Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η απάντηση Αλαφούζου για το πώς βρέθηκε η Μερσεντές στα χέρια του Ρουμπέτη

Αόριστες κατηγορίες και αναπάντητα ερωτήματα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού

Ούτε λέξη δεν είπε επί της ουσίας ο εφοπλιστής, καναλάρχης και πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος για το πώς βρέθηκε η θωρακισμένη του Μερσεντές στα χέρια του δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη, ενός από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και καταδικασμένου για τη δολοφονία του 22χρονου φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου.

vasilis roumpetis
Βασίλης Ρουμπέτης

Αν και η Αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες για να διαπιστώσει τη σχέση του ισχυρού άνδρα του «Τριφυλλιού» με τον βαμμένο «κόκκινο» πρωταγωνιστή της Greek Mafia, ο Γιάννης Αλαφούζος προσπάθησε χθες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με γραπτή ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μόλις μία ημέρα μετά την προσέλευση του νομικού εκπροσώπου του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το πώς κατέληξε το πολυτελές αμάξι της εταιρίας στο σημείο της δολοφονίας του Β. Ρουμπέτη, ο Γ. Αλαφούζος εκτοξεύει αόριστες κατηγορίες.

«Με αφορμή το γεγονός ότι όχημα ιδιοκτησίας εταιρίας του ομίλου μου βρέθηκε στην κατοχή του θύματος δολοφονικής επίθεσης, επιχειρείται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων, μέσω ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης και trolls του διαδικτύου, η άμεση σύνδεση του προσώπου μου με σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας» αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος δηλώνει άγνοια για το πώς βρέθηκε η θωρακισμένη Μερσεντές του στον τόπο της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό.

giannis alafouzos1406
Ο Γιάννης Αλαφούζος

«Για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες, χωρίς την εμπλοκή μου και ενώ έλειπα στο εξωτερικό, στα χέρια του δολοφονηθέντος, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχα, δόθηκαν στις αρμόδιες Αρχές οι απαραίτητες ρητές διευκρινίσεις. Το όχημα αυτό, κατασκευής του 2010, είχε ουσιαστικά παροπλιστεί και δεν το χρησιμοποιούσα, καθώς είχε αντικατασταθεί από νεότερα αυτοκίνητα» υποστηρίζει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφεύγει να πει οτιδήποτε για το αφεντικό του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη, στον οποίο είχε δοθεί το θωρακισμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την κατάθεση του νομικού εκπροσώπου της εταιρίας του στη ΓΑΔΑ, πριν καταλήξει σε έναν από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, τον δολοφονημένο Βασίλη Ρουμπέτη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ρίχνει την… μπάλα στην εξέδρα γράφοντας στην ανακοίνωσή του: «Η ιστορία του καθενός μας στην Ελλάδα είναι γνωστή και ο στόχος των κέντρων γίνεται εύκολα αντιληπτός. Η διαδρομή μου, μέσα από το πληγωμένο από γκανγκστερικές μεθόδους ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνει ότι πάντα επιλέγω τον δρόμο της καθαρότητας και της νομιμότητας. Αλλοι είναι αυτοί που καθοδηγούν ανθρώπους της νύχτας και εμπλέκονται με ξυλοδαρμούς, απειλές και χρηματισμούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι του παρασκηνίου που ενορχηστρώνουν τα σε βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα, για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό, που τους φοβίζει, γιατί ενισχύεται και επιστρέφει στη θέση που ιστορικά του αξίζει και ας του έκλεψαν φέτος το πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, προσπαθεί να καθησυχάσει τους εξαγριωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και ειδικότερα της Θύρας 13, μετά την αποκάλυψη ότι η θωρακισμένη Μερσεντές του προέδρου της ομάδας τους κατέληξε στον δολοφόνο του φιλάθλου του «Τριφυλλιού» Μιχάλη Φιλόπουλου. «Δεν πρέπει οι φίλαθλοί μας να παρασυρθούν από αυτούς που ως στόχο έχουν την αποδυνάμωσή μας. Από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Ολα στο φως…» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Αλαφούζου, ο οποίος όχι μόνο δεν δίνει πειστικές εξηγήσεις, αλλά αφήνει αναπάντητα αμείλικτα ερωτήματα προς όλους και ιδιαίτερα τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

DNA των νεκρών του Κορυδαλλού στο κλεμμένο τζιπ που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο

Το κλεμμένο τζιπ που εντοπίστηκε προ ημερών στον Νέο Κόσμο είναι ακόμη ένα κομμάτι του παζλ στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό, καθώς από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι μέσα στο όχημα ταυτοποιήθηκε DNA των δύο θυμάτων.

Το γενετικό υλικό του Βασίλη Ρουμπέτη και του γαμπρού του Διονύση Μουζακίτη που βρέθηκε μέσα στο τζιπ του Νέου Κόσμου δίνει νέα διάσταση στην πολυσύνθετη υπόθεση της Greek Mafia. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο DNA δεν βρέθηκε πάνω στα πιστόλια, αλλά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο όχημα βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ «καθαρά», που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια, δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, μια χειροβομβίδα και μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης που επέβαιναν σε περιπολικό και το θεώρησαν ύποπτο. Ο έλεγχος έδειξε ότι είχε κλαπεί από τη Νίκαια, οπότε μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης. Οταν μετέβησαν εκεί υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρίας, παρουσία αστυνομικών άνοιξαν το όχημα και αποκαλύφθηκε το οπλοστάσιο. Η βαλλιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα δύο καλάσνικοφ έδειξε ότι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια. Ωστόσο, αυτή την ώρα αντίστοιχη έρευνα γίνεται για τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο.

Ενα σενάριο που αναλύεται με τα νέα δεδομένα είναι τα θύματα της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό να είχαν σχέση με το «φορτίο» που… κάνει κρα ότι προοριζόταν για κάποιο ξεκαθάρισμα εντός των κόλπων της μαφίας, ωστόσο κάποιοι άλλοι γάζωσαν στον Κορυδαλλό τον Ρουμπέτη και τον Μουζακίτη προλαβαίνοντας εξελίξεις εις βάρος τους… Με λίγα λόγια, το υποψήφιο θύμα των «καθαρών» καλάσνικοφ του κλεμμένου τζιπ ενημερώθηκε από κάποιο… πουλάκι ότι θα βρεθεί μπροστά από τις κάννες τους και έδωσε εντολή για τη διπλή δολοφονία τον Κορυδαλλό.

Ο τρίτος πόλος αυτής της υπόθεσης είναι ο εμπρησμός στο πρατήριο στον Ασπρόπυργο, επίθεση την οποία οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να δουν αν συνδέεται με τις υπόλοιπες.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...