Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Εκλογές 2023: Τα ευτράπελα στις κάλπες και τα ραβασάκια

Δεν έλειψαν και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση

Δεν έλειψαν και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση τα ευτράπελα, με κορυφαίο τη σύλληψη εκλογικής αντιπροσώπου στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια 45χρονη, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής για διατάραξη της εκλογικής διαδικασίας σε σχολείο της Τούμπας. Αφορμή αποτέλεσε η αντιπαράθεσή της με δικαστική αντιπρόσωπο για την εγκυρότητα ενός ψηφοδελτίου.

Ενα δεύτερο απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε και πάλι σε εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, όταν νονός πήγε να ψηφίσει μετά τη βάφτιση, αλλά βρέθηκε «αιχμάλωτος»! Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν τον άφησε να φύγει, καθώς ο άνδρας ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά δεν είχε εμφανιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Ομως, όταν πήγε για να ψηφίσει, στις 6 προχθές το απόγευμα, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, ο δικαστικός αντιπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να φύγει, παρά το γεγονός ότι ο νονός είπε πως δεν μπορούσε να καθίσει, γιατί τον περίμεναν στο γλέντι μετά τα βαφτίσια. Ο αντιπρόσωπος δεν τον άφησε, καθώς τα μέλη της εφορευτικής ήταν λίγα και έτσι παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας… Ευτράπελα σημειώθηκαν και στα χιλιάδες άκυρα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν σε κάλπες σε όλη τη χώρα. Εκτός από τα υβριστικά συνθήματα που είθισται να γράφουν απογοητευμένοι ή αγανακτισμένοι από τα κόμματα ψηφοφόροι, κάποιοι ήταν ευφάνταστοι ως προς την ακύρωση των ψηφοδελτίων τους.

Σε εκλογικό τμήμα στη Μάνη με 420 ψηφοφόρους ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν πίστευε στα μάτια του, καθώς μέσα σε φάκελο βρήκε πάνω σε ψηφοδέλτιο κολλημένο ένα κόκκινο εσώρουχο! Στο ίδιο εκλογικό τμήμα βρέθηκε μέσα στην κάλπη μια βέρα!

Σε άλλο τμήμα ένας ψηφοφόρος έριξε στην κάλπη κατά λάθος μαζί με τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο και την ταυτότητά του. Αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας για να την πάρει πίσω, όταν άνοιξε η κάλπη για την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων… Σε εκλογικό τμήμα στο Κερατσίνι ο δικαστικός αντιπρόσωπος βρήκε μέσα σε φάκελο, αντί για ψηφοδέλτιο, ένα κομμάτι από σαλάμι αέρος! Στην Πρέβεζα μια γυναίκα ψηφοφόρος αρνιόταν να μπει στο παραβάν. Τελικά το μετακίνησε σε άλλο σημείο της αίθουσας του εκλογικού τμήματος για να βάλει το ψηφοδέλτιο στον φάκελο και να ψηφίσει.

Πολλοί ήταν και αυτοί που επέλεξαν να φλερτάρουν όμορφες δικαστικές αντιπροσώπους. Σε εκλογικό τμήμα στη Γλυφάδα ένας ψηφοφόρος έγραψε στο ψηφοδέλτιο «Ψηφίζω τα μάτια της δικηγορίνας». Εκπληκτη η δικαστική αντιπρόσωπος διάβασε τι έγραφε το ψηφοδέλτιο, το οποίο ακύρωσε με ένα πλατύ χαμόγελο. Η ίδια δικαστική αντιπρόσωπος διάβασε σε άλλο ψηφοδέλτιο σχόλια για το στήθος της. Ερωτοχτυπημένος ψηφοφόρος βρέθηκε και σε εκλογικό τμήμα στην Πάρο. Δεν άντεξε και ζωγράφισε στο ψηφοδέλτιο μία καρδιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...