ αυτό και τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες με το τηλέφωνό του. Στη συνέχεια ο βιαστής απείλησε την ανήλικη πως αν τολμούσε να μιλήσει θα άφηνε να διαρρεύσουν οι φωτογραφίες της. Η 17χρονη, σε κατάσταση τρόμου, κατάφερε -άγνωστο πώς– να ξεφύγει από τα νύχια του Πακιστανού και μετέβη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου έκανε καταγγελία. Οι αστυνομικοί άμεσα πήγαν στο σπίτι του 42χρονου και τον συνέλαβαν, ενώ στο κινητό του βρέθηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες. Επίσης, ο χώρος, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ήταν ανάστατος, κάτι που δείχνει ότι το θύμα προσπαθούσε να ξεφύγει από τον βιαστή του, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς στον λαιμό της βρισκόταν συνεχώς ένα κουζινομάχαιρο.

spiti pakistanou

Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε μία ένοικος της πολυκατοικίας, η οποία είδε τη 17χρονη να βγαίνει έντρομη από το σπίτι του δράστη. «Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία τις προάλλες ζήταγε να της ανοίξουμε για να πάει σε έναν φίλο της. Τη θυμόμουν χθες που ήρθαν για να τον συλλάβουν. Το βράδυ 9 η ώρα είχε έρθει μαζί με τους αστυνομικούς, μάλλον για να τον αναγνωρίσει. Εσπασαν την πόρτα για να μπουν. Από την ομιλία της δεν μου φάνηκε Ελληνίδα. Είδα φόβο στα μάτια της» είπε η γειτόνισσα. Εχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σε βάρος του Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...