Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

UFO καταδρομέας: Εθεάθη πάνω από μεγάλη στρατιωτική βάση στην Καλιφόρνια

Την ώρα που η NASA έστελνε χθες τεχνητό «εξωγήινο» μήνυμα στη Γη από τον Αρη για να το μελετήσουν οι ειδικοί της ώστε να είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν ένα πραγματικό σήμα εξωγήινων, δύο δημοσιογράφοι καλούσαν τους ειδικούς να αναλύσουν τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από γιγάντιο τριγωνικό UFO που καταγράφηκε πάνω από αμερικανική στρατιωτική βάση.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο Τζέρεμι Κορμπέκ και ο Τζορτζ Ναπ, σύμφωνα με την «Daily Mail», πήραν στα χέρια τους βίντεο και εικόνες του UFO, τα οποία αποκάλυψαν στο podcast τους Weaponized. Οι δύο δημοσιογράφοι υποστήριξαν ότι τα κατέγραψαν το βράδυ της 20ής Απριλίου του 2021 με τα «έξυπνα» κινητά τους καταδρομείς και ένας αξιωματικός της βάσης Camp Wilson, στην πόλη Τουέντιναϊν Πλαμς της Καλιφόρνιας. Συνολικά 50 καταδρομείς είδαν με τα μάτια τους το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο που πετούσε πάνω από τη βάση για σχεδόν 10 λεπτά.

ufo1

Ενας χειριστής όλμου που τράβηξε την πιο καθαρή φωτογραφία του UFO αποκάλυψε ότι το σκάφος εμφανίστηκε «από το πουθενά». Το τριγωνικό μαύρου χρώματος UFO διέθετε πέντε μεγάλα φώτα, ενώ το μέγεθός του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν όσο μισό γήπεδο αμερικανικού ποδοσφαίρου. Οι στρατιώτες επιχείρησαν να δουν καλύτερα το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, ρίχνοντας προς το μέρος του μια φωτοβολίδα. Ομως το σκάφος εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω του.

«Πολλά ελικόπτερα»

Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τους δύο δημοσιογράφους που κατέγραψαν τις μαρτυρίες των στρατιωτικών, στη βάση κατέφθασαν με μεγάλη ταχύτητα δεκάδες στρατιωτικά οχήματα. Από αέρος συνοδεύονταν από «πολλά ελικόπτερα», τα οποία συνέχισαν να πετούν πάνω από τη βάση μέχρι αργά τη νύχτα.

et mesa

Η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι οι φωτογραφίες από τη βάση της Καλιφόρνιας φέρνουν στον νου το γνωστό «περιστατικό των Φώτων του Φίνιξ», όπου το 1997 εκατοντάδες κάτοικοι παρατήρησαν ένα UFO σε σχήμα «V» πάνω από την πόλη. Ανάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες ήταν και ο τότε κυβερνήτης της Αριζόνα, Φάιφ Σίμινγκτον.

Καθηγητής του Στάνφορντ πιστεύει στους εξωγήινους

Σίγουρος 100% ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι αλλά και ότι ζουν ανάμεσά μας εδώ και πολύ καιρό δήλωσε καθηγητής του αμερικανικού πανεπιστημίου Στάνφορντ. Ο δρ Garry Nolan άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο SALT iConnections New York, στο Μανχάταν. Ενώ συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα UFO που έχουν συντριβεί», σύμφωνα με τη «New York Post», ο καθηγητής ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας.

Garry Nolan
δρ Garry Nolan

«Δεν επισκέφτηκαν απλά (τη Γη), αλλά βρίσκονται εδώ για πολύ καιρό και ακόμη είναι εδώ» απάντησε. Ο συντονιστής της συζήτησης Αλεξ Κλόκους τού επεσήμανε ότι για πολλούς θα είναι δύσκολο να τον πιστέψουν. Για αυτό του ζήτησε να απαντήσει με ένα ποσοστό πόσο σίγουρος είναι ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας. «Εκατό τοις εκατό» απάντησε με στόμφο ο καθηγητής Nolan.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...