Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εμπλοκή του δολοφονημένου Ρουμπέτη στην απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου;

Ο τυχαίος έλεγχος των αστυνομικών ακύρωσε την εκτέλεση του «Mr Documento» ;

Μία από τις μεγαλύτερες -αν όχι η μεγαλύτερη- εγκληματικές οργανώσεις μετά τη Μεταπολίτευση φαίνεται πως ξετυλίγεται μετά τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό και την αποκάλυψη πως ο ένας από τους δύο νεκρούς κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο του εφοπλιστή και καναλάρχη Γιάννη Αλαφούζου, ενώ φέρεται ότι είχε εμπλοκή σε συμβόλαια θανάτου δύο δημοσιογράφων.

Ο «Ράμπο» ή «ταρίφας», όπως ήταν γνωστός ο Βασίλης Ρουμπέτης, που είχε διατελέσει συνεργάτης των επίσης δολοφονημένων «πρωταγωνιστών» της Greek Mafia Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου, ήταν οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού σε σύνδεσμο οπαδών στη Νίκαια και ήταν «σκιά» ισχυρού παράγοντα του ποδοσφαίρου.

Η αποκάλυψη πως κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αμάξι του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου προκάλεσε ακόμα πιο μεγάλο σοκ, καθώς ο Ρουμπέτης είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του 22χρονου φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου το 2007 στη Λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά.

vasilis roumpetis
Βασίλης Ρουμπέτης

Η εμπλοκή του Ρουμπέτη με κυκλώματα νονών της νύχτας, διακίνησης λαθραίων καυσίμων, αλλά και με κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες του τόπου και ιδιοκτήτες μέσων μαζικής ενημέρωσης προκαλεί εύλογα ερωτήματα ως προς το τι έχει συμβεί και αν η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Κολομβία. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς φέρεται ότι εμπλέκεται στα συμβόλαια θανάτου δύο δημοσιογράφων και εκδοτών, του Στέφανου Χίου και του Κώστα Βαξεβάνη. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο κατά του Στέφανου Χίου εκτελέστηκε, αλλά ο δημοσιογράφος γλίτωσε από θαύμα με δύο σφαίρες στο σώμα του.stefanos_xios

O Φουρθιώτης

Αντίθετα, στην περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη το συμβόλαιο φαίνεται να ακυρώθηκε μετά την εμπλοκή συνεργών του δολοφονημένου σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών, που οδήγησε στην εμπλοκή του πρώην παρουσιαστή και μάνατζερ Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος με τη σειρά του άφηνε αιχμές κατά του τέως υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, δημοσιοποιώντας sms που είχε ανταλλάξει μαζί του.

Κώστας Βαξεβάνης

Η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι και τη Βουλή, καθώς ο Φουρθιώτης είχε φτάσει στο σημείο να διεκδικεί χρήματα από την περιβόητη λίστα Πέτσα και να κυκλοφορεί με μπράβους στο υπουργείο Εργασίας. Τότε ο Βαξεβάνης είχε καταγγείλει το συμβόλαιο θανάτου που είχε εκμυστηρευτεί σε συνεργάτη του δημοσιογράφο, πρώην συνεργάτης του Φουρθιώτη, ο οποίος φέρεται ότι είχε απευθυνθεί σε άνθρωπο της νύχτας µε το ψευδώνυµο «ταξιτζής» ή «ταρίφας» για να του αναθέσει την εκτέλεση του εκδότη του «Documento». Ο µάρτυρας κατέθεσε επίσηµα στην Εισαγγελία και σχηµατίστηκε δικογραφία κατά του Φουρθιώτη, ο οποίος αθωώθηκε τελικά από τη Δικαιοσύνη.

Μετά τη δολοφονία του φερόμενου ως πληρωμένου εκτελεστή, αν μη τι άλλο θα πρέπει να ερευνηθεί αν όντως είχαν γίνει προπαρασκευαστικές πράξεις για συμβόλαια θανάτου σε βάρος των δημοσιογράφων-εκδοτών Στέφανου Χίου και Κώστα Βαξεβάνη, με στόχο να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Ποιοι είχαν δώσει την εντολή για την εκτέλεσή τους. Για να γίνει μια τέτοια έρευνα θα πρέπει οι αστυνομικές Αρχές να ξεκλειδώσουν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και το κινητό τηλέφωνο του Ρουμπέτη προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι επαφές του σε βάθος τετραετίας.

Τότε μόνο θα λάμψει η αλήθεια και θα διακριβωθεί αν όντως είχε σχέση με τον καναλάρχη του Φαλήρου και για ποιον λόγο χρησιμοποιούσε τη θωρακισμένη Μερσεντές του… Πόσο μάλλον όταν η ανακοίνωση της εταιρίας του Γιάννη Αλαφούζου δεν δίνει πειστικές απαντήσεις για το πώς βρέθηκε το όχημα της Ντοτ Κομ Α.Ε. στην κατοχή του δολοφονημένου μαφιόζου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...