Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

O βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… παρασκευαστήριο εκρηκτικών

Σε ανάρτησή του για την έκρηξη στην οδό Αχαρνών έκανε λόγο για τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού»

Σε «παρασκευαστήριο» εκρηκτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του ο 61χρονος φερόμενος ως βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς στην Αθήνα, αφού σε έλεγχο που έκαναν οι άνδρες της Αστυνομίας «έβγαλαν λαβράκι». Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η επίθεση στην Τεκτονική Στοά δεν είναι η μόνη για την οποία κατηγορείται.

vomvistis270710

Ο 61χρονος που –σύμφωνα με τις Αρχές– στις 13 Ιουλίου έβαλε τη βόμβα στην Τεκτονική Στοά είχε στο σπίτι του εκρηκτικούς μηχανισμούς, μεγάλη ποσότητα αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών και οκτώ καραμπίνες! Αίσθηση προκάλεσε, δε, στους αστυνομικούς ότι στο σπίτι του είχε και πλήθος από περούκες!

vomvistis270711

Συγκεκριμένα και όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., με τη σύλληψη του 61χρονου, ο οποίος ανέβασε παραληρήματα στα social media, όπου μιλούσε για «σατανικές κυβερνήσεις», εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις επιθέσεων.

vomvistis2707 kentriki
Ο 61χρονος φερόμενος ως βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς

Ο άνδρας, που προέβαλε σθεναρή αντίσταση όταν συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην Αττική, κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση που έγινε στις 13 Ιουλίου σε κτίρια όπου στεγάζονται το Υπατο Συμβούλιο 33ου και η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και για επίθεση που εκτυλίχθηκε στις 2 Μαρτίου στο κτίριο του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, καθώς και για απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης στο κτίριο όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, στον Γέρακα. Τέλος, κατηγορείται για την επίθεση στο κτίριο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο κέντρο της Αθήνας, στις 21 Απριλίου του 2020.

vomvistis27079

Από τις έρευνες στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, μεγάλη ποσότητα αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών, εξαρτήματα, μηχανήματα, καθώς και υλικά πρόσφορα για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, οκτώ καραμπίνες, αυτοσχέδια φυσίγγια, χιλιάδες κυνηγετικά φυσίγγια, πλήθος υλικού γομώσεως φυσιγγίων, κροτίδες, υπολογιστής και εκτυπωτής, φεϊγβολάν, 18 συσκευές κινητού τηλεφώνου μέσα σε βαλίτσα, η περούκα και τα ρούχα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την τέλεση βομβιστικής επίθεσης.

vomvistis27078

Σε βάρος του σχηματίστηκε πολυσέλιδη δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού, έκρηξη από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο κατ’ εξακολούθηση, κατασκευή και κατοχή μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βομβών και μηχανισμών κατ’ εξακολούθηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια δημόσια μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τις φωτοβολίδες, τα πυροτεχνήματα και τα όπλα.

vomvistis27072

Υπενθυμίζεται πως ο 61χρονος εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως προστάτης της πατρίδας και της Ορθοδοξίας απέναντι στη μασονία και τη «Σατανική διακυβέρνηση της Ελλάδας», όπως τη χαρακτηρίζει, ενώ σε αρκετές αναρτήσεις του εκφράζει τις αντισημιτικές και εξτρεμιστικές του απόψεις.

vomvistis27077

Μάλιστα, ο ίδιος πέντε ημέρες μετά την επίθεση στην Τεκτονική Στοά δημοσίευσε άρθρο στο προσωπικό του blog με το οποίο σχολίαζε την έκρηξη στην οδό Αχαρνών, κάνοντας λόγο για τιμωρία από τον «Πολέμαρχο του Θεού», ο οποίος θα πολεμήσει «διά όπλων» τις σατανικές δυνάμεις.

vomvistis27076

Στο μανιφέστο του δημοσίευσε και φωτογραφίες από φεϊγβολάν, τα οποία παρουσίαζε ως προκήρυξη για την επίθεση στο κτίριο της Τεκτονικής Στοάς, με τίτλο «Μασόνοι σατανιστές και προδότες της Ελλάδος».

vomvistis27075

Μάλιστα, μία ημέρα μετά έγραψε στο προφίλ του στο facebook πως η πρώτη βομβιστική επίθεση σε μασονική στοά παγκοσμίως αποτελεί την εκδίκηση του Ιωάννη Καποδίστρια στους «μασόνους δολοφόνους του». Ο ίδιος συνέχισε με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, στα οποία έλεγε πως ο δράστης της επίθεσης στο κτίριο της οδού Σουρμέλη συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε ο Ιωάννης Καποδίστριας ενάντια στη μασονία.

vomvistis27074 vomvistis27073

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...