Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Συγκλονίζουν τα λόγια της χαροκαμένης μάνας που έχασε το 20χρονο κοριτσάκι της στο Αγκίστρι

Η μοιραία βόλτα της Δέσποινας Παιδοπούλου με ηλεκτρικό πατίνι

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η οικογένεια της 20χρονης φοιτήτριας από τον Βόλο, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου βρήκε τραγικό θάνατο, όταν προσέκρουσε σε βράχο, ενώ οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, στο Αγκίστρι, όπου βρισκόταν για διακοπές.

Η μητέρα της Δέσποινας Παιδοπούλου, μην μπορώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένειά της, εξηγεί πως η κόρη της πήγε πρώτη φορά διακοπές σε νησί και δεν επέστρεψε ποτέ….

«Δεν έχω μαρτυρίες ακόμα για όλα τα στοιχεία του συμβάντος. Ηταν μαζί με μία φίλη της, η οποία είναι σοκαρισμένη και έδωσε τα στοιχεία που γνωρίζουμε. Εμένα και όλη μας την οικογένεια αυτό που μας νοιάζει είναι το αποτέλεσμα και όχι πώς έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μάθω και περισσότερες λεπτομέρειες» είπε αρχικά η χαροκαμένη μάνα και συνέχισε:

«Η κόρη μου έκανε διακοπές με τη φίλη της στο Αγκίστρι και στην Αίγινα. Εκείνο το μεσημέρι γύρω στις 15.00 τα κορίτσια έκαναν χρήση ηλεκτρικού πατινιού και δεν γνωρίζω ακριβώς πώς, ίσως έγινε κάποια στραβοτιμονιά, βρέθηκε ένας βράχος και το πέσιμο για την κόρη μου ήταν θανατηφόρο. Ηταν πολύ άσχημο το χτύπημα».

despoina papadopoulou0108
Η αδικοχαμένη Δέσποινα Παιδοπούλου

Η μητέρα της Δέσποινας διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει αν η κοπέλα είχε οδηγήσει στο παρελθόν ξανά ηλεκτρικό πατίνι. «Δεν γνωρίζω και το νησί, δεν γνωρίζω τι δρόμους έχει. Το κορίτσι μου προσέκρουσε σε βράχο και όσα γνωρίζω μου τα έχουν μεταφέρει οι διασώστες και όσοι βρέθηκαν εκεί. Εχουν πάρει και το συγκεκριμένο πατίνι ώστε να ελεγχθεί αν λειτουργούσε σωστά» επισήμανε και κατέληξε: «Δεν ξέρω αν αντέχω να τα μάθω όλα.

Εγώ αυτή τη στιγμή στέκομαι στο γεγονός του θανάτου του παιδιού. Τώρα είμαστε και σε αναμονή της ιατροδικαστικής. Οπως μας ενημέρωσαν, επειδή το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε είχε μεγάλο φόρτο θανατηφόρων ατυχημάτων, είμαστε σε μία αναμονή απολύτως ψυχοφθόρα. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι Τετάρτη ή και Παρασκευή. Ηταν η δεύτερη μέρα διακοπών για το κορίτσι και έγινε αυτό. Το κορίτσι μου είχε πάει και άλλα καλοκαίρια σε νησί, αλλά ως εργαζόμενη. Ηταν οι πρώτες της διακοπές σε νησί».

Η Δέσποινα Παιδοπούλου ήταν κόρη του Απόστολου, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αναπτύσσει μεγάλη εθελοντική δράση μέσα από την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας της Αγριάς, ενώ η μητέρα της, Σοφία, είναι δασκάλα σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής.

Η Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας εξέδωσαν ανακοίνωση για τον αδόκητο θάνατό της. «Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς πενθούμε μαζί με τους αγαπημένους Απόστολο και Σοφία, που έχασαν τη Δέσποινα. Δεν ξέρουμε με ποια λόγια να παρηγορήσουμε τους γονείς» ανέφερε η ομάδα μεταξύ άλλων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...