Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Η Αναστασία όχι μόνο νίκησε τον καρκίνο, αλλά πέρασε και στο Πανεπιστήμιο

Η 42χρονη μητέρα τριών παιδιών βρήκε στήριγμα στο πρόσωπο του άντρα της

Υπόδειγμα για τη δύναμη της ψυχής της, το πείσμα αλλά και τη θέλησή της αποτελεί μια γυναίκα που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε στην πρώτη επιλογή της, προκαλώντας στο πανελλήνιο ρίγη συγκίνησης!

Η 42χρονη Αναστασία Μπαστούνη από τη Μυτιλήνη είναι μητέρα τριών παιδιών και πριν από τέσσερα χρόνια βγήκε νικήτρια από τη μάχη με τη νόσο. Εκτοτε, αποφάσισε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα – και το καταφέρνει με τεράστια επιτυχία.

Εχοντας ως στήριγμα την οικογένειά της και ως κινητήριο δύναμή της τη δίψα για ζωή, μελέτησε συστηματικά τη χρονιά που πέρασε και έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις. Ως αποτέλεσμα, συγκέντρωσε 17.600 μόρια, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο θέση στην πρώτη επιλογή της, στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η Αναστασία Μπαστούνη απέδειξε -πρώτα απ’ όλα στον εαυτό της- πως ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, ενώ παράλληλα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους όσοι θέλουν να δώσουν σάρκα και οστά στις επιθυμίες τους, αλλά είναι διστακτικοί.

Η ίδια δήλωσε πως αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους που τη βοήθησαν να πετύχει τον στόχο της. «Βαθιά ανάσα ότι όλα πήγαν καλά» ανέφερε σε δηλώσεις της λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής και πρόσθεσε συγκινημένη: «Είναι επιτυχία συλλογική, όλης της οικογένειάς μου. Πρώτα του Στράτου, του άντρα μου, και των παιδιών μου, που με στήριξαν και που όλοι έκαναν υπομονή όσο διάβαζα».

kentriki panellinies2807
Η Αναστασία Μπαστούνη χαμογελαστή με τον σύζυγό της

Σε δηλώσεις που είχε κάνει τον Ιούνιο μετά την ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων, η 42χρονη είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως φοίτησε στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης. Τότε ήταν που έκανε γνωστό πως συγκέντρωσε 17.600 μόρια, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τα παιδιά της που «τόσο καιρό εκπαιδεύτηκαν στην ξηρά τροφή». «Μόνο να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα με θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε» είχε επισημάνει η Αναστασία Μπαστούνη.

Μάλιστα, η 42χρονη από τη Λέσβο ανακάλεσε στη μνήμη της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο καρκίνος τής χτύπησε την πόρτα. Οπως εξήγησε, στήριγμά της ήταν ακόμα μία φορά ο σύζυγός της, ο οποίος αργότερα την παρακίνησε να δώσει πανελλαδικές και να κυνηγήσει το όνειρό της να μπει στο πανεπιστήμιο.

«Πριν από τέσσερα χρόνια με επισκέφτηκε ο καρκίνος του μαστού, έκανα τις χημειοθεραπείες μου, έχασα τα όμορφα μαλλάκια μου. Στην ανάρρωση σκεφτόμουν ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν πρέπει να την αναλώνουμε σε ανούσια πράγματα» είχε πει η μητέρα, για να συνεχίσει:

«Ο Θεός μού έχει στείλει έναν υπέροχο σύζυγο, που στάθηκε και στέκεται κολόνα και μου είπε “τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις, που σου έχει λείψει, που το έχεις απωθημένο;”. Του είπα ότι θα ήθελα να δώσω πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό να μπω σε πανεπιστήμιο. Ηταν κάτι που δεν το είχα καταφέρει όταν έπρεπε. Μου λέει “είμαι εδώ, μην πας δουλειά, κάθισε και διάβασε, να πετύχεις το όνειρό σου”».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...