Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Πασίγνωστος ηθοποιός το αγοράκι του χθες που πόζαρε με την αδελφή και...

Το αγοράκι της φωτογραφίας απολάμβανε με την αδελφή του τις λιχουδιές που τους ετοίμαζε η γιαγιά τους

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έφυγε ξαφνικά ο μπαμπάς μου και δεν έλυσα κάποια θέματα,...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή το ποστ της Αίθρας Λυκουρέζου για τα γενέθλια του πατέρα της, Αλέξανδρου έκανε αναφορά στον δικό της μπαμπά που έχει πεθάνει.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό...

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Σόμμερ – «Το οξυγόνο μου...

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Σόμμερ και μίλησε για την περιπέτεια υγείας του.

Η «Espresso» κατέγραψε τον γολγοθά επιβατών από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Weekend οργής στις ράγες

Διήμερο ταλαιπωρίας αντιμετώπισαν εκατοντάδες επιβάτες που μετακινήθηκαν με τρένο από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και το Σάββατο, καθώς σημειώθηκαν αλλεπάλληλα μπλακάουτ και βλάβες σε συρμούς.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Παραμονή των εκλογών, προχθές Σάββατο, δεκάδες πολίτες ταλαιπωρήθηκαν ταξιδεύοντας με αμαξοστοιχία της ιταλικής Hellenic Train στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες της «Εspresso», το τρένο σταμάτησε στο Πλατύ και κατέβασε τους επιβάτες στον σταθμό, λέγοντάς τους ότι τα καλώδια δεν έχουν ρεύμα και δεν μπορεί ο συρμός να συνεχίσει το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη. Αρχικά τους είπαν ότι θα έρθουν λεωφορεία να τους παραλάβουν.

Επιβάτες με τις αποσκευές τους στα χέρια

Όμως λίγα λεπτά μετά η ενημέρωση άλλαξε και ανακοίνωσαν ότι το ρεύμα επανήλθε και πως θα συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους. Ωστόσο η οδύσσεια των επιβατών δεν τελείωσε. Μόλις στην επόμενη στάση, στον σταθμό της Σίνδου, οι υπεύθυνοι κατέβασαν εκ νέου τους επιβάτες στον σταθμό, λέγοντας ότι κόπηκε ξανά το ρεύμα στα καλώδια και πως το ταξίδι τους θα συνεχιζόταν με λεωφορεία που θα τους παραλάμβαναν! Μην αντέχοντας την κοροϊδία, οι επιβάτες αγανάκτησαν και επικράτησε ένταση ανάμεσα σε κάποιους από αυτούς και στους ελεγκτές του τρένου.

Τελικά, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 9.20 το βράδυ, δηλαδή σχεδόν μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη άφιξη. Ταλαιπωρία είχαν υποστεί την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή, εκατοντάδες επιβάτες που επέβαιναν σε άλλες δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες. Το τρένο IC 52 ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, πάλι στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, καθώς είχε μπλοκάρει το σιδηροδρομικό κλειδί που βρίσκεται στον κόμβο ΤΧ1, όπου υπάρχουν πολλές γραμμές και δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στον σταθμό. Η αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει από την Αθήνα και επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 14.40.

Επιβάτες με τις αποσκευές τους στα χέρια

Λόγω του προβλήματος στο σιδηροδρομικό κλειδί στη Σίνδο καθυστέρησε να αναχωρήσει και η αμαξοστοιχία 55 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα. Η ιταλική Hellenic Train έκανε λόγο για 15λεπτη καθυστέρηση. Ωστόσο, οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν πολύ παραπάνω. Τελικά, το τρένο, αντί να πάει στον προορισμό του στη Θεσσαλονίκη, έκανε προς τα πίσω και αποβίβασε τους επιβάτες στη Σίνδο, όπου παρελήφθησαν από λεωφορεία που ναύλωσε ο ΟΣΕ για να μεταφερθούν με πολύωρη καθυστέρηση στη συμπρωτεύουσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.