Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ιερέας στη Ρόδο έβαλε τουρίστα να κατεβάσει το παντελόνι για να του ευλογήσει τα γεννητικά όργανα

Γδύσου, τέκνον μου, να σ' αλείψω με λάδι...

Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύφθηκε πριν από μερικά 24ωρα στη Ρόδο και έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο στην τοπική κοινωνία.

Το φερόμενο ως θύμα, ένας 30χρονος Εσθονός που έκανε διακοπές στο νησί των ιπποτών, κατήγγειλε έναν 49χρονο ιερέα ότι εκμεταλλεύτηκε την αμάθειά του γύρω από θρησκευτικά ζητήματα και τον άλειψε στα γεννητικά όργανα με υποτιθέμενο… ιαματικό λάδι δια πάσαν νόσον!

Σύμφωνα με το σάιτ dimokratiki.gr, το απίστευτο περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία ο σάτυρος παπάς, συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση που υπέβαλε ο 30χρονος τουρίστας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου βρίσκεται ο ναός ιδιαίτερα μεγάλης θρησκευτικής αξίας, στη νότια Ρόδο, στον οποίο είναι εφημέριος ο 49χρονος, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 12ης Ιουλίου, όταν επισκέφθηκε το μοναστήρι με συνεργάτιδά του και γνωρίστηκαν με τον κατηγορούμενο.

Κατά την παραμονή τους εκεί ο 30χρονος Εσθονός, ο οποίος κατοικεί στη Φινλανδία και μένει προσωρινά στο Φαληράκι, αγόρασε έναν σταυρό που, όμως, ξέχασε να πάρει μαζί του φεύγοντας από το μοναστήρι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 49χρονος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και, με πρόφαση ότι ήθελε να του δώσει πίσω τον σταυρό, του έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό του, με το οποίο τον καλούσε να περάσει την επόμενη ημέρα από τη μονή. Οταν, όμως, ο 30χρονος τουρίστας εμφανίστηκε στο μοναστήρι στις 9.30 το πρωί, ο εφημέριος του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιεί για τους επισκέπτες, προκειμένου να του δώσει ένα… ιδιαίτερο δώρο!

Ανυποψίαστος καθώς ήταν και πιστεύοντας ότι οι προθέσεις του ιερέα ήταν αγνές, ο 30χρονος Εσθονός δέχθηκε να τον ακολουθήσει εκεί. Μπαίνοντας, όμως, στο δωμάτιο ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του και το εσώρουχό του, καθώς επίσης να βγάλει την μπλούζα του, για να τον αλείψει με λάδι! Αλλος στη θέση του τουρίστα θα αρνιόταν να κάνει τη χάρη στον παπά να ξεγυμνωθεί μπροστά του και, στην καλύτερη περίπτωση, θα το έβαζε στα πόδια βρίζοντας.

Μήνυση

Όμως, θεωρώντας ο 30χρονος μηνυτής ότι επρόκειτο για… συνήθη θρησκευτική διαδικασία, άφησε τον σάτυρο εφημέριο να τον αλείψει στα γεννητικά όργανα για μερικά δευτερόλεπτα! Μόνο λίγο αφότου είχε απομακρυνθεί από το μοναστήρι τα πάντα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό του και αποφάσισε τελικά να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα, υποβάλλοντας παράλληλα μήνυση σε βάρος του 49χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας!

Υστερα από αυτό, άμεσα αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιερέα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και τον εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής, με συνέπεια να τον συλλάβουν. Κατόπιν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Εως τότε, εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε, αλλά και της σοβαρότητας των καταγγελλομένων, ο 49χρονος θα παραμείνει σε αργία. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάτι… πονηρό, λέγοντας μάλιστα ότι άλειψε τον τουρίστα με λάδι στα γεννητικά όργανα γιατί είχε εξανθήματα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...