Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026

Στοργικός «εγγονός» ο Νεϊμάρ

Υπάρχουν στιγμές που το ποδόσφαιρο ξεπερνά τα στενά του...

Ο πορτοφολάς έγινε… λαγός

Η Ιταλία και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2026...

Οι δύο ερωτικές φωλίτσες του Φρανκ Σινάτρα

Γνωστός για την ξέφρενη ερωτική ζωή του, ο Φρανκ...

Ερωμένες Σαββατοκύριακου

Της μόδας έχει γίνει στο TikTok νεαρές γυναίκες της...

Ακόμη οκτώ άτομα ταυτοποιήθηκαν για τον βιασμό της 12χρονης που εξέδιδε ο παιδοβιαστής Μίχος

«Ψήνονται» εντάλματα

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο θρίλερ δίχως τέλος με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, μετά την ταυτοποίηση ακόμα οκτώ ατόμων, τα οποία φέρεται ότι βίασαν το άτυχο κοριτσάκι!

Πλέον εναπόκειται στις δικαστικές Αρχές να αποφασίσουν αν θα εκδώσουν εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συγκεκριμένων προσώπων ή αν θα τους καλέσουν απευθείας σε απολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην τελευταία κατάθεση -την έκτη κατά σειρά- που έδωσε η 12χρονη, έπειτα από αίτημα των δικηγόρων της οικογένειάς της, είχε αναφερθεί σε περισσότερα από 10 άτομα, χωρίς να δώσει στις Αρχές τα ακριβή στοιχεία τους.

Στη συνέχεια, όμως, κατάφερε να θυμηθεί μερικά μικρά ονόματα, με συνέπεια οι άντρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν οκτώ άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι Ελληνες και οι υπόλοιποι έξι αλλοδαποί. Σε εκείνη την κατάθεση το κοριτσάκι είχε πει, ακόμα, ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος κανόνιζε τις συναντήσεις για τη σεξουαλική κακοποίησή της και ότι την πίεζε να συνευρεθεί ερωτικά με δύο ευκατάστατους οικονομικά άντρες, που δεν θυμάται ποιοι είναι, αλλά τελικά δεν πήγε!

«Πρόκειται για άτομα που, σύμφωνα με την κατάθεση, βίασαν τη 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες» ανέφεραν τότε αστυνομικές πηγές. Στο μεταξύ, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών παρατείνεται για άλλους έξι μήνες η προσωρινή κράτηση της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, η οποία είναι προφυλακισμένη γα διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.

Αν και έχουν περάσει επτά μήνες από την προφυλάκισή της, η ίδια επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες, έχοντας και τη στήριξη της κόρης της, η οποία είχε καταθέσει ότι η μητέρα της δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσής της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεγνώσθη με καρκίνο ο Νίκος Μέλλος – Η φωτό στο νοσοκομείο και το μήνυμα του ηθοποιού

Ο Νίκος Μέλλος, ο Άρης της σειράς «Η γη της ελιάς» έδωσε μάχη με τον καρκίνο και έκανε ένα ποστ με φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Σωτήρης Τζεβελέκος: Δε θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι – Η καριέρα και ο γάμος με την Έφη Θεοδώρου

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην απόφασή του να σταματήσει τη δουλειά.

Η κομψή κυρία έκανε βραδινή έξοδο με τον γιο της και γνωστό ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε βραδινή έξοδο με τη μητέρα του.

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Η Γωγώ Μπρέμπου με την αδελφή της για ψώνια – Υπήρξε πρώην σύντροφος του Παπακαλιάτη

Η Γωγώ Μπρέμπου βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με την αδελφή της, Χριστίνα.

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Τραγουδίστρια οδηγούσε μεθυσμένη στο κέντρο της Αθήνας χτυπώντας πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Στα χνάρια του Βασίλη Μπισμπίκη η γνωστή τραγουδίστρια. Διασκέδαζε με την παρέα της σε στέκι του Κολωνακίου και επιστρέφοντας σπίτι της έπεσε