Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ακόμη οκτώ άτομα ταυτοποιήθηκαν για τον βιασμό της 12χρονης που εξέδιδε ο παιδοβιαστής Μίχος

«Ψήνονται» εντάλματα

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο θρίλερ δίχως τέλος με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, μετά την ταυτοποίηση ακόμα οκτώ ατόμων, τα οποία φέρεται ότι βίασαν το άτυχο κοριτσάκι!

Πλέον εναπόκειται στις δικαστικές Αρχές να αποφασίσουν αν θα εκδώσουν εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συγκεκριμένων προσώπων ή αν θα τους καλέσουν απευθείας σε απολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στην τελευταία κατάθεση -την έκτη κατά σειρά- που έδωσε η 12χρονη, έπειτα από αίτημα των δικηγόρων της οικογένειάς της, είχε αναφερθεί σε περισσότερα από 10 άτομα, χωρίς να δώσει στις Αρχές τα ακριβή στοιχεία τους.

Στη συνέχεια, όμως, κατάφερε να θυμηθεί μερικά μικρά ονόματα, με συνέπεια οι άντρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν οκτώ άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι Ελληνες και οι υπόλοιποι έξι αλλοδαποί. Σε εκείνη την κατάθεση το κοριτσάκι είχε πει, ακόμα, ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος κανόνιζε τις συναντήσεις για τη σεξουαλική κακοποίησή της και ότι την πίεζε να συνευρεθεί ερωτικά με δύο ευκατάστατους οικονομικά άντρες, που δεν θυμάται ποιοι είναι, αλλά τελικά δεν πήγε!

«Πρόκειται για άτομα που, σύμφωνα με την κατάθεση, βίασαν τη 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες» ανέφεραν τότε αστυνομικές πηγές. Στο μεταξύ, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών παρατείνεται για άλλους έξι μήνες η προσωρινή κράτηση της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, η οποία είναι προφυλακισμένη γα διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.

Αν και έχουν περάσει επτά μήνες από την προφυλάκισή της, η ίδια επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες, έχοντας και τη στήριξη της κόρης της, η οποία είχε καταθέσει ότι η μητέρα της δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσής της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...