Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ενας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του Μιχάλη

Φωτο ντοκουμέντο οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη πριν «σβήσει»

Ανάμεσα σε πέντε σεσημασμένους χούλιγκαν με βαρύ ποινικό παρελθόν αναζητούν οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει να ξετυλίξουν το αιματοβαμμένο κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, το ανθρωπόμορφο τέρας που αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου 29χρονου με ένα μαχαίρι τύπου «καραμπίτ», στα αιματηρά επεισόδια της περασμένης Δευτέρας έξω από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών Αρχών έχουν μπει ένας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Ελληνες, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μιχάλη. Κατά τη σύλληψή τους οι δύο αλλοδαποί είχαν στην κατοχή τους αναδιπλούμενους σουγιάδες με αίμα, με συνέπεια να διαχωριστούν αμέσως από τους υπόλοιπους συλληφθέντες στη Νέα Φιλαδέλφεια, ως ύποπτοι για τον φόνο. Οι δύο από τους τρεις Ελληνες, που βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., είναι οργανωμένοι οπαδοί ελληνικής ομάδας και έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 27 χρονών, είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2018, μαζί με άλλα 10-15 άτομα, για επίθεση με λοστούς σε κατάστημα στα Πετράλωνα.

aek12081
Ο Μιχάλης Κατσουρής

Ο συγκεκριμένος κατηγορείται, επίσης, ότι στις 20 Φεβρουαρίου 2019 λήστεψε με μαχαίρι διερχόμενο στο Ιλιον, τον Απρίλιο του ίδιου έτους συνελήφθη με μαχαίρι στην Πετρούπολη και στις 6 Νοεμβρίου του 2021 σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για εμπρησμό, έκρηξη, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ληστεία. Υστερα από αυτό, είχε συλληφθεί και είχε προφυλακιστεί, αλλά στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

aek1208

Το όνομά του περιλαμβάνεται, επίσης, σε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, με φερόμενη ως αρχηγό μια γυναίκα, η οποία οργάνωνε επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Και για εκείνη την υπόθεση είχε αφεθεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία αναβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Καταδρομική

Το κατάστημα του 27χρονου βρίσκεται πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έγινε στόχος από περίπου 10 άτομα που επέβαιναν, χωρίς διακριτικά, σε μηχανάκια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος βασικός ύποπτος είναι επίσης Ελληνας, 27 χρονών, και είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2022 για συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας.

kroates1008
Κροάτες χούλιγκαν έξω από τα δικαστήρια

Ο τρίτος Ελληνας, που θεωρείται βασικός ύποπτος, αναζητείται και έχει ταυτοποιηθεί από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες ανέφερε ότι συμμετείχε στη φονική συμπλοκή της Νέας Φιλαδέλφειας. Πλέον οι αστυνομικοί «ποντάρουν» στα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έχει ληφθεί από τους κατηγορουμένους, καθώς και από τη σορό του Μιχάλη Κατσουρή, τα οποία θα απαντήσουν με σαφήνεια στο ερώτημα ποιος έκοψε τελικά το νήμα της ζωής του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι οι απολογίες των 30 πρώτων συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια έξω από την «OPAP Arena» άρχιαν χθες το πρωί, σε κλίμα έντασης, εξαιτίας της παρουσίας περίπου 200 οπαδών της ΑΕΚ έξω από τα δικαστήρια, ενώ ως το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες και των υπολοίπων (οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 105).

Συλληψεις οπαδων της ΑΕΚ για το ντου στο cafe

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν τελικά οι αστυνομικές Αρχές για την καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε καφέ, ιδιοκτησίας οπαδού του Παναθηναϊκού, πίσω από το στάδιο «Απόστολος Νικολαΐδης» στους Αμπελόκηπους.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για δύο φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών χθες τα ξημερώματα. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης ομάδα ατόμων, τα οποία επέβαιναν σε μηχανές, έφτασε στο κατάστημα πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και, αφού έσπασε τη γυάλινη πρόσοψη, αποχώρησε.

Επειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή των Εξαρχείων μηχανή με δύο επιβαίνοντες και τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης.

Στην κατοχή τους και στο εσωτερικό της μοτοσικλέτας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με 3 γραμμάρια κάνναβη, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, γάντια, κουκούλα τύπου full face, ένα σφυρί και μία πένσα, 6 σπρέι και διάφορα αξεσουάρ, αντικείμενα και ρούχα (αυτοκόλλητα, μπρελόκ, μπλούζα κ.ά.) με το σήμα της ΑΕΚ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των λοιπών εμπλεκομένων συνεχίζεται. Σημειώνεται ότι μετά την επίθεση στην καφετέρια οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 13 προσαγωγές. Δεν προέκυψαν στοιχεία για συμμετοχή τους στις φθορές στο κατάστημα, αλλά τρεις από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν ο ένας για κατοχή ναρκωτικών και οι άλλοι δύο για κατοχή φωτοβολίδων και απείθεια. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...