Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Αργύρης καταδικάζεται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο Παύλος με τη βοήθεια της Κατρίν...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό...

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

«Αύρα» Λουκιανού Κηλαηδόνη τα Σάββατα του Φεβρουαρίου στο Πατάρι

Τρία Σάββατα του Φεβρουαρίου, στις 8, 15 και 22...

Αυξητική στήθους σε γυναίκα στη Νέα Υόρκη με συμπυκνωμένο πλάσμα από το...

Θραύση κάνει στη Νέα Υόρκη «βαμπίρ» αυξητική στήθους, η...

Προπονητής σε σύλλογο του Ευόσμου ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω σε ανήλικες αθλήτριες

Για να κάμψει τις αντιστάσεις των τριών κοριτσιών τούς έδειχνε ταινίες πορνό

Οργή και συνάμα αποτροπιασμό προκαλεί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης η αποκάλυψη πως ακόμη ένας προπονητής πολεμικών τεχνών είχε παρασύρει τρεις ανήλικες αθλήτριες και ικανοποιούσε πάνω στα άγουρα κορμιά τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Οι τρεις ανήλικες αθλούνταν σε τοπικό σύλλογο τάε κβον ντο όπου εργαζόταν ο 37χρονος προπονητής Κ.Π. Οπως κατήγγειλαν δύο 15χρονες και μία 16χρονη, εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του προπονητή και κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί σεξουαλικά για πάνω από 15 μήνες, από τον Μάρτιο του 2022 μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο. Ο 37χρονος φέρεται ότι προσέγγισε τις τρεις αθλήτριες και προέβη κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους. Μάλιστα, για να μειώσει τις αναστολές τους έδειχνε στις ανήλικες βίντεο με πορνό σε μια προσπάθεια να υποκύψουν στις ορέξεις του.

Οι οικογένειες των τριών κοριτσιών προσέφυγαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η οποία σχημάτισε κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του προπονητή τάε κβον ντο για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιόν τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών, παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα».

Εξηγήσεις

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να καλέσει τον προπονητή να δώσει εξηγήσεις και, αν δεν είναι πειστικός, τότε αναμένεται να ασκηθούν σε βάρος του ποινικές διώξεις και να κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος.

Ας σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται μέσα σε διάστημα λίγων μηνών για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών. Τον περασμένο Μάρτιο είχε αποκαλυφθεί η δράση συναδέλφου του, που είχε μετατρέψει το γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη Αττικής σε κολαστήριο για ανήλικες αθλήτριες. Ο 44χρονος προπονητής Α.Δ. πλησίαζε κορίτσια 12 έως 16 ετών που ήταν πολύ καλά στο άθλημα. Τα εκθείαζε και τους έλεγε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερες, αν έκαναν ατομική προπόνηση στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη.

Με τον τρόπο αυτόν φέρεται ότι τις παρέσερνε στο δωμάτιο που είχε μέσα στο γυμναστήριο αλλά και στο σπίτι του, ασελγώντας σε βάρος τους. Μετά τη σεξουαλική κακοποίηση ζητούσε από τα κορίτσια να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και ασκούσε ψυχολογικό εκβιασμό, λέγοντάς τους «αν μιλήσετε για αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».

Παράλληλα, διοργάνωνε μπάρμπεκιου και διακοπές με τις οικογένειες των μαθητριών του, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να διοργανώσει ακόμα και πιτζάμα πάρτι με τη συμμετοχή ανηλίκων.

Εναντίον του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο έχει αρχίσει έρευνα από το υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου να του αφαιρεθεί η άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος του προπονητή. Ανάλογη διαδικασία αναμένεται να κινηθεί και σε βάρος του 37χρονου προπονητή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν ασκηθούν σε βάρος του ποινικές διώξεις και κληθεί σε απολογία από τις Αρχές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστο ζευγάρι της εγχώριας showbiz πήρε διαζύγιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», το...

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Σε ρήξη ήρθαν η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα...

Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με την Άρια Καλύβα: «Θα βλέπουν τα παιδιά ότι μια Καλύβα έκραζε τη μάνα τους»

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».Η Φωτεινή Πετρογιάννη...

Γνωρίζετε τι σχέση έχει το πρώην ζεύγος Μπισμπίκη με την Αγάπη Πολίτη;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έχουν οικογενειακές σχέσεις με την Αγάπη Πολίτη.