Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

Έγκλημα στην Κω: O 32χρονος έκοψε κάποια δάχτυλα της Πολωνής για να σβήσει τα αποτυπώματα

«Eκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα»!

Oσο περνούν οι μέρες και ξεδιπλώνεται το κουβάρι της φρίκης γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω τόσο βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία που «καίνε» τον 32χρονο Μπανγκλαντεσιανό, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε με βάναυσο τρόπο την όμορφη Πολωνή!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Την ώρα που η κοινή γνώμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της αποκάλυψης ότι ο κατηγορούμενος αλλοδαπός έκοψε κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια, σε μια προσπάθεια να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού, προκαλούν οργή τα ευρήματα από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του, καθώς από αυτά προκύπτει ότι ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το νησί και να διαφύγει στην Ιταλία.

anastazia kentriki2106

H έρευνα

Συγκεκριμένα, η έρευνα των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. έδειξε ότι ο 32χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή για τα αδικήματα του βιασμού και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, είχε ανταλλάξει μηνύματα με ομοεθνείς του στη γειτονική χώρα, στα οποία φέρεται ότι ομολογούσε πως δολοφόνησε την όμορφη Αναστάζια. «Eκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα» έγραψε μεταξύ άλλων!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανταλλαγή των εν λόγω μηνυμάτων, που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ήδη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται ο 32χρονος, έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίου, ως τις 4.30. Μάλιστα, το ανθρωπόμορφο κτήνος που έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της Αναστάζια φέρεται ότι είχε ψάξει τα δρομολόγια και αναζητούσε τρόπο να βγάλει εισιτήριο για απευθείας πτήση στην Ιταλία.

anastazia42864

Kάμερες ασφαλείας

Υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής συνηγορεί το υλικό από κάμερες ασφαλείας, που τον κατέγραψαν το πρωί της 13ης Ιουνίου, δηλαδή μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, να πηγαίνει σε ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος και να κάνει ανάληψη χρημάτων. Εκεί φέρεται ότι ρώτησε τον υπάλληλο αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική, με συνέπεια λίγη ώρα αργότερα να απευθυνθεί σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο και να βγάλει εισιτήριο για το Μιλάνο! Να σημειωθεί ότι για την απόφασή του αυτή ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές δεν είχε ενημερώσει κανέναν, ούτε καν τον Πακιστανό συγκάτοικό του, ενώ στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι το ταξίδι ήταν κανονισμένο, καθώς είχε δεχτεί πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό.

anastazia

Εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο 32χρονος υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις. Ωστόσο, τα στοιχεία που τον «έδεσαν» με τη φρικιαστική υπόθεση ήταν ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να φεύγει από το σπίτι, όπου φιλοξενούνταν, μαζί με την Αναστάζια, το γεγονός ότι από το κινητό της κοπέλας είχαν αφαιρεθεί φωτογραφίες και αρχεία κλήσεων, καθώς και το στίγμα του GPS που αποκάλυψε την κοινή πορεία του με την 27χρονη, από την ώρα που εκείνη εντοπίστηκε στο μίνι μάρκετ ως τη στιγμή που έφυγε μαζί του και αυτός επέστρεψε στο σπίτι του.

Tα δεδομένα

Κατά πληροφορίες, μετά το έγκλημα ο Μπανγκλαντεσιανός έψαχνε στο Google πώς να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του! Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανασύρουν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος, όταν άνοιξαν τα κινητά τόσο του ίδιου όσο και του θύματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μαρτύριο της Αναστάζια, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη ανάμεσα σε στάχυα και ξερόχορτα, στην περιοχή Αλυκές, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά.

Photo by Anastazja Rubinska in Palais du Louvre

Όταν ο στυγνός δολοφόνος βεβαιώθηκε ότι η κοπέλα δεν ανέπνεε, προσπάθησε να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, κόβοντας ένα δάχτυλο από κάθε χέρι της! Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», η μητέρα της 27χρονης τόνισε πως καμία ποινή δεν είναι αρκετή για τον δολοφόνο της κόρης της. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένη πως ο 32χρονος Μπανγκλαντεσιανός είχε και συνεργούς στο έγκλημα, που ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ άφησε αιχμές κατά των ελληνικών αστυνομικών Αρχών, λέγοντας πως έχασαν πολύτιμο χρόνο, αν και είχαν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για την εξαφάνιση της Αναστάζια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...