Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Έγκλημα στην Κω: Το κινητό της Αναστάζια και το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της θα δώσουν απαντήσεις

Βόμβα από Μπαλάσκα! «Υπάρχει και Έλληνας στο κάδρο»

Αντιμέτωποι με ένα σκοτεινό θρίλερ βρίσκονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από την ανάλυση του βιολογικού υλικού που βρέθηκε στα νύχια της αδικοχαμένης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, καθώς και εκείνα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να ξετυλίξουν την άκρη του αιματοβαμμένου νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας!

anastazia43016

Οπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, από τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων ενδεχομένως να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες του άγριου φονικού, που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πολωνία, απ’ όπου καταγόταν η όμορφη υπάλληλος ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα, κομβικής σημασίας θεωρούνται από τις Αρχές τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα νύχια της Αναστάζια, τα οποία θα δείξουν αν ο 32χρονος Μπανγκλαντεσιανός που συνελήφθη για την αρπαγή της 27χρονης Πολωνής, ο Πακιστανός συγκάτοικός του ή κάποιο άλλο πρόσωπο άφησαν το γενετικό υλικό τους στην περίπτωση που προηγήθηκε πάλη με την άτυχη κοπέλα.

Παράλληλα, έχει ήδη μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια, το οποίο εντοπίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στο Μαρμάρι. Αν και από τη συσκευή έχει αφαιρεθεί η κάρτα sim, τα δεδομένα που κρατούν τα κινητά νέας τεχνολογίας είναι πάρα πολλά και ως εκ τούτου αναμένεται να ρίξουν φως σε άγνωστες πτυχές της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Photo by Anastazja Rubinska on October 15 2017

Νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια παραμένει ο 32χρονος Salahuddin S. από το Μπανγκλαντές, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την πανέμορφη Πολωνή, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είχε συνεργό που τον βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος. Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχει μπει επίσης ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου, ο οποίος έχει πέσει σε αντιφάσεις. Αν και υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον Μπανγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του, εκείνος υποστήριξε στις Αρχές πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να πιστεύουν ότι λέει ψέματα.anastazia43092

«Υπάρχει και Ελληνας στο κάδρο, έχουν ληφθεί ήδη έξι καταθέσεις. Ο σύντροφος λέει αυτά που λέει. Αυτά που είπε εξετάζονται. Πρώτα πρέπει να βρούμε τον πρώτο ένοχο. Αυτόν που της αφαίρεσε τη ζωή» αποκάλυψε για την υπόθεση-θρίλερ ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

309780670 10229839330474090 6784926249857261870 n

Ο 32χρονος Μπανγκλαντεσιανός αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως, άλλαξε την αρχική κατάθεσή του, ισχυριζόμενος ότι δεν ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με την όμορφη Αναστάζια.anastazia

«Οι πληροφορίες που έχει η Αστυνομία είναι ότι η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Ενας τέτοιος άνθρωπος δεν έχει αντοχές να αντισταθεί σε κάτι που κάποιος του προτείνει, γι’ αυτό και ο εισαγγελέας πρότεινε αυτή τη δίωξη» εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου. Οπως πρόσθεσε, κανένα από τα προσωπικά αντικείμενα της Αναστάζια, ούτε τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας ούτε τα παπούτσια της ή η τσάντα της, δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Photo by Anastazja Rubinska in Royal Elyssa Thallaso and Spa

Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Κω για την καλοκαιρινή σεζόν, εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Κυριακής από μέλη της ελληνικής ομάδας διάσωσης που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Ηταν γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά!Photo by Anastazja Rubinska on July 29 2019

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τη σορό, ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από ασφυξία. Ωστόσο, το γεγονός ότι το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη δεν του επέτρεψε να εξακριβώσει αν η 27χρονη στραγγαλίστηκε με ανθρώπινο χέρι ή με σχοινί. Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στην Πολωνία, με αποτέλεσμα η πρεσβεία της χώρας να στείλει στο νησί μεταφράστρια προκειμένου να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην προανάκριση.Photo by Anastazja Rubinska in Palais du Louvre

Περίεργος ο ρόλος του συντρόφου της Πολωνής!

Την ώρα που οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στον 32χρονο Μπανγκλαντεσιανό, ο οποίος θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, προκαλεί εύλογα ερωτήματα η στάση του 28χρονου συντρόφου της άτυχης κοπέλας, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία και συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στις έρευνες για τον εντοπισμό της!

SINTROFOS ANASTAZIA KOS 001

Αν και πληροφορίες θέλουν τον Μιχαήλ Σλιβίνσκι, στον οποίο επετράπη να γυρίσει στη χώρα του, να έχει βγει από το «κάδρο» των υπόπτων, καθώς φέρεται ότι παρουσίασε ισχυρό άλλοθι για τη μοιραία νύχτα που η σύντροφός του στραγγαλίστηκε, προκαλεί αίσθηση η αποκάλυψη για το sms που έλαβε όσο εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του 32χρονου Μπανγκλαντεσιανού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η όμορφη Πολωνή, λίγο προτού δολοφονηθεί, έστειλε στον σύντροφό της ένα γραπτό μήνυμα με το οποίο του ζητούσε να τη συναντήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να την παραλάβει και να γυρίσουν μαζί στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν.

Μάλιστα, φέρεται ότι του έγραψε ακόμη πως τα πράγματα στο σπίτι του 32χρονου ήταν περίεργα και πως ένιωθε άβολα! Υστερα από αυτό είναι να αναρωτιέται κανείς, αφενός, γιατί ο 28χρονος δεν κινητοποιήθηκε αμέσως και αγνόησε την αγωνιώδη έκκληση της συντρόφου του και, αφετέρου, γιατί την αναζητούσε εναγωνίως στα καταστήματα του νησιού με μια φωτογραφία της στο χέρι, δεδομένου ότι γνώριζε πού βρισκόταν.

Photo by Anastazja Rubinska on October 21 2016

Tο «κλειδί»

Την ίδια ώρα, το wiadomosci.radiozet.pl αναρωτιέται αν το sms που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της είναι το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου. «Την ημέρα που εξαφανίστηκε (ενν. Αναστάζια), στις 10.30 τη νύχτα, επρόκειτο να συναντήσει τον φίλο της στο μπαρ Alexander, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη δουλειά τους. Του τηλεφώνησε για να του πει ότι θα ήταν εκεί σε λίγα λεπτά, αλλά δεν έφτασε» ήταν τα λόγια του πατέρα της Αναστάζια, τα οποία μετέφερε το πολωνικό σάιτ. Παράλληλα, επικαλέστηκε άλλες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες η 27χρονη κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας, όπου υποτίθεται ότι θα έδιναν ραντεβού με τον 28χρονο ομοεθνή σύντροφό της. Εκείνος πήγε όπου του είχε υποδείξει, αλλά δεν τη βρήκε εκεί.

Τέλος, ο πατέρας της νεαρής φέρεται ότι τόνισε πως ο φίλος της κόρης του ήθελε να δηλώσει αμέσως την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, αλλά του είπαν να το κάνει την επόμενη μέρα.

Photo by Anastazja Rubinska in Monte Carlo Monaco Cannes France Nice France

Στο ίδιο ξενοδοχείο

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μία πληροφορία που θέλει τον Μιχαήλ να γνώριζε τον ύποπτο Μπανγκλαντεσιανό (σ.σ.: ο ίδιος δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Αναστάζια δεν τον γνώριζαν), καθώς φέρεται ότι εργαζόταν κι εκείνος περιστασιακά στο ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν το ζευγάρι, και άλλη μία που θέλει τις σχέσεις της 27χρονης και του 28χρονου να είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα, είχαν ως αποτέλεσμα ο Πολωνός να καλούνταν επανειλημμένα να δώσει διευκρινίσεις στις Αρχές.

352234457 115737931550154 5821938471001548550 n

Μάλιστα, προχθές ο 28χρονος εξεταζόταν επί δύο ώρες, προτού του δοθεί άδεια να αναχωρήσει από το νησί μαζί με τη μητέρα της 27χρονης, υπό τον όρο ότι θα παραμείνουν στη διάθεση των ελληνικών Αρχών και θα προσφέρουν τη βοήθειά τους όταν τους ζητηθεί.

Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών Αρχών έχει μπει, τέλος, η ζωή της Αναστάζια, όπως παρουσιάζεται μέσα από το φωτογραφικό υλικό που είχαν αναρτήσει η ίδια και ο σύντροφός της στα social media. Εντύπωση προκαλούν, εκτός από την «εμμονή» της 27χρονης να χρησιμοποιεί συνεχώς διάφορα φίλτρα ομορφιάς, προκειμένου να φαίνεται εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη, τα ταξίδια, αξίας χιλιάδων ευρώ, που πραγματοποιούσε τις περισσότερες φορές με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί τουλάχιστον από το 2014, όταν εκείνη ήταν 18 ετών, καθώς δείχνουν ότι το ζευγάρι είχε οικονομική άνεση.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...