Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Ο ιερέας από τη Ρόδο υποστήριξε ότι άλειψε τον τουρίστα στους μηρούς για τα εκζέματα

Θέλει να βγει λάδι...

Τη δική του εκδοχή σχετικά με την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται έδωσε ο ιερέας, που κατηγορείται ότι άλειψε με λάδι τα… γεννητικά όργανα ενός 30χρονου τουρίστα στη Ρόδο. Ο 49χρονος εφημέριος σε μοναστήρι έχει τεθεί σε αργία, ενώ στις 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καθίσει στο σκαμνί για το περιστατικό που έχει αναστατώσει το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας στην κατάθεσή του φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως όντως άλειψε με λάδι τον τουρίστα, αλλά το έκανε για να τον βοηθήσει με εκζέματα που παρατήρησε στους μηρούς του και χωρίς να κάνει κάποια ανάρμοστη κίνηση στα γεννητικά όργανά του. Αρχικά, περιέγραψε ότι ο τουρίστας από την Εσθονία επισκέφθηκε τη μονή με τη φίλη του, ότι κατά τη συζήτηση που είχαν του εξέφρασε την επιθυμία να γίνει νονός και ότι η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από την πίστη και την Ορθοδοξία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιερέα, στη συνέχεια ξενάγησε τον τουρίστα στο ιερό, όπου και τον σταύρωσε με λάδι από το καντήλι της Παναγίας στο μέτωπο, στα χέρια, στην πλάτη και στο στήθος.

Ο σταυρός

Τότε ήταν που, όπως υποστήριξε ο ιερέας, παρατήρησε ότι ο 30χρονος είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο σώμα του, τα οποία πιθανολόγησε πως ήταν εκζέματα. Στη συνέχεια, και αφού φωτογραφήθηκαν με τον τουρίστα, αντάλλαξαν τηλέφωνα και αποχαιρετήθηκαν. Οταν, όμως, ο νεαρός έφυγε, ο ιερωμένος παρατήρησε ότι είχε ξεχάσει τον σταυρό που είχε αγοράσει, γι’ αυτό τον ενημέρωσε να πάει να τον πάρει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο τουρίστας τού απάντησε πως θα πήγαινε την επόμενη ημέρα, για να συνεχίσουν και την κουβέντα τους «η οποία του άρεσε πολύ».

Ετσι, όταν ο τουρίστας πήγε ξανά στο μοναστήρι, ο ιερέας ήθελε να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης ώστε να μπορέσει ο τουρίστας να του «ανοιχτεί» και να γίνει σωστή κατήχηση. Στο πλαίσιο αυτό, του πρότεινε, αν τον εμπιστεύεται, να του βάλει λαδάκι στο σώμα στα σημεία όπου είχε δει τα εκζέματα.

iereas rodos1907

Ο ιερέας υποστηρίζει ότι, αφού ο 30χρονος δέχθηκε, στη συνέχεια τον ακολούθησε στο καθιστικό, όπου η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το παράθυρο ανοιχτό. Εκεί, είπε ο ιερέας, άρχισε να τον αλείφει με το λάδι στα σημεία όπου είχε εκζέματα, όταν ξαφνικά παρατήρησε εκζέματα μεγάλης έκτασης και στους μηρούς του.

Η επόμενη κίνηση του ιερέα, βάσει όσων φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς, ήταν να ρωτήσει τον τουρίστα αν ήθελε να του βάλει λάδι και σε αυτό το σημείο, με τον Εσθονό, κατά τον ιερέα, να κατεβάζει το εσώρουχό του. Ο ιερέας ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι συνέχισε να τον αλείφει από την κορυφή μέχρι τα πόδια, χωρίς να προβεί σε κάποια ανάρμοστη πράξη στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Ο εφημέριος του μοναστηρίου είπε, τέλος, στους αστυνομικούς ότι ανανεωσε το ραντεβού του με τον 30χρονο για την επόμενη μέρα, προκειμένου να συνεχίσουν την κουβέντα τους για τα θέματα που τον απασχολούσαν, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε την εξέλιξη της υπόθεσης, γι’ αυτό, μάλιστα, του είχε αγοράσει κεραλοιφή για τα εκζέματα, χωρίς όμως ποτέ να καταφέρει να τον βρει για να του τα δώσει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...