Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Χειροπέδες σε σάτυρο αρχιμανδρίτη ύστερα από εμετικό βίντεο σε 12χρονο αγοράκι

Cyber sex και άγιος ο Θεός

Εθισμένος στο… cyber sex ήταν ο σάτυρος αρχιμανδρίτης που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, επειδή έστειλε σε ένα 12χρονο αγόρι, με το οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, ένα εμετικό βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να αυνανίζεται γυμνός από τη μέση και κάτω!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ο ιερομόναχος αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης πατήρ Ιερόθεος Λουμουσιώτης, τον τελευταίο καιρό είχε αναπτύξει έντονο εθισμό στο διαδικτυακό σεξ. Έσπευσε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι έκανε cyber sex αποκλειστικά και μόνο με ενηλίκους, χωρίς ουδέποτε να έρθει σε φυσική επαφή με κάποιον από αυτούς!

«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους, πλην του συγκεκριμένου. Εγινε κατά λάθος, καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον, ενήλικο, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Εκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικο διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενηλίκους, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν» υποστήριξε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο 40χρονος δάσκαλος Κατηχητικού, ο οποίος πλάσαρε τον εαυτό του στην τοπική κοινωνία ως έναν… μοντέρνο ιερωμένο με προχωρημένες αντιλήψεις.

Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και προσωπικό ιστολόγιο στο διαδίκτυο με τίτλο modern-father.blogspot.com. Αρεσκόταν να τον αποκαλούν «modern father» και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να συντηρεί τη φήμη του μοντέρνου κληρικού, που συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής και βρίσκεται κοντά στη νεολαία, ανεβάζοντας, παραδείγματος χάριν, φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε δίπλα σε μικρούς μαθητές, φορώντας υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου-μάσκα!

Ο πατήρ Ιερόθεος Λουμουσιώτης

Τον ισχυρισμό του ότι έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο το βίντεο με το πορνογραφικό περιεχόμενο επειδή… μπερδεύτηκε αναμένεται να τον επαναλάβει ο 40χρονος και ενώπιον του ανακριτή, στον οποίο θα απολογηθεί σήμερα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα γίνει πιστευτό, καθώς παράλληλα με την αποστολή του ροζ βίντεο ο ίδιος φέρεται ότι έστειλε και ένα ηχητικό μήνυμα, στο οποίο ρωτούσε τον ανήλικο αν του… άρεσε το ακατάλληλο υλικό!

«Επαθε ένα σοκ (σ.σ.: ο 12χρονος) γιατί αφενός δεν το περίμενε – είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε. Τρόμαξε, γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει “πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;” Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα» ήταν η αποκάλυψη της μητέρας του μικρού αγοριού, που ουσιαστικά αποδομεί το αφήγημα του κατηγορούμενου ιερωμένου ότι το χυδαίο βίντεο προοριζόταν για ενήλικο παραλήπτη.

Παράλληλα, επέστησε την προσοχή των υπόλοιπων γονιών, καθώς ο 40χρονος ήταν δάσκαλος Κατηχητικού και, ως εκ τούτου, συναναστρεφόταν με πολλά παιδιά στην ηλικία του γιου της. Μάλιστα, έκανε και αναρτήσεις στο διαδίκτυο με τις οποίες πληροφορούσε τους γονείς για τα μαθήματα κατήχησης και τους παρότρυνε να στείλουν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα, τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει, θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε, γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Πιο γρήγορα δεν γινόταν. Μορφωμένοι είμαστε, καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο “παρακλάδι”…» τόνισε η μητέρα του μαθητή της στ’ δημοτικού μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο 40χρονος αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης, ο οποίος υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας, συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του 12χρονου αγοριού. «Απέστειλε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής messenger στον ανήλικο γιο του, με τον οποίο διατηρεί πριν πνευματική σχέση, βιντεοληπτικό υλικό με ήχο, όπου απεικονίζεται γυμνός άνδρας από τη μέση και κάτω να απευθύνεται στον ανήλικο προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις» αναφέρεται στην έγκληση του 52χρονου πατέρα του ανηλίκου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο 40χρονος ρασοφόρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Η σύλληψη του 40χρονου προκάλεσε την αντίδραση της τοπικής μητρόπολης, η οποία τον έθεσε σε αργία.

«Η Ιερά Μητρόπολις Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης ανακοινώνει ότι ο Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Λουμουσιώτης, κληρικός της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, ετέθη σε αργία έως διαλευκάνσεως της υποθέσεώς του για αδίκημα διωκόμενον από τον Ποινικό Κώδικα και ταυτοχρόνως από τους Ιερούς Κανόνας της Εκκλησίας» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Στο «μικροσκόπιο» των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. πλέον έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές του 40χρονου αρχιμανδρίτη, με την προανάκριση να διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...