Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Καλόγερος πήγε να βιάσει τουρίστρια στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Ήμαρτον

Εφιαλτική τροπή πήραν οι διακοπές στη Ζάκυνθο για μια 32χρονη τουρίστρια από την Αυστρία, όταν ένας 42χρονος παλαιοημερολογίτης μοναχός, ο οποίος φιλοξενείτο στη μονή του Αγίου Γεωργίου Κρημνών, στις Βολίμες, της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει στην ερημιά!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Αυστριακή στις ελληνικές αστυνομικές Αρχές, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής περπατούσε αμέριμνη στο μονοπάτι που οδηγεί στη φημισμένη παραλία Ναυάγιο, όταν συνάντησε τυχαία τον 42χρονο ρασοφόρο και του ζήτησε κάποιες πληροφορίες. Καθώς ο μοναχός, που ανήκει στην Εκκλησία των Παλαιοημερολογιτών, δεν μιλούσε αγγλικά, δεν αποκρίθηκε και η κοπέλα συνέχισε τον δρόμο της.

viasmos787979

Οσα ακολούθησαν θα τα θυμάται για την υπόλοιπη ζωή της η 32χρονη τουρίστρια, η ιστορία της οποία θυμίζει σε αρκετά σημεία την ελληνική ταινία «Κορίτσια στον ήλιο». Κι αυτό γιατί την ακολούθησε ο 42χρονος… Ρασπούτιν, που σε αντίθεση, όμως, με τον Γιάννη Βόγλη, ο οποίος υποδυόταν στην ταινία τον αγαθό βοσκό που κυνηγούσε την όμορφη τουρίστρια για να της προσφέρει… μύγδαλα, εκείνος είχε πονηρές διαθέσεις!

Όταν η κοπέλα έφτασε στο παρεκκλήσιο, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη μονή Αγίου Γεωργίου Κρημνών, όρμησε πάνω της σαν σεξουαλικό αρπακτικό και, αφού τη στρίμωξε σε μια γωνιά, τη θώπευσε στο στήθος με τη χρήση βίας και προσπάθησε να τη βιάσει! Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να κάμψει τις αντιστάσεις της 32χρονης τουρίστριας, η οποία πάλευε με νύχια και με δόντια να γλιτώσει τη σεξουαλική κακοποίηση, την τραυμάτισε ελαφρά, προκαλώντας της μώλωπες! Τελικά η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του διψασμένου για σεξ καλόγερου καλώντας σε βοήθεια και έτρεξε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, όπου κατήγγειλε το συμβάν.

«Ξαναμμένος»

Εν συνεχεία αστυνομικοί αναζήτησαν τον 42χρονο «ξαναμμένο» καλόγερο και τον εντόπισαν στη μονή, όπου του πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα, ύστερα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε έγγραφα (χειροτονητήριο κ.λπ.) που να αποδεικνύουν ότι είναι μοναχός, με συνέπεια να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία όχι μόνο για απόπειρα βιασμού, αλλά και για αντιποίηση Αρχής. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την άσκηση δίωξης και κατόπιν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μέλος της μοναστικής κοινότητας της ιεράς μονής Αγίου Γεωργίου Κρημνών εξήγησε κατόπιν ότι δεν βρέθηκαν έγγραφα στην κατοχή του παλαιοημερολογίτη μοναχού, που φιλοξενείτο στο μοναστήρι, καθώς πέθανε ο ηγούμενός του στα Γιάννενα προτού τακτοποιήσει την υπόθεσή του. «Μέσα στο μοναστήρι δεν συνέβη τίποτε απολύτως. Ο μοναχός που κατηγορείται από την τουρίστρια είναι παλαιοημερολογίτης και ήρθε σε εμάς για λίγες ημέρες φιλοξενίας. Οντως δεν έχει χαρτιά, γιατί, όπως μας έχει πει, έχει πεθάνει ο ηγούμενός του στα Γιάννενα και δεν πρόλαβε να τακτοποιήσει την υπόθεσή του. Είναι γνωστός εδώ, τον ξέρουμε, δεν μας είχε δώσει ποτέ καμία αφορμή» δήλωσε.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, μιλώντας στο protothema.gr, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη στο παρεκκλήσιο που βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από τη μονή. «Είχε πάει εκεί ο άνθρωπος και στη διαδρομή συναντήθηκε με την τουρίστρια. Τώρα τι συνέβη κανένας δεν ξέρει. Εκείνη του ζήτησε να την πάει μέχρι την εκκλησία, δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Μαθαίνω, όμως, ότι εκείνη πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις» τόνισε το μέλος της ιεράς μονής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...