Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Άγρια βεντέτα στη γη του «Σασμού»: Νεκρός από σκάγια αγριογούρουνου 46χρονος κτηνοτρόφος!

Είχαν σκοτώσει και τα αδέρφια του πριν από μερικά χρόνια

Με σκάγια για κυνήγι αγριογούρουνου δολοφονήθηκε ο 46χρονος κτηνοτρόφος Λ.Σ., ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του που τον αναζητούσε επί δύο ημέρες, σε αγροτική τοποθεσία έξω από το χωριό Αρχοντική Ρεθύμνου, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο άτυχος πατέρας ενός 15χρονου κοριτσιού πυροβολήθηκε σε απόσταση μεγαλύτερη των πέντε μέτρων και μικρότερη των δέκα, ενώ ο δράστης χρησιμοποίησε κυνηγετική καραμπίνα με εννιάβολα σκάγια, που οι κυνηγοί στην Κρήτη αποκαλούν «κάδρα». Η κατεύθυνση των κυνηγετικών σκαγιών, τα οποία χρησιμοποιούνται για κυνήγι αγριογούρουνου, ήταν από τα δεξιά προς τα αριστερά και από πάνω προς τα κάτω, με συνέπεια να πληγούν ο πνεύμονας και το μυοκάρδιο του 46χρονου και να προκληθεί κάταγμα στο ένα χέρι του. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αιτία θανάτου είναι η πλήξη του μυοκαρδίου και του αιμοθώρακα.

Το θύμα αιφνιδιάστηκε

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, που έχουν αναλάβει να ξετυλίξουν το αιματοβαμμένο νήμα της στυγερής δολοφονίας με «άρωμα» βεντέτας, η οποία έχει τις «ρίζες» της στη δεκαετία του ’90, φέρεται ότι έχουν καταλήξει αφενός στο συμπέρασμα ότι ο δράστης «σχεδίασε και υλοποίησε μια τυπική ενέδρα θανάτου» και αφετέρου στην εκτίμηση ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε βλέποντας μπροστά του τον δολοφόνο που τον σημάδευε με το όπλο. Την ίδια ώρα, τονίζουν πως «πρόκειται για τρόπο δολοφονίας που έχουμε συναντήσει και άλλες φορές στο νησί» και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο για τα κίνητρα του ειδεχθούς εγκλήματος, εστιάζοντας περισσότερο στο ποινικό παρελθόν του θύματος και λιγότερο στην πολυετή βεντέτα της οικογένειάς του, η οποία άρχισε το 1994, όταν η 53χρονη Φωτούλα Μουζουράκη βρέθηκε βιασμένη και στραγγαλισμένη στο χωριό Πάτημα Αποκορώνου Χανίων.

Και τούτο γιατί, κατά πληροφορίες, το θύμα φέρεται ότι συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για πολύ σοβαρά αδικήματα. Ενδεικτικά, το 2010 είχε πυροβολήσει έναν αλλοδαπό, τον οποίο είχε επιβιβάσει με τη βία σε ένα αυτοκίνητο και είχαν κινηθεί προς άγνωστο σημείο, προτού εγκαταλείψει το όχημα έπειτα από τροχαίο και εξαφανιστεί. Επίσης, το 2014 φέρεται ότι είχε τραυματίσει κάποιον με μαχαίρι, ενώ τρία χρόνια αργότερα είχε χτυπήσει βάναυσα έναν πυροσβέστη στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο! Παρ’ όλα αυτά, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζουν» και τις παλαιότερες υποθέσεις της οικογένειας, χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπίζουν στοιχεία που να συνδέουν την παλιά βεντέτα με τη φονική ενέδρα σε βάρος του Λ.Σ.

Τον γρίφο αναφορικά με το ποιος σκότωσε τον 46χρονο ενδεχομένως να ξεκλειδώσουν τα μέλη της οικογένειας του κτηνοτρόφου, καθώς και τα άτομα από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον του, τα οποία είχαν κληθεί ως το μεσημέρι του Σαββάτου να καταθέσουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου όσα γνωρίζουν για τυχόν διαφορές του θύματος με άλλα πρόσωπα. Στο πλαίσιο των ερευνών, προσήχθησαν και κάποια άτομα ως ύποπτοι, χωρίς όμως οι προσαγωγές να καταλήξουν σε σύλληψη. Σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης της άγριας δολοφονίας, το κινητό του 46χρονου δόθηκε για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Παράλληλα, θα γίνει σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή εντοπισμού του θύματος, για την περίπτωση που είχε δεύτερο κινητό.

kriti venteta
Ο νεκρός κτηνοτρόφος που βρέθηκε χτυπημένος από καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό του

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 46χρονος Λ.Σ., που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στο ποιμνιοστάσιό του, έπειτα από δύο ημέρες αναζητήσεων, ήταν ο τελευταίος άνδρας της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο όνομα μιας βεντέτας που κρατάει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια και εξαιτίας της έχασαν τις ζωές τους έξι άνθρωποι. Το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι τα δύο αδέλφια του 46χρονου πατέρα ενός ανήλικου κοριτσιού δολοφονήθηκαν το 1995 και το 2008 με παρόμοιο τρόπο, κοντά στην Αρχοντική, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 είχε πέσει νεκρός, πάλι στην Αρχοντική, ένας ακόμα στενός συγγενής του, που πρωτοστάτησε στην πολυετή βεντέτα της οικογένειας και ο οποίος είχε δραπετεύσει από τις φυλακές και για περισσότερα από 15 χρόνια αναζητούνταν από τις Αρχές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...