Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι αποκαλύψεις του δολοφονημένου Καραϊβάζ για τον Ρουμπέτη

Ο δημοσιογράφος είχε αναλύσει τις σχέσεις της Greek Mafia με γνωστούς επιχειρηματίες

Το κύκλωμα που έκλεισε το στόμα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται πως έκλεισε και το στόμα και του Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος ήταν πρωτοπαλίκαρο των επίσης δολοφονημένων «πρωταγωνιστών» της Greek Mafia Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου, ενώ φέρεται ότι εμπλέκεται και σε «συμβόλαια θανάτου» μεταξύ των οποίων των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Στέφανου Χίου.

vasilis roumpetis
Βασίλης Ρουμπέτης

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε αναφερθεί προφητικά στον Βασίλη Ρουμπέτη, μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, με πανομοιότυπο τρόπο, με καλάσνικοφ, στην είσοδο της εταιρίας του στο Χαϊδάρι, όπως και στο διπλό φονικό στον Κορυδαλλό, έξω από το σπίτι του τελευταίου θύματος της Greek Mafia.

vasilis stefanakos 1
Βασίλης Στεφανάκος

«Ο Στεφανάκος είχε φρουρό ένα λυσσασμένο σκυλί, διαρκώς οπλισμένο, δίπλα του. Το 2007, στη δολοφονία Φιλόπουλου, ήταν μεταξύ των κατηγορουμένων» είχε αναφέρει το 2018 ο Γιώργος Καραϊβάζ, «φωτογραφίζοντας» τον Ρουμπέτη. «Του είχαν αναθέσει εντολές θανάτου για μέλη αντίπαλης συμμορίας» είχε αποκαλύψει για τον Ρουμπέτη, προσθέτοντας πως «το μεγάλο πιστόλι του Στεφανάκου» είχε πάρει τη θωρακισμένη Μερσεντές για σέρβις, κατά διαβολική σύμπτωση την ημέρα εκτέλεσής του. Ετσι, ο Στεφανάκος κινούνταν με άλλο αμάξι, που δεν ήταν 100% θωρακισμένο, στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή…

Ο δολοφονημένος δημοσιογράφος έκανε λόγο για διασύνδεση ισχυρών οικονομικών παραγόντων με πληρωμένους δολοφόνους, με τους οποίους μάλιστα «αντάλλασσαν πράγματα»… Η προφητική αυτή αποκάλυψη του Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πέντε χρόνια αργότερα, καθώς ο Ρουμπέτης χρησιμοποιούσε τη θωρακισμένη Μερσεντές του εφοπλιστή και καναλάρχη Γιάννη Αλαφούζου!

«Ζορίστηκαν στην Αστυνομία»

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος κατά καιρούς έχει υπερασπιστεί κατηγορουμένους ως «νονούς της νύχτας». Ο γνωστός δικηγόρος συνέδεσε τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό με τη δολοφονία Καραϊβάζ! «Για να λειτουργήσουν αυτά τα κυκλώματα χρειάζονται τις πλάτες ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας, επιχειρηματιών ενδεχομένως, ανθρώπων που έχουν χρήματα, δημοσιογράφων, άλλης εξουσίας, πολιτικών» δήλωσε ο κ. Λύτρας. «Αν δεν υπήρχε η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με το θέμα αυτό δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας μέχρι σήμερα. Ζορίστηκαν στην Αστυνομία πάρα πολύ με τη δολοφονία του Καραϊβάζ. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε ούτε καν έρευνα» συμπλήρωσε.

giorgos karaivaz1406
Ο Γιώργος Καραϊβάζ νεκρός στο πεζοδρόμιο

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι έκλεισαν το στόμα του Καραϊβάζ όχι γιατί ασχολήθηκε με τα κυκλώματα της νύχτας, αλλά με τους ανθρώπους της Αστυνομίας που εμπλέκονται σε αυτά. «Τον Γιώργο δεν τον ενδιέφερε το θέμα της νύχτας. Αυτό που έψαχνε ήταν η σύνδεση με άλλους ανθρώπους, και μάλιστα στην Αστυνομία. Γιατί, για να λειτουργήσει το οργανωμένο έγκλημα, χρειάζεται πλάτες» ανέφερε με νόημα ο κ. Λύτρας.

«Η Αστυνομία ονόματα και καταστάσεις τα ξέρει. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ψηλά, που χειρίζονται αυτά τα πράγματα και δίνουν την ελευθερία κινήσεων να λειτουργεί το κύκλωμα αυτό, γιατί είναι πολλά τα χρήματα» πρόσθεσε. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας θα ερευνήσουν σε βάθος τη διπλή δολοφονία ή θα τη «θάψουν», γιατί «είναι πολλά τα λεφτά»…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...