Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Έγκλημα στην Κω: Τα… γύρισε ο Νο 1 ύποπτος για τον στραγγαλισμό της 27χρονης και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές

«Δεν έκανα σεξ με την Αναστάζια»

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών, που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, στις Αλυκές της Κω!

anastazia kentriki2106

Ο 32χρονος ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της όμορφης Πολωνής (σ.σ.: ως αργά χθες δεν του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία) πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως συνήγορός του και επί δύο ώρες έδινε εξηγήσεις στη δικαστική λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση.

Photo by Anastazja Rubinska on October 21 2016

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ζαφείρη Δρόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του καταλογίζονται και άλλαξε όσα είχε πει προανακριτικά, υποστηρίζοντας ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την αδικοχαμένη κοπέλα! Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως έφυγαν με την 27χρονη από το σούπερ μάρκετ και πήγαν στο σπίτι του, όπου εκείνη του ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, λίγο αφότου έφυγαν από το σπίτι του άφησε την Αναστάζια σε κεντρικό σημείο της περιοχής, προκειμένου να επιστρέψει μόνη της στο ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν.

Photo by Anastazja Rubinska on October 27 2017

Κομβικής σημασίας από τις Αρχές θεωρείται η κατάθεση του Πακιστανού συγκάτοικου του προφυλακισμένου πλέον 32χρονου. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ο ίδιος περιέγραψε όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 12ης Ιουνίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη της όμορφης Πολωνής. Οπως είπε ο Γκούλαν, εκείνο το βράδυ επέστρεψε μετά τη δουλειά στο σπίτι, όπου τους τελευταίους δύο μήνες συγκατοικούσε με τον 32χρονο Μπανγκλαντεσιανό, και είδε τον συγκάτοικό του να πίνει μπίρες στο σαλονάκι με την 27χρονη.

«Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω: “Τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε”. Δεν μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό» ανέφερε ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου και πρόσθεσε: «Μετά πήγε έξω (σ.σ.: συγκάτοικό του). Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα, στις 23.00 η ώρα».

SINTROFOS ANASTAZIA KOS 001

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, στη μία τα ξημερώματα ξύπνησε και διαπίστωσε ότι ο 32χρονος είχε φύγει, με αποτέλεσμα να του τηλεφωνήσει για να δει αν είναι καλά. Ομως ο Μπανγκλαντεσιανός είχε κλείσει το κινητό του και ο Γκούλαν προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί του μία ώρα αργότερα, χωρίς αποτέλεσμα και αυτή τη φορά. «Ποτέ δεν την είχα δει εγώ (σ.σ.: 27χρονη). Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ» κατέληξε ο συγκάτοικος του 32χρονου, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν ο προφυλακισμένος αλλοδαπός στραγγάλισε την άτυχη κοπέλα.

Η οικογένεια της Αναστάζια δήλωσε, μέσω του δικηγόρου της, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του 32χρονου. «Περιμένουν (σ.σ.: οι συγγενείς θύματος) τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων και την ιατροδικαστική, ώστε να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα. Είναι μία υπόθεση η οποία είναι ανοικτή, γιατί σήμερα (σ.σ.: χθες) ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές απολογήθηκε για αρπαγή και αναμένουμε να αποδοθούν και άλλες κατηγορίες σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον τυχόν εμπλέκεται» δήλωσε ο δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας, μιλώντας στη «Ροδιακή».

anastazia
Ο Μπανγκλαντεσιανός οδηγείται στην ανακρίτρια

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η 27χρονη με τον σύντροφό της, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, καθώς και εκείνα από την ανάλυση του βιολογικού υλικού που βρέθηκε στα νύχια της αδικοχαμένης Αναστάζια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...