Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Πολέμιος της μασονίας και «θεματοφύλακας του Συντάγματος» δηλώνει ο 61χρονος φερόμενος ως βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς

«Μπαμ» μίσους

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε χθες το πρωί ο φερόμενος ως βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς στην οδό Αχαρνών! Πρόκειται για έναν 61χρονο, ο οποίος δηλώνει φανατικός πολέμιος της μασονίας, «θεματοφύλακας του Συντάγματος» αλλά και οπαδός του Καποδίστρια!

vomvistis2607
Ο 61χρονος

Ο άνδρας, ο όποιος φέρεται ότι τοποθέτησε τους δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς μπροστά από το κτίριο της Τεκτονικής Στοάς τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου, εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως προστάτης της πατρίδας και της ορθοδοξίας απέναντι στη μασονία και στη «σατανική διακυβέρνηση της Ελλάδας», όπως τη χαρακτηρίζει, ενώ σε αρκετές αναρτήσεις του εκφράζει τις αντισημιτικές και εξτρεμιστικές απόψεις του.

Μάλιστα, ο ίδιος, πέντε ημέρες μετά την επίθεση στην Τεκτονική Στοά, δημοσίευσε άρθρο στο προσωπικό του blog, με το οποίο σχολίαζε την έκρηξη στην οδό Αχαρνών κάνοντας λόγο για τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού», ο οποίος θα πολεμήσει «διά όπλων» τις σατανικές δυνάμεις. Στο μανιφέστο του, ο 61χρονος δημοσίευσε και φωτογραφίες από φέιγ βολάν, τα οποία παρουσίαζε ως προκήρυξη για την επίθεση στο κτίριο της Τεκτονικής Στοάς. Τα φέιγ βολάν, με τίτλο «Μασόνοι σατανιστές και προδότες της Ελλάδος», ανέγραφαν μεταξύ άλλων: «Κηρύσσουμε επίσημα τον πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδος μας».

Φέιγ βολάν

Παρά το γεγονός πως δεν ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση, στο άρθρο του υποστήριζε πως τα φέιγ βολάν βρέθηκαν στο Μενίδι και αναφέρονταν στην έκρηξη στην Τεκτονική Στοά. Μια ημέρα μετά έγραψε στο προφίλ του στο facebook πως η πρώτη βομβιστική επίθεση σε μασονική στοά παγκοσμίως αποτελεί την εκδίκηση του Ιωάννη Καποδίστρια στους «μασόνους δολοφόνους του». Ο ίδιος συνέχισε με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, στα οποία έλεγε πως ο δράστης της επίθεσης στο κτίριο της οδού Σουρμελή συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε ο Ιωάννης Καποδίστριας έναντια στη μασονία.

stoa masonon2607
Το κτίριο επί της οδού Αχαρνών

Παράλληλα, ανέβαζε συχνά στο προφίλ του μηνύματα βίας με στόχο το κράτος του Ισραήλ, τη φλεγόμενη Βουλή αλλά και θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό και τα εμβόλια. Ωστόσο, από όσα βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 61χρονου φαίνεται πως εκείνος δεν περιοριζόταν μόνο σε κηρύγματα μίσους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκτός από τη βομβιστική επίθεση της 13ης Ιουλίου εμπλέκεται τόσο στην τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο κτίριο όπου στεγάζεται το Ειρηνοδικείο Κρωπίας όσο και στην απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως η έκρηξη στη μασονική στοά στην Αχαρνών έγινε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουλίου. Ο δράστης είχε ειδοποιήσει με τηλεφώνημά του για τον εκρηκτικό μηχανισμό, δίχως να δώσει λεπτομέρειες για τον ακριβή χρόνο της έκρηξης. Ετσι, αστυνομικοί κινήθηκαν γρήγορα και απέκλεισαν τμήματα της Αχαρνών, της Σουρμελή, της Μάγερ και της Αβέρωφ. Λίγη ώρα αργότερα, την ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που εκτός από τα υπολείμματα ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού εντόπισε και μία 5λιτρη φιάλη αερίου και μαύρη σκόνη, που πιθανολογείται ότι πρόκειται για μπαρούτι.

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη περιέγραψε: «Την ώρα που πέρναγα από την οδό Σουρμελή είδα κάποιον που ακούμπησε κάτι κάτω, αλλά προχώρησα με τον σκύλο. Μόλις έφτασα στη γωνία Αλκιβιάδου και Σουρμελή έγινε η έκρηξη. Ηταν πάρα πολύ δυνατή. Είπα στην Αστυνομία τι φόραγε αυτό το άτομο. Αμέσως έτρεξε στη γωνία Σουρμελή και Αχαρνών και άρχισε να φωνάζει “Γ@μ@ τη μασονία σας” τρεις φορές και έφυγε. Ηταν νεαρής ηλικίας. Δεν ξέρω τι άφησε, είτε άφησε σακίδιο πλάτης είτε σακούλα. 6.35 ακριβώς έγινε η έκρηξη.

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να έρθουν, ήρθαν αμέσως μετά την έκρηξη». Οπως έγινε αργότερα γνωστό, οι μηχανισμοί ήταν πολύ μικρής ισχύος, αποτελούνταν από κροτίδες, μεταλλικά δοχεία με εύφλεκτο υγρό και άλλα υλικά σε μια πρόχειρη συνδεσμολογία, που εξαρχής δεν παρέπεμπε σε κάποια από τις γνωστές ομάδες που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς με βομβιστικές ενέργειες. Τελικά, οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμάται πως έφτασαν στον δράστη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...