Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Δολοφονία πίσω από την 59χρονη Γερμανίδα που βρέθηκε νεκρή στο Πήλιο

Ο killer του Πηλιου!

Από τις σελίδες σεναρίου αστυνομικής ταινίας μοιάζει να ξεπήδησε η δολοφονία της 59χρονης Γερμανίδας που πυροβολήθηκε πισώπλατα και βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της στην αυλή του σπιτιού όπου έμεναν τα τελευταία 11 χρόνια, στην περιοχή Μηλίνα του νοτίου Πηλίου.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε χθες, 11 ημέρες μετά τον θάνατο της γυναίκας, στις 24 Ιουλίου, με βάση το πόρισμα που εξέδωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, η οποία διαπίστωσε πως ο θάνατός της οφείλεται σε τραύμα από σφαίρα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποδιδόταν σε παθολογικά αίτια.

Η γυναίκα έφερε τραύμα διαμπερές στη θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες. «Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9-10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο-τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου.

Συναφώς αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22 mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή» γράφει η ιατροδικαστής στην αναφορά της. Ο δολοφόνος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει τη φονική επίθεση, καθώς πλησίασε αθόρυβα και σκυμμένος την άτυχη γυναίκα από πίσω και την πυροβόλησε με φορά από κάτω προς τα πάνω, στην πλάτη.

Η εξήγηση για το ότι το θανατηφόρο τραύμα δεν εντοπίστηκε εξαρχής οφείλεται στο γεγονός ότι τα βλήματα των 22 χιλιοστών είναι αρκετά διατρητικά, αλλά δεν αφήνουν μεγάλη οπή στο σημείο διείσδυσης, ούτε προκαλούν μεγάλη αιμορραγία. Υστερα από το ιατροδικαστικό πόρισμα οι αστυνομικές Αρχές άρχισαν νέες έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου που πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε τη Γερμανίδα.

Για τον λόγο αυτόν εκλήθησαν να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση ο 62χρονος σύζυγός της, ο οποίος τη βρήκε νεκρή στην αυλή του παραθαλάσσιου σπιτιού όπου περνούσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τα τελευταία χρόνια διέμεναν μόνιμα, αλλά και οι δίδυμες κόρες τους. Σκοπός της Αστυνομίας είναι να εξακριβωθεί ο λόγος για τον οποίο ο 62χρονος Γερμανός καθυστέρησε σχεδόν πέντε ώρες να δηλώσει τον θάνατο της 59χρονης. Οπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 59χρονη γυναίκα σκοτώθηκε περίπου στις 3-4 μετά το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού στο Πήλιο και τη σορό της εντόπισε ο σύζυγός της σχεδόν πέντε ώρες μετά, στις 8 το απόγευμα.

Η βολίδα από το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης παρέμεινε στο σώμα της γυναίκας. Η 59χρονη Γερμανίδα φορούσε μαγιό, από πάνω ποδιά μαγειρέματος και παντόφλες, ενώ η σορός της βρέθηκε στο τσιμέντο της αυλής.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν τις σχέσεις του ζευγαριού. Για τον λόγο αυτόν έχουν απευθυνθεί στις γερμανικές Αρχές, ενώ έψαξαν το σπίτι του στο Πήλιο, στο οποίο δεν βρέθηκαν το όπλο της δολοφονίας της 59χρονης και ο κάλυκας, πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης είχε την ψυχραιμία να τον μαζέψει. Ερευνες έγιναν και σε κοντινά σπίτια, σκάφη και ποιμνιοστάσια αλλά δεν βρέθηκε το φονικό όπλο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα