Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Παρένθετες μητέρες στο εργοστάσιο παραγωγής βρεφών στα Χανιά στηρίζουν την προφυλακισμένη 37χρονη

Η... αγια «μεσιτρια»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις των παρένθετων μητέρων σχετικά με την κλινική στα Χανιά που εμπλέκεται σε υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών και εμπορίας βρεφών!

Οπως εξηγούν οι γυναίκες, που βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πλέον κανείς δεν φροντίζει για την κατάστασή τους και τις έχουν παρατήσει στο έλεος του Θεού, ενώ δεν διστάζουν να μιλήσουν για την 37χρονη, ρουμανικής καταγωγής, που έχει προφυλακιστεί ως «μεσίτρια», με τα καλύτερα λόγια.

xania vrefoi22082 jpg

«Εδώ και δέκα ημέρες έχω σταματήσει τα χάπια, φοβάμαι ότι θα αποβάλω. Δεν έχω γιατρό να με κοιτάξει. Μετά τις συλλήψεις μάς παράτησαν σαν σκυλιά» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια μίας 39χρονης από τη Μολδαβία, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μίλησε στο zarpanews.gr παρουσία διερμηνέα. Μητέρα τεσσάρων παιδιών η ίδια, ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο πρόγραμμα και να καταφέρει να αγοράσει ένα μικρό σπίτι για τα παιδάκια της.

«Περνάω μια κόλαση από τότε που έχουν γίνει όλα αυτά. Δυσκολεύομαι. Οταν ήταν η 37χρονη μαζί μας νιώθαμε ασφαλείς, φρόντιζε για τα πάντα, νοίκια, ψώνια, γιατρούς» επεσήμανε, κάνοντας σαφές πως δεν ξέρει κάποιον γιατρό για να πάει πλην του 73χρονου γυναικολόγου φερόμενου ως εγκέφαλου που την παρακολουθούσε, ενώ δεν ξέρει καν τη δόση από τα σκευάσματα που λάμβανε, ούτε μπορεί να πει με σιγουριά αν ήταν φάρμακα ή βιταμίνες.

«Νόμιμη διαδικασία»

«Μου έδιναν χάπι για τις συσπάσεις, για να μην αποβάλω, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Δεν υπήρξε καμία κοινωνική μέριμνα. Είμαστε παρατημένες σαν τα σκυλιά. Ανησυχώ για εμένα αλλά και για τα τέσσερα παιδιά μου» εξήγησε, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η διαδικασία έχει γίνει νόμιμα, αφού έχει υπογράψει τη δικαστική απόφαση και έχει γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού.

«Μας υποσχέθηκαν ότι θα μας προσέχουν, αλλά μόλις έγιναν αυτά μας παράτησαν. Περιμένω τον πατέρα, δεν το θέλω το παιδί αυτό. Πώς να το μεγαλώσω, αφού έχω τα δικά μου και ήδη περνάνε άσχημα» είπε. Με καταγωγή από τη Ρουμανία, η δεύτερη γυναίκα έχει έρθει από παιδί στην Ελλάδα με την οικογένειά της, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στο Λονδίνο. Είναι φίλη με την 37χρονη προφυλακισμένη και είχε έρθει στα Χανιά για να μπει στο πρόγραμμα. Ηταν ήδη στο παρελθόν δότρια ωαρίων, ενώ έχει ξαναγίνει παρένθετη μητέρα.

xania vrefoi22081 jpg

«Η Π. έχει καλή καρδιά. Αυτά που λένε δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Τα είπαμε στην Αστυνομία αλλά δεν τα κατέγραψαν. Στην προανάκριση δεν υπήρχε μεταφραστής. Πολλά πράγματα μπήκαν που δεν τα είχαμε πει. Και υπογράψαμε στα ελληνικά, χωρίς να καταλαβαίνουμε τι γράφει. Ποτέ δεν μας έβαλε να κάνουμε κάτι με το ζόρι» επεσήμανε και συνέχισε:«Είμαι σοκαρισμένη με αυτά που λένε για την 37χρονη. Είναι όλα ψέματα. Είναι μια γυναίκα καλή, ένας καλός άνθρωπος που του έχουν συμβεί κακά πράγματα. (…) Εμείς θα σταθούμε όλες στο πλευρό της».

xania vrefoi2208 kentriki jpg

Τέλος, η τρίτη γυναίκα, ηλικίας 22 ετών, που έχει ήδη ένα παιδί 5 ετών, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την 37χρονη προφυλακισμένη. «Είχαμε ό,τι χρειαζόμασταν. Εξάλλου, αν υπήρχε κάτι που δεν μας άρεσε δεν θα το συνεχίζαμε. Θα έφευγα αν δεν μου άρεσε. Συμφώνησα και μου άρεσε. Ζούσαμε σε αυτό το ωραίο σπίτι, κάναμε βόλτες στο λιμάνι, πηγαίναμε σε κλαμπ» τόνισε η 22χρονη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...