Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Από το «ποτέ ξανά» μετά τον Άλκη, μέχρι τη δολοφονία του Μιχάλη, 1.500χλ. (ανενόχλητος) δρόμος…

Άλλο ένα παλικάρι θύμα της οπαδικής βίας και της κρατικής ανυπαρξίας – Φαιδρές δικαιολογίες για… παραπλάνηση των ελληνικών Αρχών!

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού προ μηνών στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν το τραγικό απόγειο ενός σάπιου συστήματος που επιτρέπει σε μερικά τσογλάνια και τους υποκινητές τους να αλωνίζουν ελεύθερα υπό το μανδύα του οπαδισμού και να προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες, συνοδεύτηκε από ένα ηχηρό «ποτέ ξανά», το οποίο άπαντες διαβεβαίωναν ότι θα βάλει ένα τέλος σε αυτό που ονομάζεται οπαδική βία.

ALKISBAKABNOS
Άλκης Καμπανός

Όμως, όλα όσα ειπώθηκαν και ειδικά από τους κρατικούς αξιωματούχους, αποδείχθηκαν «φτερό στον άνεμο», καθώς από χθες το βράδυ, μια ακόμη οικογένεια θρηνεί το παλικάρι της, το οποίο έπεσε νεκρό, έχοντας πάει για καφέ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, της αγαπημένης του ομάδας.

Ο 22χρονος Μιχάλης Τζ. δέχθηκε δολοφονική επίθεση από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν (είναι ξεκάθαρες οι ελληνικές φωνές που ακούγονται σχεδόν σε όλα τα βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το επιβεβαίωσε και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.), αποδεικνύοντας ότι αυτός ο παράλογος κύκλος αίματος δεν πρόκειται να κλείσει με ευχολόγια και κορώνες.

nb keimeno tzevelekos mihalis1
Ο αδικοχαμένος Μιχάλης

Το παλικάρι τραυματίστηκε θανάσιμα από πολλαπλές μαχαιριές που του κατάφεραν οι μανιασμένοι χουλιγκάνοι, προσπάθησε να ξεφύγει γεμίζοντας αίματα τον τόπο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Η πορεία θανάτου προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και η… παραπλάνηση!

Οι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έκαναν πορεία από τη χώρα τους στην Ελλάδα, δεν προσπάθησαν καθόλου να κρύψουν το σκοπό για τον οποίο έρχονταν, παρά την απαγόρευση της UEFA για μετακινήσεις οπαδών.

Δυστυχώς όμως, καθώς φαίνεται και αποδεικνύεται εκ του τραγικού αποτελέσματος, δεν προσπάθησαν ούτε οι ελληνικές Αρχές.

Μια πορεία σχεδόν 1.500 χλμ., τόσο απέχει το Ζάγκρεμπ από τη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω εθνικών οδών, Αττικής οδού, μετρό, ηλεκτρικού δεν ανακόπηκε ποτέ.

Κι ας κρατούσαν στα χέρια τους ό,τι μπορούσε να σκοτώσει. Κι ας έκαναν οι προθέσεις τους τον γύρο του διαδικτύου. Το ελληνικό κράτος τους «υποδέχθηκε» σαν… τουρίστες

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης χρησιμοποίησε και τη φαιδρή δικαιολογία ότι οι Κροάτες «προφανώς» προσπάθησαν να… παραπλανήσουν τις Αρχές και μπήκαν στην Ελλάδα από την Αλβανία και τη συνοριακή διάβαση Κακαβιάς και όχι από τους Ευζώνους, σημείο που εισέρχονται συνήθως στη χώρα μας οι προερχόμενοι από την Κροατία!

«Τώρα ήρθαν από την Αλβανία, το έπαιξαν ότι ήταν τουρίστες, μπήκαν ΙΧ μεμονωμένα και κατόπιν δημιούργησαν κονβόι. Εκεί υπάρχει ευθύνη. Έπρεπε να ενημερωθεί η ΓΑΔΑ από τις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε ακόμα στον Alpha.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια:

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό.

Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...