Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Ο αστυνομικός «PR» της Μυκόνου και το ροζ βίντεο

Ερωτήματα για την υπόθεση με Ελληνοαμερικανίδα η οποία τον είχε καταγγείλει ότι της είχε αποσπάσει χρήματα όσο ήταν μαζί! Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. «αλληθωρίζει»;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του αστυνομικού που υπηρετούσε στην ασφάλεια της πρώην διευθύντριας του γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, αλλά φαίνεται πως «υπηρετεί» κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο γνωστό εστιατόριο Interni, στη Μύκονο.

eggrafo 160823 1 jpg

Ο αστυνομικός της υπηρεσίας των Επισήμων και μέχρι πρόσφατα της βουλευτού Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Αντωνίου κατηγορήθηκε ότι έκλεψε Ελληνοαμερικανίδα, από την οποία απέσπασε χρηματικό ποσό, ενώ φέρεται ότι την εκβίασε με ροζ φωτογραφίες, παρ’ όλα αυτά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται πως κάνουν τα στραβά μάτια.

Οπως αποκαλύπτει το site Ζούγκλα, το 2019 η Ελληνοαμερικανίδα Μαίρη Γεωργουδάκη κατήγγειλε τον αστυνομικό των VIPs Πασχάλη Καλλιμάνη πως της είχε αποσπάσει χρηματικό ποσό την περίοδο που διατηρούσαν σχέση, ενώ παράλληλα ισχυριζόταν πως είχε στην κατοχή του βίντεο και φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει την καταγγέλλουσα σε προσωπικές στιγμές της. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο Πασχάλης Καλλιμάνης την εκβίαζε με αυτό το οπτικό υλικό.

eggrafo2 160823 jpg

Ολα αυτά ενώ ο θρασύτατος αστυνομικός ήταν σε βραχεία αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του και άρχιζε δεύτερη «καριέρα» ως… μετρ εστιατορίου στο νησί των ανέμων. Η Ελληνοαμερικανίδα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του αστυνομικού, ο οποίος της απέσπασε χρήματα, της αφαίρεσε τις πιστωτικές της κάρτες και τελικά την εκβίαζε με οπτικό υλικό το οποίο την απεικόνιζε γυμνή από τη μέση και πάνω.

Ομως, παρ’ όσα του καταλογίζει η κοπέλα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαβίβασε την καταγγελία της τον Απρίλιο του 2019 στην Εισαγγελία Αθηνών, αναφέροντας πως «δεν συντρέχει εκ του νόμου» αρμοδιότητά του στην υπόθεση, εφόσον αφορά «προσωπικές διαφορές», «εκτός της σφαίρας των υπηρεσιακών καθηκόντων του».

Πάντως, η υπόθεση διαβιβάστηκε και στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. που διέταξε ΕΔΕ, αλλά ο Καλλιμάνης έπεσε «στα μαλακά» με ένα ευτελές πρόστιμο 100 ευρώ!

VASO 001

Οι αρμόδιοι της Αστυνομίας έκαναν τα στραβά μάτια και δεν ερεύνησαν περαιτέρω την υπόθεση, παρότι η κοπέλα κατήγγειλε τη δεύτερη δουλειά του αστυνομικού των Επισήμων ως… μετρ σε εστιατόριο της Μυκόνου. Η υπόθεση εκδικάστηκε και ο Πασχάλης Καλλιμάνης υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να καταβάλει μέρος των χρημάτων που είχε αποσπάσει. Τελικά ο αστυνομικός απηλλάγη τον Μάρτιο του 2023 επειδή ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη δικηγόρο της καταγγέλλουσας.

Ομως, όπως κατήγγειλε η Ελληνοαμερικανίδα Μαίρη Γεωργουδάκη σε συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, δεν μιλάει καλά ελληνικά και προφανώς δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει τους νομικούς όρους στους οποίους αναφερόταν η δικηγόρος της, δίνοντας το πράσινο φως για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό… Τώρα η κοπέλα επιθυμεί να αλλάξει δικηγόρο, καθώς φαίνεται πως δεν αρκείται στον συμβιβασμό.

mikonos176362 jpg

Ανεξάρτητα από την καταγγελία της κοπέλας, το χειρότερο είναι πως η ευνοϊκή μεταχείριση του αστυνομικού Π. Καλλιμάνη συνεχίζεται έως σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς εξασφάλισε πολύμηνη άδεια από ειδική επιτροπή, η οποία ενέκρινε το σύνολο της αδείας του. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από στελέχη του Υγειονομικού Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εύλογα τίθεται το ερώτημα αν κάποιοι τον καλύπτουν άνωθεν.

Πόσο μάλλον όταν λίγους μήνες νωρίτερα υπηρετούσε στη φύλαξη της βουλευτού της Ν.Δ. και πρώην διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου. Πάντως, η ίδια η βουλευτής δήλωσε άγνοια για τη δράση του αστυνομικού που τη φρουρούσε μέχρι πρόσφατα.

Ο αστυνομικός των Επισήμων φαίνεται πως συνεχίζει να «υπηρετεί» ανενόχλητος στο εστιατόριο της Μυκόνου, ενώ την ίδια ώρα άλλοι συνάδελφοί του δίνουν καθημερινά μάχες με την εγκληματικότητα και σε άλλες υπηρεσίες κάτω από το λιοπύρι και φυσικά με πολλές ανακλήσεις αδειών γιατί δεν βγαίνουν οι βάρδιες… Αντίθετα ο Π. Καλλιμάνης ξημεροβραδιάζεται ανενόχλητος στο εστιατόριο Interni και… ιδρώνει τη φανέλα ως μετρ…

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...