Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Προπονητής σε σύλλογο του Ευόσμου ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω σε ανήλικες αθλήτριες

Για να κάμψει τις αντιστάσεις των τριών κοριτσιών τούς έδειχνε ταινίες πορνό

Οργή και συνάμα αποτροπιασμό προκαλεί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης η αποκάλυψη πως ακόμη ένας προπονητής πολεμικών τεχνών είχε παρασύρει τρεις ανήλικες αθλήτριες και ικανοποιούσε πάνω στα άγουρα κορμιά τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Οι τρεις ανήλικες αθλούνταν σε τοπικό σύλλογο τάε κβον ντο όπου εργαζόταν ο 37χρονος προπονητής Κ.Π. Οπως κατήγγειλαν δύο 15χρονες και μία 16χρονη, εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του προπονητή και κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί σεξουαλικά για πάνω από 15 μήνες, από τον Μάρτιο του 2022 μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο. Ο 37χρονος φέρεται ότι προσέγγισε τις τρεις αθλήτριες και προέβη κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους. Μάλιστα, για να μειώσει τις αναστολές τους έδειχνε στις ανήλικες βίντεο με πορνό σε μια προσπάθεια να υποκύψουν στις ορέξεις του.

Οι οικογένειες των τριών κοριτσιών προσέφυγαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η οποία σχημάτισε κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του προπονητή τάε κβον ντο για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιόν τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών, παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα».

Εξηγήσεις

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να καλέσει τον προπονητή να δώσει εξηγήσεις και, αν δεν είναι πειστικός, τότε αναμένεται να ασκηθούν σε βάρος του ποινικές διώξεις και να κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος.

Ας σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται μέσα σε διάστημα λίγων μηνών για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών. Τον περασμένο Μάρτιο είχε αποκαλυφθεί η δράση συναδέλφου του, που είχε μετατρέψει το γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη Αττικής σε κολαστήριο για ανήλικες αθλήτριες. Ο 44χρονος προπονητής Α.Δ. πλησίαζε κορίτσια 12 έως 16 ετών που ήταν πολύ καλά στο άθλημα. Τα εκθείαζε και τους έλεγε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερες, αν έκαναν ατομική προπόνηση στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη.

Με τον τρόπο αυτόν φέρεται ότι τις παρέσερνε στο δωμάτιο που είχε μέσα στο γυμναστήριο αλλά και στο σπίτι του, ασελγώντας σε βάρος τους. Μετά τη σεξουαλική κακοποίηση ζητούσε από τα κορίτσια να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και ασκούσε ψυχολογικό εκβιασμό, λέγοντάς τους «αν μιλήσετε για αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».

Παράλληλα, διοργάνωνε μπάρμπεκιου και διακοπές με τις οικογένειες των μαθητριών του, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να διοργανώσει ακόμα και πιτζάμα πάρτι με τη συμμετοχή ανηλίκων.

Εναντίον του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο έχει αρχίσει έρευνα από το υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου να του αφαιρεθεί η άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος του προπονητή. Ανάλογη διαδικασία αναμένεται να κινηθεί και σε βάρος του 37χρονου προπονητή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν ασκηθούν σε βάρος του ποινικές διώξεις και κληθεί σε απολογία από τις Αρχές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....