Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

«Ετσι ξαφνικά» το πριγκιπάτο της Μυκόνου κατακλύστηκε από… Gipsy Kings

Τσαντίρια στη Χώρα και άκρα «σιωπή» από τις Αρχές

Το μόνο που απομένει να δουν οι Mykonians στα κοσμικά beach bars είναι να ξεπηδά από τη θάλασσα κανένα γυφτάκι με βατραχοπέδιλα και αναπνευστήρα και να φεύγει σφαίρα προς τις ξαπλώστρες και τις σαμπάνιες με απλωμένο το χέρι ζητώντας και τα… ρέστα!

Μη γελάτε! Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ να μην είχαν καμιά τέτοιου είδους υποβρύχια συνάντηση την ώρα που ήταν μέσα στα μέλια σε κοσμικότατο και ακριβό βεβαίως βεβαίως beach bar του κοσμοπολίτικου προορισμού, αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα στο «πριγκιπάτο», που καταπώς φαίνεται αρχίζει και χάνει την αίγλη του, σε λίγο τα κάμπινγκ των… Gipsy Kings θα στηθούν ακόμη και έξω από τα clubs και τα beach bars!

remos2208 jpg
Ρέμος και Μπόσνιακ σε τρυφερές στιγμές! Ευτυχώς για το διάσημο ζευγάρι που δεν ξεπήδησε κανένα γυφτάκι… με αναπνευστήρα από τον βυθό

Την ώρα, λοιπόν, που οι παράγοντες του τουρισμού στο νησί των ανέμων προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν από τη φετινή σεζόν, μετά τα αλλεπάλληλα «αγκάθια» που βρέθηκαν στον δρόμο τους -ανάμεσά τους οι σπείρες ληστών και διαρρηκτών, ακόμα και οι διαρροές λημμάτων στο Παλιό Λιμάνι-, το κερασάκι στην τούρτα της φετινής τουριστικής περιόδου μπήκε με την «απόβαση»… Gipsy Kings, που δεν διστάζουν να στήσουν τσαντίρια ακόμη και στα ενδότερα της Χώρας!

Βέβαια, εκτός από την… κατασκήνωση, τίθεται και θέμα δημόσιας υγείας, αφού δεν τηρούν κανένα μετρό υγιεινής και αφήνουν ακαθαρσίες και σκουπίδια παντού, που γίνονται ένα με τα ακριβά και μεθυστικά αρώματα κοσμικών κυριών, wannabe μοντέλων, celebrities και κοριτσιών που βγήκαν στο σεργιάνι για έναν πλούσιο γαμπρό, έστω και της μιας νύχτας!

tsiganoi22082 jpg
Στρωματσάδα για relax στα Ματογιάννια

Οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα δεν έχουν προηγούμενο για τα χρονικά του νησιού, αφού μικρά παιδιά, ηλικίας κάτω των 10 ετών, φαίνονται σε βίντεο να τρέχουν πάνω σε τουρίστες και να τους παρενοχλούν επίμονα, αγκαλιάζοντάς τους πολλές φορές, με απώτερο σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Η πρωτοφανής αυτή κατάσταση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες της Μυκόνου, οι οποίοι ζητούν παρέμβαση από τις Αρχές. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις στην κάμερα του Mykonos TV καταστηματάρχη, ο οποίος κάνει λόγο για έναν εφιάλτη, που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στην πτώση της τουριστικής κίνησης, την ίδια ώρα που οι Αρχές αδιαφορούν!

tsiganoi22081 jpg
Κοριτσάκι που επαιτεί «γραπώνει» τουρίστρια

«Γύφτοι παντού που ζητιανεύουν. Τσαντίρια, ακαθαρσίες, παιδιά μέσα στις ψείρες, απορώ αν έχουν κάνει και τα εμβόλια που πρέπει. Δεν είναι αυτό ο τουρισμός μας. Κάνουν κανονικές καταλήψεις στο νησί» είπε αρχικά ο επιχειρηματίας και διερωτήθηκε: «Αν ένας νέος δεν έβρισκε δουλειά και είχε κατασκηνώσει στο νησί, θα πήγαινε η Αστυνομία να τον μαζέψει, σωστά; Οι γύφτοι είναι στο απυρόβλητο; Γιατί;».

Ο ίδιος εξήγησε πως αυτό είναι το παράπονο όλων στο κοσμοπολίτικο κατά τα άλλα νησί. «Μικρά παιδάκια στις 3.00 τα ξημερώματα να τρέχουν στη Χώρα. Δεν υπάρχει κάποιος να ενδιαφερθεί γι’ αυτά; Αυτά τα παιδιά είναι στον δρόμο και δουλεύουν!

tsiganoi22083 jpg
Κάμπινγκ των Gipsy Kings στα στενά της Χώρας

Οι γύφτοι είναι η “πέτρα” που θα διώξει τον τουρισμό από το νησί μας» επισήμανε και προσέθεσε: «Αγκαλιάζουν σαν βδέλλα τους τουρίστες, πρωτόγνωρα πράγματα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ένας Γερμανός, ένας Αμερικανός που έρχεται εδώ ότι το γυφτάκι τον αγκαλιάζει για να πάρει μερικά ευρώ. Τα παιδιά βγάζουν τουλάχιστον 500 ευρώ, αλλά τι συμβαίνει με τους γονείς; Οι πατεράδες, τα τέρατα αυτά, παίζουν στα φρουτάκια. Πολλές φορές, πιστεύω, ναρκώνουν τα παιδιά για να ζητιανεύουν. Φαίνεται στο βλέμμα τους ότι είναι ναρκωμένα. Και εμάς μας βρίζουν και μας καταριούνται, αν τους πούμε κάτι».

tsiganoi2208 jpg
Το δύσμοιρο παιδάκι χρησιμοποιείται σαν εργαλείο επαιτίας

Τέλος, ο επιχειρηματίας καταγγέλλει την αδιαφορία της Πολιτείας, υπογραμμίζοντας με ειρωνικό ύφος: «Ευχαριστούμε τον δήμαρχο, το Λιμενικό και βασικά τη Δικαιοσύνη, που δεν κάνει απολύτως τίποτα».

Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο η «Espresso» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Δημοτική Αρχή, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, αφού, όπως ενημερώθηκε, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς ήταν διαρκώς σε meeting έως αργά χθες το απόγευμα

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...