Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ήθελαν νέο Αλκη; Χούλιγκαν βόλταραν στη Θεσσαλονίκη και ρωτούσαν «τι ομάδα είσαι;»

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε χθες ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης στους τρεις νεαρούς άνδρες που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης να κυκλοφορούν στην πόλη έχοντας στα οχήματά τους σιδερένιο λοστό, πυρσούς και κουκούλες full face, ενώ φέρεται ότι σταματούσαν πολίτες και τους ρωτούσαν «τι ομάδα είσαι;».

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τρεις Ελληνες, ηλικίας 21, 26 και 27 ετών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Αυγούστου και το δικαστήριο ήρε την κράτηση των τριών συλληφθέντων.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε στις 23.30, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες, στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα και κινούνταν ύποπτα στην περιοχή της Κρήνης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ατόμων και των οχημάτων εντοπίστηκαν πυρσοί, full face και ο σιδερένιος λοστός. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των 16 ατόμων, τρεις εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και φέρεται ότι ρωτούσαν πολίτες «τι ομάδα είσαι;», έχοντας προφανώς την πρόθεση να προκαλέσουν οπαδικό επεισόδιο. Αλλωστε είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την άγρια δολοφονία του Αλκη Καμπανού, όταν και τότε οπαδοί της ίδιας ομάδας είχαν βγει από τα αυτοκίνητά τους ρωτώντας τα άτομα που βρίσκονταν στην παρέα του φοιτητή «τι ομάδα είστε;». Και, όταν έλαβαν την απάντηση ότι είναι οπαδοί του Αρη, ξεκίνησαν το δολοφονικό τους έργο

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα