Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ο σάτυρος αρχαιοφύλακας της Νισύρου έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του σε...

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, «φορτωμένος» με βαρύτατες κατηγορίες,...

Λίτσα Πατέρα: Τα πλανητικά «SOS» του Σαββατοκύριακου

Τα «παιχνίδια» του Ποσειδώνα!

Στις 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας, για όσους δεν θυμούνται τα χαρακτηριστικά του, είναι πλανήτης που ελέγχει το υποσυνείδητο των ατόμων και των κοινωνιών. Αυτή είναι η βασική ιδιότητά του, από την οποία απορρέουν όλες οι άλλες δραστηριότητές του. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με την έξοδο από αυτό που συνηθίζουμε να ονομάζουμε «αντικειμενική πραγματικότητα». Είναι ο πλανήτης που αποδεικνύει περίτρανα ότι η πραγματικότητα είναι άκρως υποκειμενική για τον καθένα.

Κοινωνικό επίπεδο

Σε κοινωνικό και πρακτικό επίπεδο, ο Ποσειδώνας είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τα μεγάλα οράματα και τις ιδεολογίες που σκοπό έχουν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Το ιδεώδες της ιδανικής και δίκαιης κοινωνίας, όποιες μορφές κι αν πάρει, όσο κι αν είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, είναι στην ουσία ποσειδώνιο παιδί.

Ετσι, εκτός από τα όνειρα, ανοίγει τον δρόμο για την αναζήτηση και την ταύτιση με το θείο. O Ποσειδώνας, όμως, μπορεί με την ίδια ευκολία να οδηγήσει και σε άλλα μονοπάτια. Σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί απατηλές εικόνες, είτε σε τρίτους είτε στον ίδιο του τον εαυτό. Απατά και αυταπατάται. Αφήνεται στις παγίδες εξαπάτησης που στήνει ο αισθητός και ο φανταστικός κόσμος.

zodia24061

Ανατροπές

Μέσα στο σπίτι του, δηλαδή τους Ιχθύες, θα βρίσκεται μέχρι και το 2026, γεγονός που σημαίνει ανατροπές, αλλαγές εκ θεμελίων και επανασύσταση θεσμών και δομών. Η κοινωνική συνείδηση ξυπνά από το λήθαργο. Ο κόσμος συσπειρώνεται μπροστά στις βίαιες ανατροπές που γίνονται στη ζωή του, και θεωρίες και ιδεολογίες που είχαν αρχίσει σε περίοδο κατά την οποία και πάλι ο Ποσειδώνας βρισκόταν στο ζώδιο των Ιχθύων έρχονται για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο.

Με Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι αυξημένος ο κίνδυνος για ατυχήματα που έχουν να κάνουν με τον ορυκτό πλούτο της θάλασσας αλλά και καταστροφές από πλημμύρες ή ξηρασίες. Είναι εύκολο να παραπλανηθούμε και να χαθούμε σε ουτοπικές καταστάσεις. Η απογοήτευση από τις χαμένες ελπίδες και όνειρα εύκολα οδηγεί σε καταχρήσεις και εθισμούς σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Στις 25 Ιουνίου ο Ερμής (επικοινωνία, ειδήσεις, νεαρά άτομα), ο οποίος βρίσκεται στους Διδύμους, θα κάνει δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα (ασάφειες, λάθη, υγρό στοιχείο, ατυχήματα στη θάλασσα). Ετσι, αναμένουμε και πάλι, κάτι που ίσχυε και κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης, να ενεργοποιηθούν οι ίδιες δυνάμεις.

Η εκρηκτική όψη Αρη – Ουρανού

Ο «πολεμιστής» Αρης, ο οποίος βρίσκεται σε ζώδιο της φωτιάς, δηλαδή τον Λέοντα, θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερα εκρηκτική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται σε ζώδιο της γης, τον Ταύρο. Αυτή η όψη δείχνει κινδύνους μεγάλων διαστάσεων τόσο σε θέματα που έχουν σχέση με τη γη, όπως για παράδειγμα μεγάλους σεισμούς, όσο και σε θέματα που αφορούν την οικονομία.

zodia24062

Επίσης, η βιασύνη μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα τόσο στη γη όσο και στον αέρα. Συνεπώς, απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί. Θα πρέπει να αποφύγουμε παντός είδους διαπληκτισμούς οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Προϋποθέσεις για ευχάριστα γεγονότα

Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι με το «φως» της Νέας Σελήνης θα υπάρξουν και ευχάριστα γεγονότα. Πολλοί θα είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θα αναζητήσουν πνευματικές διεξόδους. Θα υπάρξει ανάγκη να γίνουν ειρηνευτικές πρωτοβουλίες από την Ευρωπαϊκή Ενωση αλλά και αρκετές συζητήσεις για τη δημιουργία ενός ενιαίου ευρωπαϊκού στρατού από όλα τα κράτη-μέλη.

zodia2406

Επίσης, η όψη Αρη – Ουρανού θα οδηγήσει σε νέες πρωτοβουλίες, ώστε να υπάρξουν νόμοι ή κανόνες οι οποίοι να έχουν σχέση με την οπλοκατοχή.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια

Κριός: Αγαπημένα μου Κριαράκια, νιώθετε ότι το Σαββατοκύριακο σας βγαίνει όλη η κούραση και αποζητάτε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Από την άλλη, όμως, οι καθημερινές εκκρεμότητες δεν σταματούν ούτε το Σαββατοκύριακο, παρ’ όλα αυτά εσείς θα βρείτε χρόνο να ξεκλέψετε φροντίζοντας και να ξεκουραστείτε και να τακτοποιήσετε ό,τι χρειάζεται, εξάλλου έχετε πάντα τον τρόπο να τα καταφέρνετε όλα.

Αποφύγετε αυτό το διάστημα να είστε ευερέθιστοι με το ταίρι σας, συγκρατείστε παρορμητικές κινήσεις και ό,τι σας πείραξε τη συγκεκριμένη στιγμή, αντιδράστε αν εξακολουθεί να σας ενοχλεί και αργότερα. Επίσης, καλό θα ήταν να μην αναμείξετε οικονομικά ζητήματα με το ταίρι σας αλλά και με ανθρώπους με τους οποίους διασκεδάζετε. Ενας ευγενικός, χαμηλών τόνων, ευθύς και ξεκάθαρος τρόπος θα δώσει την καλύτερη ροή στα πράγματα και, μάλιστα, χρησιμοποιώντας το χιούμορ που σας διακρίνει, οι καταστάσεις θα εξελιχθούν ιδανικά.

  •  Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 10 με 17 Απριλίου.

Ταύρος: Αγαπημένα μου Ταυράκια, μπορεί κάποια ανταπόκριση σε σχέση με την προσωπική ζωή σας ή ακόμη και με τη διασκέδαση να μην εξελιχθεί με τον αναμενόμενο τρόπο. Διαθέστε στον εαυτό σας την ξεκούραση και τον προσωπικό χρόνο που νιώθετε ότι χρειάζεστε και αποφύγετε να αναμείξετε τις φιλίες με την προσωπική σας ζωή.

Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες οι οποίες σχετίζονται με το παρελθόν και έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι έρχονται στην επιφάνεια, βάζοντάς σας σε έναν πιο απαιτητικό ρυθμό. Τα έκτακτα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας δεν ήταν ποτέ το καλύτερό σας, θα λυθεί όμως καλύτερα ό,τι τακτοποιηθεί με ψυχραιμία, ακόμα κι αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

  •  Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 11 με 18 Μαΐου.

Δίδυμος: Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η σκέψη σας και τα συναισθήματά σας είναι στο σπίτι και στην οικογένεια, και από την άλλη οι ανάγκες της δουλειάς είναι αυξημένες. Αποφύγετε, όμως, να αναμείξετε αυτούς τους δύο τομείς, φέρνοντας τη δουλειά στο σπίτι, αλλά και οι οικογενειακές ανάγκες να επηρεάσουν την απόδοσή σας στη δουλειά. Παρ’ όλα αυτά η καλή σας διάθεση και στους δύο τομείς θα γίνει αισθητή και ιδιαίτερα εκτιμητέα.

Προσέξτε μόνο μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις με αποτέλεσμα να αναμένετε άλλη ανταπόκριση από αυτή που πραγματικά θα λάβετε. Η καθημερινότητά σας έχει πολλές μετακινήσεις, ταξίδια εντός συνόρων ή ακόμα και αυξημένη ενασχόληση με τη συγγραφή και την επικοινωνία. Προσέχετε μόνο στις μετακινήσεις σας και όταν οδηγείτε.

  • Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 12 με 19 Ιουνίου.

Καρκίνος: Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η αλήθεια είναι ότι είναι μία απαιτητική περίοδος για εσάς, είτε λόγω μετακινήσεων είτε λόγω πίεσης που έχει αναγκαστικά προκύψει σε σχέση με την εκπαίδευση και τη συγγραφή. Στην περίπτωση που μετακινήστε κάντε ξανά έναν επανέλεγχο τι ώρα πρέπει να βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο αλλά και ποιο είναι το κατάλληλο σημείο. Επίσης, φροντίστε να έχετε πάρει μαζί σας ότι απαραίτητο χρειάζεται.

Στην περίπτωση που δίνετε εξετάσεις, διαβάστε ξανά την εκφώνηση, ώστε η απάντησή σας να είναι εντός θέματος, διότι εξαιτίας της πίεσης υπερτερούν συναισθήματα βιασύνης, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ξεμπερδεύετε. Το σίγουρο είναι ότι είστε μεθοδικοί και πολύ ικανοί, γι’ αυτό λειτουργήστε με ηρεμία, αυτοπεποίθηση και θάρρος. Παρόλο που έχετε έσοδα, τα έκτακτα έξοδα είναι πολύ περισσότερα από τα προγραμματισμένα. Μην αγχώνεστε γιατί το τέλος καλοκαιριού θα σας βρει αρκετά ικανοποιημένους οικονομικά. Αποφύγετε μόνο να αναμείξετε οικονομικά θέματα με φιλίες και από εκεί και πέρα όλα θα εξελιχθούν κατ’ ευχήν.

  • Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 13 με 20 Ιουλίου.

Λέων: Αγαπημένα μου Λιοντάρια, τα οικονομικά θέματα είναι κυρίως αυτά που σας απασχολούν, τα οποία αφορούν και τα προσωπικά σας χρήματα αλλά και οικονομικά που σχετίζονται με άλλους (κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια), είναι όμως κάτι το οποίο σύντομα θα βρει τη λύση του. Από την καθημερινότητά σας δεν θα λείψουν οι έκτακτες εκκρεμότητες, οι οποίες θα σχετίζονται με το παρελθόν και θα αφορούν πράγματα τα οποία δεν είχαν τακτοποιηθεί σωστά.

Επίσης, επαγγελματικά νιώθετε λιγότερο ανεκτικοί στις καθημερινές απαιτήσεις. Αποφύγετε, όμως, κάποιες παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί στο μέλλον να σας κοστίσουν και να μην μπορούν να αποκατασταθούν. Επιπλέον μη βιάζεστε και προσέχετε όταν οδηγείτε.

  •  Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 13 με 20 Αυγούστου.

Παρθένοι: Αγαπημένα μου Παρθενάκια, ενώ είστε πρακτικοί και λογικοί, παρ’ όλα αυτά ίσως να έχετε εξιδανικεύσει κάποια πράγματα σε σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, και να μην εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις όπως θα περιμένατε. Ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας πράγματα (εμφάνιση, τέχνη), αφού η μέρα δίνει ιδιαίτερη έμπνευση και δημιουργία. Κάποιο παρασκήνιο κινείται πίσω από την πλάτη σας – ή εσείς κάνετε κάτι κρυφό και δεν θέλετε να το ανακοινώσετε ή οι άλλοι κάνουν κάτι κρυφό πίσω από την πλάτη σας, και σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε περί τίνος πρόκειται από τα μέσα Ιουλίου και μετά.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι κρυφές καταστάσεις θα είναι ενεργές σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Τα επαγγελματικά απρόοπτα, σε σχέση με το ωράριο, το πρόγραμμα, αλλά ίσως και κάποια δυσλειτουργία στην επικοινωνία δεν θα λείψουν. Μην αντιδράσετε και γρήγορα θα ξεπεραστούν όλα.

  •  Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 13 με 20 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός: Αγαπημένα μου Ζυγάκια, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιες καθημερινές ασάφειες σας έχουν κουράσει, αλλά είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται γρήγορα. Διαθέστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ώστε να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε όπως εσείς επιθυμείτε, και τότε πολύ γρήγορα θα νιώσετε ότι και οι βιολογικοί σας ρυθμοί δυναμώνουν.

Στην περίπτωση που κάνετε κάποιο τσεκάπ και θέλετε να συζητήσετε για κάτι που σας απασχολεί, καλό θα ήταν να μην μείνετε μόνο σε μία γνώμη. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αποφύγετε μόνο να αναμείξετε φιλίες με οικονομικά ζητήματα που σας αφορούν, αλλά σχετίζονται με άλλους (κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, ακίνητα).

  • Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 14 με 21 Οκτωβρίου.

Σκορπιός: Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, όλες οι αισθήσεις σας είναι στο κόκκινο. Οι καθημερινές απαιτήσεις στη δουλειά σας αυξάνονται συνεχώς σε τέτοιο σημείο, που είναι στιγμές κατά τις οποίες νιώθετε ότι σας έχουν βάλει στο στόχαστρο. Παρ’ όλα αυτά προκύπτουν όμορφες στιγμές, αφού δεν θα λείψει το φλερτ και η ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Αποφύγετε να αναμείξετε το ταίρι σας σε επαγγελματικά ζητήματα και αντιστρόφως. Επίσης, είναι στιγμές που γίνεστε αρκετά ευερέθιστοι και λιγότερο ανεκτικοί με το ταίρι σας, γι’ αυτό φροντίστε να αποτρέψετε μία ένταση και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Ενώ μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε εισπράξει από τους φίλους σας όσα θα περιμένατε, εκείνοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, απλά έχουν και εκείνοι τους δικούς τους ρυθμούς, που μπορεί καμιά φορά να μη συμπίπτουν με τους δικούς σας. Επιπλέον, μη βιάζεστε και μην τρέχετε με το αυτοκίνητο.

  • Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 13 με 20 Νοεμβρίου.

Τοξότης: Αγαπημένοι μου Τοξότες, μπορεί κάποια πράγματα αλλιώς να τα υπολογίζατε και αλλιώς να εξελίχθηκαν, με τη μόνιμη, όμως, αισιόδοξη φύση σας έχετε πάντα τον τρόπο να χειρίζεστε τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Οι μέρες είναι ίσως λίγο πιο απαιτητικές σε σχέση με τις ανώτατες σπουδές, τη συγγραφή, τις νομικές υποθέσεις, αλλά και τους ανθρώπους από το εξωτερικό με τους οποίους έχετε κάποια επαφή ή σχέση. Αποφύγετε να μεταφέρετε στη δουλειά σας κάποια ανησυχία και αποφύγετε προστριβές.

Οι καταστάσεις θα πάνε από μόνες τους εκεί που πρέπει. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε, αφού αισθάνεστε ότι το χρειάζεστε, και θα νιώσετε αμέσως τους βιορυθμούς σας να αλλάζουν.

  •  Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 12 με 19 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως: Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, καθώς υπάρχει μία ασάφεια στο κομμάτι της επικοινωνίας, στην περίπτωση που μία είδηση σας ενδιαφέρει, φροντίστε να σιγουρευτείτε για την εγκυρότητά της. Αν τώρα έχετε κάποιο ραντεβού, κάντε έναν επανέλεγχο για την ώρα και τον τόπο που έχετε συμφωνήσει, και -το πιο σημαντικό- αν δίνετε εξετάσεις διαβάστε ξανά την εκφώνηση, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι απαντήσεις σας θα είναι εντός θέματος.

Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με άλλους θα σας απασχολήσουν (κληρονομικά, φορολογικά, ακίνητα, δάνεια), φροντίστε απλά να μην τα αναμείξετε με την προσωπική σας ζωή, διότι η εξέλιξη δεν θα είναι η επιθυμητή. Φίλοι σάς στηρίζουν και ένα ευχάριστο καλοκαίρι σας περιμένει.

  • Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 11 με 18 Ιανουαρίου.

Υδροχόος: Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, οικονομικά ίσως να τα περιμένατε λίγο διαφορετικά, είναι όμως κάτι που αντιμετωπίζεται και προσαρμόζεται, εξάλλου είστε το κατεξοχήν ζώδιο που φημίζεται για τη μεθοδικότητά του. Αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες και αφήστε αυτές τις μέρες να περάσουν, διότι κάποιοι τομείς είναι στο κόκκινο και αυτό σας κάνει λιγότερο ανεκτικούς. Ο καλύτερος τρόπος να λύσετε κάτι είναι ο ψύχραιμος και ο δίκαιος τρόπος.

Επίσης, μη «φορτώσετε» την οικογένεια με τα επαγγελματικά σας ζητήματα και μην αφήσετε και τα οικογενειακά ζητήματα να επηρεάσουν τη σχέση σας με τους συνεργάτες σας. Κινηθείτε με προσοχή, αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, μη βιάζεστε και μην τρέχετε με το αυτοκίνητο.

  •  Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 9 με 16 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες: Αγαπημένα μου Ψαράκια, τα έντονα συναισθήματά σας -πολλές φορές ανιδιοτελή- σας κάνουν να περιμένετε πολλά από τους άλλους, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που αγαπάτε και να απογοητεύεστε. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα νιώθετε μία μικρή απογοήτευση. Επίσης, κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα λείψουν, αφού μπορεί να αναγκαστείτε να κάνετε δουλειά που ανήκει σε άλλους. Νιώθετε λίγο κουρασμένοι, αφού αισθάνεστε να σας λείπει ύπνος και να μην ξεκουράζεστε όσο έχετε ανάγκη.

Διαθέστε χρόνο για τον εαυτό σας, κοιμηθείτε, χαλαρώστε όπως επιθυμείτε και αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει μία νέα καλλιτεχνική εφεύρεση, και τότε θα νιώσετε αμέσως τους βιορυθμούς σας να δυναμώνουν.

  • Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 11 με 18 Μαρτίου.
{{-PCOUNT-}}38{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...