Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Πολιτικός «κούνελος» στο κρεβάτι της Τζούλιας

Πικάντικες αποκαλύψεις από την πρώην πορνοστάρ για τον «περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» εθνοπατέρα

Φωτιές άναψε η Τζούλια Αλεξανδράτου εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, αποκαλύπτοντας μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως πολιτικός της έδωσε 30.000 ευρώ για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της για μόλις 10 λεπτά!

Την αποκάλυψη έκανε το πρώην μοντέλο και πορνοστάρ μέσω της λειτουργίας Q&A του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης, απαντώντας σε ερώτηση για το μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει για μία βραδιά. Η Αλεξανδράτου αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει για μία βραδιά έφτανε τα 30.000 ευρώ και, όπως άφησε να διαρρεύσει, ήταν από πολιτικό.

Μάλιστα τον απαξίωσε, λέγοντας ότι η συνεύρεσή τους διήρκεσε μόλις 10 λεπτά! «Εχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ. Δέκα λεπτά δηλαδή» ανέφερε στο Instagram, αφήνοντας υπονοούμενα για τις επιδόσεις του. Δηλαδή ο πολιτικός ήταν ασυγκράτητος αλλά και «κουνέλι», καθώς φαίνεται πως συναγωνίζεται τα μικρά θηλαστικά που ολοκληρώνουν τις συνευρέσεις μέσα σε μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα…

Την έκανε block

Σύμφωνα με φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο μόλις για 10 λεπτά εραστής της Τζούλιας είναι πασίγνωστος πολιτικός, ο οποίος μετά την αποκάλυψη την μπλόκαρε από το Instagram. Οι ίδιες πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας και πριν από έναν χρόνο, με το όνομα του πολιτικού που φέρεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Τζούλια, αλλά ουδέποτε διαψεύστηκε επίσημα.

Η… βίζιτα φέρεται ότι έγινε όταν το κόμμα του πολιτικού ήταν στην αντιπολίτευση και δεν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα για τη συνεύρεση με το πρώην μοντέλο, που μεσουράνησε ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών της Sirina, με μάνατζερ τον Μένιο Φουρθιώτη, με τον οποίο κατέληξε στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον για κλοπή ποσού ύψους 200.000 ευρώ, που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd που είχε πλημμυρίσει τον Μάρτιο του 2010 τα περίπτερα και πωλούνταν προς 20 ευρώ.

Το dvd με τις περιπέτειες της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Γάλλου πορνοστάρ Ιαν Σκοτ είχε πλασαριστεί αρχικά ως βίντεο από προσωπικές στιγμές που δήθεν κλάπηκε και διέρρευσε εν αγνοία των πρωταγωνιστών του, αλλά ήταν μια καλοστημένη εμπορική τακτική του δαιμόνιου μάνατζερ για να ξεπουλήσει…

Υπενθυμίζεται πως ο Φουρθιώτης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για την κλοπή πριν από έναν χρόνο, ενώ τώρα η Τζούλια άρχισε νέα καριέρα, βγάζοντας… μεροκάματο μέσω του λογαριασμού της στην πλατφόρμα διαμοιρασμού ερωτικού περιεχομένου OnlyFans. Η ιστορία για τα 30.000 ευρώ που έλαβε από τον πολιτικό ήρθε στο φως λίγα 24ωρα μετά την επανεμφάνιση της 38χρονης καλλονής στο Instagram με αποκαλυπτικές φωτογραφίες, προκαλώντας… εγκεφαλικά στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει το τηλέφωνό της, ενώ στο προφίλ υπάρχει σύνδεσμος για τον λογαριασμό της στο OnlyFans, όπου η Αλεξανδράτου προσφέρει επί πληρωμή «επιπλέον» περιεχόμενο στους θαυμαστές της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...