Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026

Eurovision 2026 – Εθνικός Τελικός: Ακούστε ολόκληρα τα 14 τραγούδια του Α’...

Η στιγμή που περίμεναν οι Eurofans, και όχι μόνο,...

Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχα σχέση με τραγουδίστρια που πέθανε από ναρκωτικά – μου...

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Στο σφυρί «φιλέτο» του Νικολαΐδη

Έπειτα από τον χαμό της συντρόφου του Αλεξάνδρας, ο...

Δάφνη Μπόκοτα: «Η Καινούργιου λάμπει με τη μπέμπα – Δεν έχουμε εκνευρισμούς»

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον...

Έγκλημα στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον Μπανγκλαντεσιανό

Εσύ «έφαγες» την Αναστάζια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στις Αλυκές της Κω, καθώς σε βάρος του 32χρονου Μπανγκλαντεσιανού, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την αρπαγή της άτυχης κοπέλας, ασκήθηκε χθες συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση!

Ο 32χρονος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την πανέμορφη Πολωνή, είχε περάσει προχθές το μεσημέρι το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως συνήγορός του και επί δύο ώρες έδινε εξηγήσεις στη δικαστική λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση. Ωστόσο, δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του την ανακρίτρια, που τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Μετά την άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης οι δύο φάσεις της προανάκρισης, δηλαδή αυτή που αφορά την αρπαγή και εκείνη που αφορά την ανθρωποκτονία της 27χρονης, πιθανότατα θα ενωθούν.

Ο 32χρονος Μπανγκλαντεσιανός

Πλήρη ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της όμορφης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, φέρεται ότι έφερε ένα νέο βίντεο που έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Σε αυτό απεικονίζονται ο προφυλακισμένος 32χρονος και η αδικοχαμένη 27χρονη να φεύγουν από το σπίτι του με το μηχανάκι του.

Εως τώρα οι Αρχές εκτιμούσαν ότι η δολοφονία έγινε εντός του συγκεκριμένου σπιτιού, το οποίο έγινε «φύλλο και φτερό». Ωστόσο, στο ίδιο βιντεοληπτικό υλικό απεικονίζεται ο Μπανγκλαντεσιανός να επιστρέφει λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι, όπου συγκατοικούσε με έναν Πακιστανό, και να φεύγει πάλι, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο 32χρονος κατηγορούμενος σκότωσε την Αναστάζια σε εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια επέστρεψε στη «βάση» του προκειμένου να πάρει το σεντόνι και τις σακούλες με τις οποίες βρέθηκε καλυμμένη η σορός της 27χρονης Πολωνής.

Εξάλλου, την κίνηση με το μηχανάκι, που καταγράφηκε κοντά στο σπίτι του κατηγορουμένου, φέρεται ότι επιβεβαιώνουν και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Το υλικό από την κάμερα, σε συνδυασμό με το σήμα από τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της Αναστάζια, περιορίζει τον τόπο του εγκλήματος στα περίπου 400 μέτρα από το σπίτι του Μπανγκλαντεσιανού προς το σημείο όπου βρέθηκε τελικά νεκρή, στις Αλυκές. Στην ίδια ακτίνα τοποθετείται και το σημείο όπου βρέθηκε πεταμένο το κινητό της Αναστάζια, χωρίς την κάρτα SIM.

Εκτιμάται ότι η 27χρονη από την Πολωνία δολοφονήθηκε την ώρα που έπαψε να εκπέμπει σήμα η συσκευή. Με βάση όλα τα παραπάνω, οι Αρχές εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο ο κατηγορούμενος να επιτέθηκε στην Αναστάζια στη διαδρομή από το σπίτι του μέχρι τις Αλυκές και να τη σκότωσε. Εκτιμάται δε ότι ο τόπος του εγκλήματος, εάν δεν είναι στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της, ίσως είναι πολύ κοντά σε αυτό.

Αυτός φαίνεται πως είναι και ο λόγος που ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, αφού στην αρχική κατάθεσή του είχε υποστηρίξει πως ο 32χρονος και η 27χρονη είχαν φύγει από το σπίτι και ο Μπανγκλαντεσιανός είχε επιστρέψει έπειτα από ώρες. Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου τόνισε ότι ο συγκάτοικος του κατηγορούμενου αλλοδαπού έχει βοηθήσει πολύ την έρευνα των Αρχών, προσθέτοντας ότι «ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η η Αναστάζια έχει βιαστεί».

Παράλληλα, τόνισε: «Η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση. Με βάση το βιντεοληπτικό υλικό και από τα μηνύματα που πήραμε σήμερα (σ.σ: χθες) από το κινητό, προσπαθούμε να δούμε εάν έγινε κάποια στάση πριν από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας» είπε. Τέλος, η κυρία Δημογλίδου αποκάλυψε ότι η 27χρονη συνάντησε πρώτη φορά τον 32χρονο από το Μπανγκλαντές το βράδυ που δολοφονήθηκε, λέγοντας πως από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου της δεν προκύπτει ότι είχαν επικοινωνία στο παρελθόν.

Την ανατριχιαστική υπόθεση, που παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον η κοινή γνώμη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πολωνία, αναμένεται να «δέσουν» και τα αποτελέσματα από την ανάλυση του βιολογικού υλικού, το οποίο βρέθηκε στα νύχια της αδικοχαμένης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, καθώς και εκείνα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα οποία εκτιμάται ότι θα ξετυλίξουν την άκρη του αιματοβαμμένου νήματος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας. Τέλος, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επικεντρώνουν τις έρευνές τους στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης, το οποίο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριος Γαλίτης

Έφυγε από τη ζωή ο Νεκτάριος Γαλίτης. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και φίλος του, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Νεκτάριος Γαλίτης: Το συγκινητικό του ποστ για τον καρκίνο και η αλλαγή στην εμφάνισή του

Η είδηση του θανάτου του Νεκτάριου Γαλίτη «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία για όσους δεν ανήκαν στο κοντινό του περιβάλλον.

Στο κρατητήριο γνωστός ηθοποιός – Χτύπησε οδηγό ταξί

Τη Δευτέρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο πρωταγωνιστής κάλεσε ταξί μέσω εφαρμογής. Οταν όμως μπήκε στο ταξί, φέρεται ότι επιτέθηκε στον οδηγό και τον απείλησε, και εκείνος κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό

Ο Λιάγκας εκτελεί χρέη φωτογράφου της Αντωνά στο Ντουμπάι

Μπορεί να έχουν περάσει κοντά τρεις εβδομάδες από τότε που ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πέταξαν για Ντουμπάι για… λίγη πολυτέλεια και πολλή ξεκούραση

Χωρισμός «βόμβα» για την Ελληνίδα πριγκίπισσα του Ντουμπάι

Η 31χρονη πριγκίπισσα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ του Ντουμπάι, με τις ελληνικές ρίζες, λίγο πριν από τον δεύτερο γάμο της με τον διεθνούς

Ο Τάσος Ιορδανίδης μας «συστήνει» την εντυπωσιακή αδελφή του

Ο Τάσος Ιορδανίδης διανύει μία άκρως δημιουργική και πετυχημένη περίοδο στα επαγγελματικά του

Αποκαλυπτική εμφάνιση για Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ξεχάστηκε και βγήκε με τα εσώρουχα; Η τραγουδίστρια έκανε βραδινή έξοδο με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και άστραψαν πάνω της τα φλας των φωτογράφων.